Motor sürmeyi biliyorum ama motor ehliyetim yok araba ehliyetim var. Antalya şehir içinde 125cc motor sürersen yakalanma riskim çok mu. burada da yabancıyım nerelerde çevirme var bilmiyorum. Muratpaşa, Konyaaltı, Kepez, Döşemealtı sadece buralarda kullanacağım. Ehliyetsiz çok sıkıntı olur mu yakalasam da ne tür bahane uyursam cezadan yırtarım?
Bence değil. Ben şahsen ehliyet olmadan hiçbir şey sürülmemesi taraftarıyım. Tamam biliyor olabilirsin ama onca insan öğrenmek için tonlarca para yatırıp eğitim alıyorlar. Ehliyetini al bence ehliyetsiz nereye kadar süreceksin. Fazla sürmez zaten motorunuda alır devlet bir şekilde. Çünkü ehliyetin yok cezası var bunun.
Kafana kaskı tak, kurallara uy pek durdurmazlar eğer kontrole denk gelmezsen.
Ama yakalanırsan hem sana, hem motor sahibine yüklü miktarda para cezası alırsın. Kaza olayına karışırsan daha sıkıntılı süreç başlar. Suçlu bulunursun.
O nedenle ehliyet almadan trafiğe çıkmanı önermem. Çok uğraştırır, dert, masraf vs değmez. Baş ağrısı.
Bence değil. Ben şahsen ehliyet olmadan hiçbir şey sürülmemesi taraftarıyım. Tamam biliyor olabilirsin ama onca insan öğrenmek için tonlarca para yatırıp eğitim alıyorlar. Ehliyetini al bence ehliyetsiz nereye kadar süreceksin. Fazla sürmez zaten motorunuda alır devlet bir şekilde. Çünkü ehliyetin yok cezası var bunun.
Ya Ehliyet Aslında Ehliyetle araç sürmek sadece serbest olması O Kadar Saçma ki Ne alakası var yani ehliyet olmayan araç sürmeyi bilmez mi benim de yok ama çok da iyi biliyorum Tamam Tabiki hepimizin Araç sürmeyi bilerek doğmadık ama zamanla öğrendik bana göre önemli olan İnsanları Trafiği riske atmadan Sürünce sorun yok
Cezadan nasıl yirtacaksin, 1 hafta önce arkadaşım 1800lira kendisi, 1800lira motor sahibi ceza yedi. Allah'tan polis biraz insaflı çıktı da motoru bağlamadi motor sahibide şansa İzmir'de tatilde, motor sahibinin kardeşi gelip geldi, bı kardeşinin alma olayi da polise yalvar yakar oldu
Cevirilme ihtimalin her zaman var. Şansın yavrer giderse çevrinmezsin. Cezası da baya sağlam yetersiz ehliyetle arac kullanmanın. 50 CC bi motor alıp onla takılsan sorun olmaz