Serit değiştirirken sinyal verir misiniz?
Evet her zaman veririm
Her zaman olmasa da genellikle veririm
Sadece nadiren ve çok gerekli durumlarda veririm
Hiç vermem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Serit değiştirirken sinyal verir misiniz?
Şerit değiştirirken, dönerken veya gerekli olan durumlarda sinyal, dörtlüler, korna ve selektör gibi tüm uyarıcıları kullanırım çünkü biz düşersek çok kötü şekilde sonuçları olabilir.
Cevap
64Cevap
Evet sinyal veriyorum
Gerekli durumlarda veririm. Örnek veriyorum, sollayacağım ve yakında araba var. Ancak öyle durumlarda.
Veririm tabii ki, son derece önemli. Bazıları hiç sinyal vermiyor orası ayrı...
Ya vermeyenleri geçtim. Herif döndükten sonra sinyal veriyor ya ben ona ayar oluyorum. Ulan deyyus zaten dönmüşsün zahmet edip vermeseydin bari
Her yolda veririm. Ara sokakta bile. Eşimde abartma istersen diyo 😅Yine de verilmeli bence
Yeni bir trafik kültürü oluştu...
Tampona dayanıp yol isteyenler
Sinyal vermeden geçenler... Vs
Bu millet kural tanımayan cahil bir millet. Yaparım ederim diyende yalancının önde gidenidir.
Tabi ki. Ayrıca vermeyeni uyarırım, gayet önemlidir. Ancak bırakın şerit değiştirirken dönüşlerde sinyal vermeyenler var ilginç bir şekilde 🤔
Evet veriyorum. Zaten otomatik olduğu için dönüşte kendi kapatıyor. Mercedes e200 ün özelliği. Ama şu anda bu özellik çoğu arabada var.
Sinyal özellikle şerit değiştirirken çok önemli. Hele şu an bayram olduğu için kaza yapmak kaçınılmaz.
babam kulanıyor evet sinyal verıyo serıt degıstırırken
Zaman zaman kafam atıyor, makas atarak kilometrelerce yol gidiyorum.
hayır takip mesafesini korusun ani hareketlerim vardır
sinyal vermeyen aptallar dünyadan bi yok olabilirler mi aw
her yerde her zaman verilmez tabi. özellikle şehir içinde kavşaklarda veriyorum.
Boş yolda bile sinyal veririm artık refleks oldu
çünkü bu bir kural yani insanlar her zaman arabanın hareketinden şerit değiştireceğinizi anlayamaz
Sinyalden çok şerit çizgileri yol buna müsait mi gerekli kontrol hesaplamanı yap sonra sinyali düşün
Her zaman olmasa da genellikle veriyorum. Bazen aceleden sinyal vermeyi unuttuğum oluyor.
Vermeyen bizden degildir 😄
Sinyal tabi 😏
Kısmen , seri ve arkalı serıt degıstırırsem ( makas ) sinyal vermek zaten mümkün degıl
Her zaman sinyal veririm özellikle vermeyen arkadaşlar Allah askına o sinyal kolunu kullanın adam şeridi bırak sokaklarda sağa sola aniden dönüyor kullanmıyor…
Evet her zaman veririm Trafik canavarı olmak istemem
veririm vermeyenin sülalesini güzel bir dille anarım
yol almak için sadece sinyal yeterli değildir bunun bilincinde olun saat de 150 km hızla gelen bir aracın önüne sinyal vererek çıkmak dahi sizin hatanız olur o yüzden sinyalden önce her zaman ayna kontrolü yapın yolda durduk yere olay çıkartmayın :)
Trafik kurali serit degistirirken sinyal vereceksin diyor, valla cevaplara bakarsak millet Türkiyede sansa araba kullaniyor.
Kurallara her zaman uyarım. Askeri prensiplerim var.
Arkamda araba olmasa bile veririm. Alışkanlık oldu.
Her zaman değil dar alandq sadece gerisi zaten hep makas yalnız olduğum zamanlarda
Vermeye calisiyorum fakat bazen dalginligima geliyor
Bu da soru mu şimdi? Şerit değiştirirken sinyal vermeyenler bariz trafik canavarıdır!!!
Aniden serit degistirmek isteyen biri olabilir ayni zamanda sonra kaza olusur
Arabam yok olan da güzel kullansn
Aynaya da bakmak gerek sinyalle iş bitmiyor
Herkes sinyal veriyorsa biz niye gormuyoruz
iyi de bmw m4 ne alaka
Her zaman veririm
Vermeyenlerin ya
Arkamda araba varsa veririm
Vermeyen araba kullanmayı bilmiyordur zaten
Vermeyenlere küfür ediyorum
Gerekiyotsa veririm
Vermeyenlere bir guzel soverim