- Eğer vaktim varsa ve uzun yoldaysam gezerek bir yerleri görerek gitmeeyi cok severim.
Peki ya siz ihtiyac molalari hariç gezip görmek icin mola verir misiniz?

Peki ya siz ihtiyac molalari hariç gezip görmek icin mola verir misiniz?
Elbette sevmem her dakika mola vermeyi. 3,4 saatte bir mola vermek bence daha iyi. Yoksa yol git git bitmez. Arada mola vermek lazım sadece arabada bir sorun çıkmadığı sürece tabii. Bir yerde durup dinlenmeyi severim. Piknik gibi oluyor bence çok keyifli.
Cevap
10Cevap
Mola verirdim
Nadiren severim. Ailecek Erdek'e tatile giderken, babam Eskişehir'den Bursa'ya kadar kullanıyor ve yoruluyor. Otoyol başından otoyolun çıkışındaki en yakın dinlenme tesisine kadar ben kullanıyorum. Babamla otoyol girişinde 1 dakikalık sürücü değişikliği yapmaktan zevk alıyoruz. Yasak ama vazgeçilmezimiz.
Eğer gideceğim yere acelem yoksa görüpte hoşuma giden yerlerde dururum biraz vakit geçirir devam ederim. Hatta bi lunapark göreyim onun için bile dururum.
@MustiEmre Dimi hayatım tam bizlik durum 😄 tam gezginiz ya ❤
Nasip et Yarabbi ❤
@Pnrakgl aşkım biz heryerdeyiz 😂 discord da KS de whatsapp da kdgkdkf bizden kurtuluşun yok bizimsin beybi 😘❤
@MustiEmre uyuuuuzzzz uyuuuzzzz uyuuuzzzz uyuuuzzzz uyuuuzzzz uyuuuzzzz 😜😜😜
Lan yicem sizi bak 😂😂 didişmeyin
@MustiEmre hayir hep sen baslatiyorsun sucu bana atıyorsun beyzaya soralim kimi daha cok seviyor 😤
İkinizede aşığım yavrularım 😍😂😂
Elbette sevmem her dakika mola vermeyi. 3,4 saatte bir mola vermek bence daha iyi. Yoksa yol git git bitmez. Arada mola vermek lazım sadece arabada bir sorun çıkmadığı sürece tabii. Bir yerde durup dinlenmeyi severim. Piknik gibi oluyor bence çok keyifli.
Elbette sevmem her dakika mola vermeyi. 3,4 saatte bir mola vermek bence daha iyi. Yoksa yol git git bitmez. Arada mola vermek lazım sadece arabada bir sorun çıkmadığı sürece tabii.
Bende sizin gibi düşünüp yapıyorum.
Ama benim ki birazda mecburiyetten oluyor.
Neden derseniz karavanla seyahat ediyorum çünkü.
Bende, evet güzel oluyor. Yalnız yanınızda hadi hadi geç kaldık diyecek birilerinin olmaması gerekir.
Haklısın.
detaya bakarsa 3 saatlik yola 3 günde gideriz
yanımda şuraya bak tuz gölü denince direksiyonu kırma isteğim var ama ölürüz
Yakıt bitene kadar durmam ki bir günde 1500 km yol yaptıgımı da biliyorum yine de durmam
Yani ben alışkın oldugum için bana tehlikeli gelmiyor.
Yani evet her şeyden önce can güvenligi
Şöyle yanıma azık aldıysam yeşillik varsa bi piknik tarsı gider :)
Evet veriyorum hatta yol değiştirdiğim bile oldu
evet yoksa çok bayıyor sürekli yola bakmak
aynen öyle vücut sabit kalınca 2 dakka dinkeip çıkıp yürüyorum
Severim 😊
3 4 saatte bir mola vermeyi severim
Sevmem kanks
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?