merhaba
hedefimde volvo s90 var bakalım
sizin kullanmak istediğiniz araç hangisi
merhaba
hedefimde volvo s90 var bakalım
sizin kullanmak istediğiniz araç hangisi
İşitme engelliyim ve engelli ehliyetim nedeniyle hem şahsi aracımdan başkasını hem de 2,0 litre ve 2,0 litreden büyük araç kullanmam yasak. Her arabayı kolay kolay kullanamam. Eski arkadaşımın şu anki arabası dışında bir çok arabasını arkadaş yanımdayken kullanabildim. 2,0 litreden büyük araçları, trafiğe kapalı olan test merkezleri veya izin verilirse İstanbul Park F1 pistinde kullanmak isterdim. Bu yerler dışında kullanmaya kalksam, polis yüklü miktarda ceza keser diye bir milim bile oynatamam!
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Genele bakarsak hayır yapmam böyle bir şey ama çok çok beğendiysem hadi bir turlayalım diyebilirim.. Keyifli günler..
Kullanıyorum çok keyifli BMW, MERCEDES, AUDİ nin birçok modelini ayrıca PORSHE nin de bir modelini kullandım onun dışında sokakta gördüğümüz çoğu arabaları da kullandım yani sadece iyi olanları söyledim
Böyle bir fırsat elime geçse, geri çevirmezdim. Ferrari deneyimlemek isterdim açıkçası. O olmazsa Mercedes, BMW falan denerdim
Porsche panamera. Bi arkadaşın sözü vardı, yurt dışında iş yeri açtı, izne geldiğimde sana kiralıcam bütün gün gezeceğiz diye söz verdi 😅
Emanetin bağrı yufka olur derler onun için kiralarım alırsam binerim kimsenin aracına şoför olarak binmem
Hayır sürmem benim aracım en iyisi sadece benim olduğu için
Çok çok samimi olduğum birisi ise anca o şekilde. Emanet arabayı pek sevmiyorum
Başkasının aracını süreceğime showrooma gider deneme sürümü yaparım
Hayır asla bana ait olmayan hiçbir aracı denemek için keyif için kullanmam
Hayalimde ki araç Bugatti ama hayal sadece
Mecburi bir durum yoksa elimi bile sürmem.
Hayır
Hayaller XC90.
Evet isterim
evet ısterdm
Yok sevmiyorum ben
Ağzının tadını iyi biliyorsun s90'a bayılırım
Evet mini Cooper
İstemem.
Bazen dayı
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş