Arabalar 1 ay Topuklu ayakkabı ile araba sürülür mü? Boavistaa Guru Takip Et FacebookTwitter 53 Zor olsa gerek. Sürebilen var mı? Güncellemeler: Takip Et 53 Paylaş FacebookTwitter Topuklu ayakkabı ile araba sürülür mü? 3813 Görüşünü yaz
Bizamaninmeleki Yoda 1 ay Bence sürülür, sürmüşlüğüm var ama babam kızıyor git düzgün bir ayakkabı giy diye ben de o olmadığı zaman sürüyorum. Bazıları değiştirme ihtiyacı hissediyor ama altı üstü pedala dokunacaksın yani ne fark eder ki. 👠🌸 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
Sosyetic_SheqiiL Master 1 ay Yok daha kolay, çok rahat kullanabilirsin öyle, dene 😃😃 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla Boavistaa 1 ay Espritüel şey :D Yorumla Sosyetic_SheqiiL 1 ay Ciddiyim ben 🧐 shsjshs Yorumla
TauredKraliçesi Guru 1 ay Bu soru şöyle de olabilir di. Gusulsüz araba kullanılır mı :D Ya da mini etek orocu bozar mı : Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla Boavistaa 1 ay Alakasını sorabilir miyim? :D Yorumla TauredKraliçesi 1 ay Ben anladım gerisinin bir önemi yok şu an. :D Sürersin anacım sürersin. Drift bile atarsın :) Sadece iki pedalı aynı anda kullanamazsın. Yorumla Boavistaa 1 ay E nasıl istiyorsan öyle anla :) Yorumla
BirÇilekokusu Bilge 1 ay Ben daha spor ayakkabıyla zor sürüyorum djfjhkj. Topuklu ne ya dhfhfhf Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla Boavistaa 1 ay Araba süremiyorum desene 🙊 Yorumla
Trilogy588 Guru 1 ay Çok yüksek olmazsa sürerim yoksa çıkarırım rahatsız ederse Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Kişi Yorumla
Lifeisnice Xper 7 1 ay Ben topuklu ayakkabı ile daha yolda yürümeyi beceremiyorum, araba sürmesi mi kaldı? Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
Coraline-0 Yoda 1 ay Şu topuklu ayakkabıları bi sevemedim. Bence rahat olmaz. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
mrfcanx1 Xper 5 1 ay Topuklu yüzünden kaç kaza oldu kanka bi araştırsana 😂😂 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
GOKHANoturumactı Guru 1 ay Minibüs şöförü gibi topuğuyla gaza basmıyorsa kullanılır Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
dikenliyıl Xper 7 1 ay Spor giyiyorum ve hiç rahat basamıyorum ayagimi pedala. Bir ara denemek lazım Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
FrauElvira Xper 5 1 ay topukluyla zar zor yürüyen ben yorumları beğenmedi sbsvsvsg Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
nuronlinecom Guru 1 ay Ben 10 cm ile sürüyorsam sürülür herhalde 😄 boyum yok n'apayım ya 🤷🏻♀️ Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Kişi Yorumla
ballılokum35 Xper 5 1 ay Ben çok rahat sürüyorum ama önemli olan alışabilmek Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
BanaNeHa Yoda 1 ay Her gün sürüyorum kiii 😎😎 topuklu giymeden dışarı çıkamam zaten asla ama aslaaaa Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
hayırmışermi0 Xper 5 1 ay Sürülür ama sağlıksız bir sürüş olur. Taban çok etkili. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kircicegiidi Xper 1 1 ay Topuklu ayakkabi ile araba sürebilenlere bravooo şahsen ben süremiyorum Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
Senyoritta Xper 4 1 ay Zor topuklu ayabıyla yürüyor bide arabamı imkanısz ya Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
RoseCamellia Xper 6 1 ay Sürülür ama rahat değil bence. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
melcck007 Xper 7 1 ay yüksek topukluyla sürülmes Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Deli_Sorular_Kafamda Xper 5 1 ay Evet gayet sürülüyor :) Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3813Bence sürülür, sürmüşlüğüm var ama babam kızıyor git düzgün bir ayakkabı giy diye ben de o olmadığı zaman sürüyorum. Bazıları değiştirme ihtiyacı hissediyor ama altı üstü pedala dokunacaksın yani ne fark eder ki. 👠🌸
Yok daha kolay, çok rahat kullanabilirsin öyle, dene 😃😃
Espritüel şey :D
Ciddiyim ben 🧐 shsjshs
Bu soru şöyle de olabilir di. Gusulsüz araba kullanılır mı :D Ya da mini etek orocu bozar mı :
Alakasını sorabilir miyim? :D
Ben anladım gerisinin bir önemi yok şu an. :D
Sürersin anacım sürersin. Drift bile atarsın :) Sadece iki pedalı aynı anda kullanamazsın.
E nasıl istiyorsan öyle anla :)
Ben daha spor ayakkabıyla zor sürüyorum djfjhkj. Topuklu ne ya dhfhfhf
Araba süremiyorum desene 🙊
Çok yüksek olmazsa sürerim yoksa çıkarırım rahatsız ederse
Ben topuklu ayakkabı ile daha yolda yürümeyi beceremiyorum, araba sürmesi mi kaldı?
Şu topuklu ayakkabıları bi sevemedim. Bence rahat olmaz.
Topuklu yüzünden kaç kaza oldu kanka bi araştırsana 😂😂
Minibüs şöförü gibi topuğuyla gaza basmıyorsa kullanılır
Spor giyiyorum ve hiç rahat basamıyorum ayagimi pedala. Bir ara denemek lazım
topukluyla zar zor yürüyen ben yorumları beğenmedi sbsvsvsg
Ben 10 cm ile sürüyorsam sürülür herhalde 😄 boyum yok n'apayım ya 🤷🏻♀️
Ben çok rahat sürüyorum ama önemli olan alışabilmek
Her gün sürüyorum kiii 😎😎 topuklu giymeden dışarı çıkamam zaten asla ama aslaaaa
Sürülür ama sağlıksız bir sürüş olur. Taban çok etkili.
Topuklu ayakkabi ile araba sürebilenlere bravooo şahsen ben süremiyorum
Zor topuklu ayabıyla yürüyor bide arabamı imkanısz ya
Sürülür ama rahat değil bence.
yüksek topukluyla sürülmes
Evet gayet sürülüyor :)