Şu an da kazandığım parayla, 15-20 sene sonra istediğim arabanın devlete ait kısmını alabilirim. En azından vergisini satın alırım :P Bana şöyle aylık 100-150k falan maaş lazım :D

Şu an da kazandığım parayla, 15-20 sene sonra istediğim arabanın devlete ait kısmını alabilirim. En azından vergisini satın alırım :P Bana şöyle aylık 100-150k falan maaş lazım :D
Yani bunu hiç düşünmedim çünkü kredi çekmeyi kendi adıma doğru bulmuyorum.
Para biriktirip alana kadar zaten en az 4-5 sene geçer.
Ailem alır bir araba, ekler üzerine başka alırım zamanla model yükselte yükselte.
Eğer kredi çekmeyi doğru bulsaydım 20k aylık maaş yeterli olabilirdi.
2004 de 20 TL kredi çektim Kia Rio aldım..2009 da 30 bin kredi çektim Charvolet Lacetti aldım.. Şimdi 340 bin TL krediyi hangi banka verir? Versede Ayşe 8 bin TL geri ödeme imkansız. AKP ye oy verenler gitsin alsın.
Eskiden biraz daha konforlu ve lüks arabalara bakardım şimdi malum fiyatlar arttığı için kriterim indi. Aylık maaşım 15-20 olsa yeter. Ayağımı kesecek bir ara olsun yeter. Tabii bu araba az konforlu olsa yeter
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!İstediğim arabayı almak için çok yüksek bir miktar almam lazım. Öyle ucuz bir şey değil ki istediğim araba. Aylık 40. Bin falan alsam yeterli heralde diye düşünüyorum almak istediğim araba çok pahalı çünkü. Türkiye şartlarında artık araba sahibi olmak çok zor ya.
İstediğim arabayı almak için çok yüksek bir miktar almam lazım. Öyle ucuz bir şey değil ki istediğim araba. Aylık 40. Bin falan alsam yeterli heralde diye düşünüyorum almak istediğim araba çok pahalı çünkü. Türkiye şartlarında artık araba sahibi olmak çok zor ya.
İstediğim arabayı almak için çok yüksek bir miktar almam lazım. Öyle ucuz bir şey değil ki istediğim araba. Aylık 40. Bin falan alsam yeterli heralde diye düşünüyorum almak istediğim araba çok pahalı çünkü. Türkiye şartlarında artık araba sahibi olmak çok zor ya.
İstediğim arabayı almak için çok yüksek bir miktar almam lazım. Öyle ucuz bir şey değil ki istediğim araba. Aylık 40. Bin falan alsam yeterli heralde diye düşünüyorum almak istediğim araba çok pahalı çünkü.
Öyle bir arabayı almam için rahatlıkla ödeme yapabilmem için ayda 150 bin gelir sahibi olmam gerek hem hayatımi hemde ödemelerimi rahatlıkla idame edebilmek için malum günümüzde enflasyon % 300
Tüm masraflar ve borçlar çıktıktan sonra, herhangi bir arabayı almak için 3 sene harcama yapmadan çalışmam lazım :))
İstedigim arabayı almam için 60-70 k falan maaşım olması gerek öyle oldugu takdşr de bile 3-4 yıl biriktirmem gerekşyor
araba arabadır daha eski model bir şey alırsın
Hyundai i20 N için en az 85 bin lira maaşım olmalıydı.
Hayalimdeki araba bu bile değil. En Az 30bin olması lazım aylık ki hemen alabilelim dimi?😀
Görselde ki rs6 ve challenger hellcat. Maaşla alınacak makıneler degıller
100 bin olmalı
İstedigim arabayi alamam ne para ne zaman yeter anca piyango vurucak
lojistik sektorunde yatirimciyim gelirim duzenli ve iyi sayilir istedigim araba olmasa da iyi bir marka modelde arabaya binebiliyorum...
maaşla araba satınalınmaz. kendi işini kuracaksın. Hem memur olmak için 40 takla atıp hem de araba hayali kuranlara uyuz oluyorum
Akülü araba almak bile hayal şu an a. yav
Aylık 30.000 olmalı
Araba tutkum ne yazikki yok
Nasılsa alamam diye hiç hesaplamadım🤣
35 40 civarı olması lazım
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş