Araba fiyatları düşer mi daha da mı yükselir
Düşer
Daha da Yükselir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Zaten çok pahalıydı bayramdan sonra yine artar diye düşünüyorum ben. Bu saatten sonra arabanın fiyatı düşmez bence. Böyle gelmiş böyle gider. Benzin fiyatları arttıkça arabalara zam geliyor gerisini artık sen düşün. Bu gidişle zaten artık ucuzlamaz araba falan ya zannetmem.
Zaten çok pahalıydı bayramdan sonra yine artar diye düşünüyorum ben. Bu saatten sonra arabanın fiyatı düşmez bence. Böyle gelmiş böyle gider. Benzin fiyatları arttıkça arabalara zam geliyor gerisini artık sen düşün. Bu gidişle zaten artık ucuzlamaz araba falan ya zannetmem.
Zaten çok pahalıydı bayramdan sonra yine artar diye düşünüyorum ben. Bu saatten sonra arabanın fiyatı düşmez bence. Böyle gelmiş böyle gider. Benzin fiyatları arttıkça arabalara zam geliyor gerisini artık sen düşün. Bu gidişle zaten artık ucuzlamaz araba falan ya zannetmem.
Zaten çok pahalıydı bayramdan sonra yine artar diye düşünüyorum ben. Bu saatten sonra arabanın fiyatı düşmez bence. Böyle gelmiş böyle gider. Benzin fiyatları arttıkça arabalara zam geliyor gerisini artık sen düşün.
Cevap
1Cevap
eskiden düşerdi ama artık türkiye de hiç bişi düşmüyor
Ya adamlar tofaşlara bile çok yüksek fiyatlar yazmışlar bence satamıyolar bayramdan sonra düşer
Bayramla ne ilgisi var
Bayramda insanlae sağa sola gitmek için araba alıyor o yüzden piyasa şişiyor
Hi anladım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?