Arabalar Araç kullanırken ne tür müzik dinlersiniz? yavuzali06 Takip Et FenomenYoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Merhaba slow şarkılarım olur geneldeya da radyoyu açarım Araç kullanırken ne tür müzik dinlersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Arabalar konusunda 10,5b cevap paylaştı. rock müzik 1 0 Yorumla
İrşii Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl https://www.youtube.com/embed/xY8-vKsJ6QIBu tarz 1 2 Yorumla yavuzali06 +1 yıl agresif hareketler yaptırır sana bu müzik😁 Yorumla İrşii +1 yıl Sakinim neyseki :D Yorumla
Ejderhaeğticisi Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Rap dinliyorum mis gibi bu konuda arkadaşlarımla ters düşüyorum berbat bir şey yol boyunca pop dinlediğimi düşündükçe beynim patlıyor 🤧 2 0 Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Radyoyu hiç kullanmam telefondan açarım genelde rock şarkılar 😂 1 0 Yorumla
YarabantlıRakıŞisesi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Kafamı dağıtacak ve sürerken dans etmemi sağlayacak müzikleri tercih ediyorum. Efkarlıysam arabanın vay haline. 1 0 Yorumla
HardChoice Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Hiç fark etmez ama bu ara Semicenk & Funda Arar - Al Sevgilim dinliyorum sürekli 😅😅 2 0 Yorumla
Enperatriz_Eztia Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Ben kullanıyorsam hareketli şarkılar tercihim. Ben kullanmıyırsam slow. 2 0 Yorumla
Sasssha Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Genelde beğeni listem vardır rap pop rock karışık. Otomatik çalar durur. 2 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Arabalar konusunda 15,6b cevap paylaştı. Pop, hiphop, rap karışık dinlerim. Aralarında oyun havaları bile var. 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Arabalar konusunda 1,8b cevap paylaştı. Radyoda ne çalarsa :) uzun yol yaptığım zaman telefonda ki çalma listesi 1 0 Yorumla
Besyocu123 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Dımdıst dımtıst açarım, giderli şarkılar açarım Allah kahretmesin 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 1 0 Yorumla
pisipisili Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Keyfim yerine gelsin diye neşeli şeyler açarım. Tatil modundaysam Türkçe Pop, gece kafa dağıtma modundaysam yabancı hareketli şeyler. Özellikle bass'lı şarkılar güzel gidebiliyor :) 1 0 Yorumla
mesut_boztas Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Arabalar konusunda 1,5b cevap paylaştı. Cok değişken bazen tekno parçalar bazen klasik bazen türkü ruh halime göre 7/8 klasör muzik var 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Aracım yok ama bindiğim araçlar minibüs pop, tanıdık falan dinlediği müzik arabesk falan 0 0 Yorumla
seymabasu1 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Araç kullanmaya cesaret edersem müziği de açacağım 1 0 Yorumla
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kendi çalma listemden. Hareketli olur genelde. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
rock müzik
Bu tarz
agresif hareketler yaptırır sana bu müzik😁
Sakinim neyseki :D
Rap dinliyorum mis gibi bu konuda arkadaşlarımla ters düşüyorum berbat bir şey yol boyunca pop dinlediğimi düşündükçe beynim patlıyor 🤧
Kafamı dağıtacak ve sürerken dans etmemi sağlayacak müzikleri tercih ediyorum. Efkarlıysam arabanın vay haline.
Hiç fark etmez ama bu ara Semicenk & Funda Arar - Al Sevgilim dinliyorum sürekli 😅😅
Ben kullanıyorsam hareketli şarkılar tercihim. Ben kullanmıyırsam slow.
Genelde beğeni listem vardır rap pop rock karışık. Otomatik çalar durur.
Pop, hiphop, rap karışık dinlerim. Aralarında oyun havaları bile var.
Radyoda ne çalarsa :) uzun yol yaptığım zaman telefonda ki çalma listesi
Dımdıst dımtıst açarım, giderli şarkılar açarım Allah kahretmesin 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Keyfim yerine gelsin diye neşeli şeyler açarım. Tatil modundaysam Türkçe Pop, gece kafa dağıtma modundaysam yabancı hareketli şeyler. Özellikle bass'lı şarkılar güzel gidebiliyor :)
Cok değişken bazen tekno parçalar bazen klasik bazen türkü ruh halime göre 7/8 klasör muzik var
Aracım yok ama bindiğim araçlar minibüs pop, tanıdık falan dinlediği müzik arabesk falan
Pek dinlemem ama pop açarım bazen
Müzik dinlemem genelde
Araç kullanmaya cesaret edersem müziği de açacağım
Kendi çalma listemden. Hareketli olur genelde.
Dikkatimi dağıtıyor 😂
Araba bile kullanamıyorum :'(
Pop dinlerim