Merhaba
Ben aracıma uygun özellikte ve ebatta olanını tercih ederim fabrikanın ebatlarını değişiklik yapmam
piyasada yan sanayi ya da çin malı gibi ürünler oldukça mevcut olduğunca kalitelisini almaya özen gösteririm
Güncellemeler:
Merhaba
Ben aracıma uygun özellikte ve ebatta olanını tercih ederim fabrikanın ebatlarını değişiklik yapmam
piyasada yan sanayi ya da çin malı gibi ürünler oldukça mevcut olduğunca kalitelisini almaya özen gösteririm
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28Arabama uygun ebatta lastik almaya özen gösteririm ve bilinen markalardan (Goodyear/Bridgestone/Pirelli) alırım. Son zamanlarda kara jant sıkıntısı yaşamaktayım. 175/70R13 lastiğe kara jant piyasada kalmadı. Arabam Renault Clio Symbol. Çelik jant düşünüyorum ama çok pahalı. Kararsızım.
En fazla 45 yanak olmasına dikkat ederim. Hem konfor açısından, hem görsel açıdan en güzel yanaktır.
Yazlık ve kışlık olmasına
Uygun ebat olmasına
İç yanak , dış yanak olayı var ama standart ebat kullanıyorum dikkat etmem o kısımlara
Aracına uygun ebatlara sonra ise belli markalardan olmasına ve mevsim şartlarına göre sergilediği performansa
Markası kalitesi yol tuştuşu mevsimine3 göre yazlık kışlık olmalı üretim tarihi orijinal edbat da olmalı
Aracın performansına göre alırım.
kaliteli olmasına
Markası iyiyse alırım gerisinden anlamam
continental olmasına
Mesaj atamıyorum sana