Erkekler arabalara mı yoksa motorlara mı daha çok ilgili olur? Benim çevremde tanıdığım tüm erkek arkadaşlarım arabalarla ilgiliydi :D

Erkekler arabalara mı yoksa motorlara mı daha çok ilgili olur? Benim çevremde tanıdığım tüm erkek arkadaşlarım arabalarla ilgiliydi :D

Erkeklerin geneli arabalara çok düşkün. Benim erkek kardeşimden biliyorum. Tam bir araba tutkunu kendisi. Genelde genç kısımlar biraz daha motor tarzı şeyler kullanmayı sever. Biraz olgun kişiler ise araba. Tabi bu kişiden kişiye değişir. Benim bildiğim arabalara daha düşkün oldukları.
Erkeklerin geneli arabalara çok düşkün. Benim erkek kardeşimden biliyorum. Tam bir araba tutkunu kendisi. Genelde genç kısımlar biraz daha motor tarzı şeyler kullanmayı sever. Biraz olgun kişiler ise araba. Tabi bu kişiden kişiye değişir. Benim bildiğim arabalara daha düşkün oldukları.
Cevap
21Cevap
Motor bence
Motorları aşırı sevenlerde var, arabaları sevenlerde. Hangisini söylesem yalan olur şimdi. Benim için arabalar tabi ki.
Arabalara oluyor sürekli araba değiştirip durmaları çok saçma , ayrıca motor takıntılarını da ben itici buluyorum
Arabacı olur motoru herkes kullanmak istemez.
Motor daha ilgi çekici ama mantıken araba daha güvenli
Arabacı olurlar motor kullanan insan sayısı az 😃
Motora ilgi duymadım. 20 yaşından beri arabam var.
ergenlikle antoropoz da motorcu kalanında araba :))))
Çoğunluk araba
Ben arabacıyım motoru sevmem..
Erkekleri bilmem de ben motorcuyum kckdc
Araba bence
Zevk meselesi ben araba severim
Araba
araba
Arabacıyım.
Bisikletçi
araba bence
Araba seviyorum
Ben motordan yanayım ölüm ile yaşam arası.
Arabacı
Arabacıyız
Araba
bende 2 Side var
ben motor derim
erkekler ikiye ayrılır
arabacı
arabacı
Arabacı
Her ikisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?