uzun bir tatile çıkma fırsatınız olsa size eşlik etmesini istediğiniz konforu hangisinden beklersiniz ben çekme karavan derim diğerinin büyüklüğünden dolayı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
uzun bir tatile çıkma fırsatınız olsa size eşlik etmesini istediğiniz konforu hangisinden beklersiniz ben çekme karavan derim diğerinin büyüklüğünden dolayı
Mobil karavan daha güzel bence. Çekme karavan sıkıntılı biraz ya. Ben büyük rahat olması tarafındayım. Yani eğer eğer bir aileye sahip iseniz en alttaki karavanı tercih edin derim. Rahatlık açısından. O yüzden ben mobil karavan diyorum ilerde almayı düşünüyorum çok güzel.
Mobil karavan daha güzel bence. Çekme karavan sıkıntılı biraz ya. Ben büyük rahat olması tarafındayım. Yani eğer eğer bir aileye sahip iseniz en alttaki karavanı tercih edin derim. Rahatlık açısından. O yüzden ben mobil karavan diyorum ilerde almayı düşünüyorum çok güzel.
Mobil karavan daha güzel bence. Çekme karavan sıkıntılı biraz ya. Ben büyük rahat olması tarafındayım. Yani eğer eğer bir aileye sahip iseniz en alttaki karavanı tercih edin derim. Rahatlık açısından.
Cevap
7Cevap
Bir dönem arkadaşlarımla kısa bir tura çıktık ve mobil karavan tercih ettik.. Bence en konforlusu bu.. Yakıt açısından belki biraz bütçe isteyebilir ama değer.. Keyifli günler..
Mobil karavan
Seçimim mobil karavan ama bir çok arkadaşım çekme karavan dedi. Çünkü bir yere gidilecekken çekme karavan sabit kalacağı için toplama derdi olmazmış. Mobil karavanda bu sürekli uğraştırırmış.
Ben mobil karavan ve arkasına bir motor ile daha çekici buluyorum.
Mobil karavan daha güzel bence. Çekme karavan sıkıntılı biraz ya. Ben büyük rahat olması tarafındayım. Yani eğer eğer bir aileye sahip iseniz en alttaki karavanı tercih edin derim. Rahatlık açısından.
Motokaravan derim..
Çekme karavan hem küçük hem de taşıması, manevrası vs zor.
Ama görselde ki motokaravan da küçük, daha büyük olsa daha iyi olur.
Mobil karavan. Çekme uzun yolda sürüşte sorun oluyor.
karavan sevimli filan ama en fazla 4-5 gün.. daha fazla dayanamam.. ben otelciyim.
Tabii ki de mobil karavan
Mobil daha uygun olur ve inanın bir karavanım olmasını çok isterim
Mobil karavan daha iyi bence
Çekme karavan
Mobil karavan
Çekme karavan
Bende
ne sende😊
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?