merhaba
benim sürücü belgemi aldıktan kısa süre sonra kendi aracımı aldım yani 19 diyebiliriz

merhaba
benim sürücü belgemi aldıktan kısa süre sonra kendi aracımı aldım yani 19 diyebiliriz
Benim şuanda kendime ait bir aracım yok. Ama Allah nasip kısmet ederse ilk önce ehliyetimi almayı düşünüyorum. Ondan sonra çalışıp biraz para birikimi yapıp araba almak istiyorum. Böyle bir düşünce içerisindeyim. Umarım Allah isteyen herkese nasip eder. Kendi paranla alması gibisi yok.
Benim şuanda kendime ait bir aracım yok. Ama Allah nasip kısmet ederse ilk önce ehliyetimi almayı düşünüyorum. Ondan sonra çalışıp biraz para birikimi yapıp araba almak istiyorum. Böyle bir düşünce içerisindeyim. Umarım Allah isteyen herkese nasip eder. Kendi paranla alması gibisi yok.
Duyanda çalışmış kazanmış da kendi parasıyla almış sanacak 🤣🤣
10 sene önce bisiklet almıştım, hâla onu kullanıyorum. Özbeöz kendi alın terim.
baba parası değil alın teri kendinizle kıyaslıyorsunuz sanırım
liseye beraber gittiğimizi hatırlamıyorum senle benim hakkımda ne biliyorsun ki sen
Cevap
14Cevap
Araç almadım daha
hadii inşallah
Henüz 2,5 sene oldu. Aslında babamdan bazı sebeplerden devraldım. (Eski üniversitenin HGS'li giriş çıkış sisteminde; personelin kendisi, eşi ve çocuğunun arabasına izin verilirken, anne ve baba arabasına yasak kondu! Bu yüzden ruhsat-ziyaretçi kartı değiş tokuş yöntemi yoruyor diye ani kararla notere gidildi. Babamın 7 yıllık arabası şu anda 2,5 yıldır bende. Normalde 9,5 yıldır aynı arabayı kullanmaktayız.)
18 yaşındayım. Ehliyetimi alır almaz arkasına borca girip araç almıştım. Yaklaşık 2 sene kullandıktan sonra model değiştirdim. En son da geçen sene model değiştirdim. Şu an olandan memnunum şükür.
Daha alamadım çünkü sıfır araba piyasasına 30 yaşında araba satıyorlar ya yıldım bıktım
avrupa bizi kıskanıyor sen delirdin mi
Keşke sadece ben delirmiş olsam 😂
Aa çok ayıp daha duymiyim ağzına acı biber sürerim
😂😂😂😂😂😂
İlk arabamı ehliyeti aldığım sene almıştım..
Ne yıkar paklardım ama.. Toz bile değemezken, şu an hiç yıkayasım bile yok 😁
O yaşımda çünkü aracım gok
senin için yardım toplayıp alalım sana bi araç😀
Gerçekten mi bunu benim için yapar mısınız harbiden yaaa harikasınız sizzz 🤪😂
aracın modelini rengini söylemen yeterli😀
Siyah mercedes var mı s250 ya da 200 yani 350 de olur şart değil illa 200 olacak diye
ilk aldığım araç 15 yaşında bir araçtı sanırım. şimdiki de 22 yaşında :)
Kendı param ile 19 yaşında aldım 2007 model clıo idi
Ehliyetim var ama arabam yok. 🥲
sordum ben padişah sana 4 atlı fayton verecekmiş😁
18 yaşım da almıştım. Çok hizliydim be gercekten düşündüm de şöyle neler yapmışım ben bu hayatta
Alamadık daha güzel ülkem sağolsun.
23 yasında almıştım galıba
18 yasinda mavi bir tofas vardı ehliyetim yoktu
3 yıl önce.
yaş problemi var sanırım 🤭
Hayır yaşım doğru 25..
Oyuncaklarımı diyorsanız 5 yaşında fln😂
sence bu görseldeki oyuncak mı
Arkadaş normal arabam yok dksmkddf
aldığın zaman olur
Almadim
sürücü belgen var mı