Ehliyeti yeni aldim arabayi kacirsam sorun olur mu?😂 sizin araba cikarma hikayeleriniz var mi

Ehliyeti yeni aldim arabayi kacirsam sorun olur mu?😂 sizin araba cikarma hikayeleriniz var mi

Eğer izin alarak alamıyorsan arada bir böyle aksiyonlar lazım. En azından sürebildiğini kanıtlarsın :D Tabi riskli değil de demiyorum. Malum şu sıra her şeyin fiyatı çok uçuk.
Benim hiç kaçırma hikayem olmadı :D 18 yaşında direk ehliyete yazıldım. Ehliyet alır almaz da ilk arabamı aldım.
Bence bu fikri aklından çıkar derim. Çünkü daha yeni sürmeye öğrenmeye başlamışsın iyice öğrenmeden trafiğe çıkma derim ben. Çünkü henüz acemi sayılırsın ben olsam böyle bir delilik yapmazdım. Sonra ehliyetinden olmada. Geri almasıda zor söyleyeyim de ben ona göre hareket et.
Cevap
11Cevap
Bence bu fikri aklından çıkar derim. Çünkü daha yeni sürmeye öğrenmeye başlamışsın iyice öğrenmeden trafiğe çıkma derim ben. Çünkü henüz acemi sayılırsın ben olsam böyle bir delilik yapmazdım. Sonra ehliyetinden olmada. Geri almasıda zor söyleyeyim de ben ona göre hareket et.
Kaçır kaçır, öyle öyle araba sürmeye alışırsın iyice :D
hepimiz öyleydik.
araç onarım fiyatları çooook yüksek olaki kaza falan yaparsın Allah korusun perişan olursun. o yüzden riske girme bence
Kaçır kaçır, en son araba kaçıranı gördüğümde, takla atmış kafa üstü yatıyordu, kaza yerinde. Uslu bir kız ol, enaktarları yerine bırak çabuk😄
Arabayı kaçır ama araba senin altından kaçarsa akşam eve gitme bdhwbw
Şimdi sakin ol anahtarı yerine bırak ve 3 adım uzaklaş yeterince trafik canavarı var zaten
Bir kere kaçırayım dedim yakalandım birdahada kaçırmadım
Bir kereden bir şey olmaz😃
Vallah en son araba kaçırdığımda lastik patlamıştı şansımdan hemde daha sokağı çıkmadan 🤣
başına bela olmasın sonra :D
Kaçırma
Araba kimin
Gündüz trafikte kaza yaşarsın
Gece kaçır
Corolla mi
Evet
Hayir
Sıkıntı :d
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?