20 saat falan sürmüştü. Ama birde gelin bana sorun nasıl sürdü diye. Kesinlikle arabada max yolculuk yapmak süresi 7,8 saat falan olmalı. Diğer türlü insan çok perişan oluyor yolculuk yapmayı çok seviyorum. Ama bu kadar uzun sürdüğü zaman o yolculuk bana çile gibi geliyor.
20 saat falan sürmüştü. Ama birde gelin bana sorun nasıl sürdü diye. Kesinlikle arabada max yolculuk yapmak süresi 7,8 saat falan olmalı. Diğer türlü insan çok perişan oluyor yolculuk yapmayı çok seviyorum. Ama bu kadar uzun sürdüğü zaman o yolculuk bana çile gibi geliyor.
En uzun Ankara 'dan Şanlıurfa'ya, oradan, Gaziantep ve Kilis üzerinden Suriye'ye gitmiştim.. (Savaş öncesi) Uykusuzluk hat safha olunca benim zaman kavramı şaşırıyor ama sanırım 3 gün sürmüştü..
İş ziyaretlerim için kendi arabamla 2012 senesinde İstanbul başlangıçlı Bulgaristan, Romanya, Moldova, Ukrayna, Rusya, Gürcistan bitişli karadeniz dönüşlü toplamda tahmini 11.000 km gibi bir hafta süren, en uzun yolculuğum olmuştu. 🤪🤪
Sakarya Balıkesir'e arkadaşımın düğün alışverişine gitmiştik beraber. Otobüs yolculuğuydu ama efsane bir yolculuk oldu. Önümüzdeki adamın gazete okuyuşuna ne kadar gülmüştük. Tabi okuduklarınada😬😬😂güzel ve eğlenceli bir yolculuk olmuştu..
Ben araba kullanarak yolculuk etmeyi sever ve eşimle dura dura gezerDİM ama şu an ne arabam kaldı ne eşim 🤣🤣 arka pert oldu exeşimle de boşandım artık yeni eşimle in😁