Neymiş arabada erkek varsa arabayı o kullanırmış mış😏yan koltuğa geçemezmiş sizce haklı mı
Neymiş arabada erkek varsa arabayı o kullanırmış mış😏yan koltuğa geçemezmiş sizce haklı mı
12 senelik ehliyet var ve araba kullanmak şu an hayatımdaki değişiklikler sebebiyle zaruri oldu ama eşim de o mantıkla baktığı İçin araba süremiyorum. Cesaretim var ama otomatik alınca sürersin diyor o da bu devirde çok zor.😒😒😒
Araba ruhsatı kimin üzerine? Senin arabansa sen kullan, onun arabasıysa o kullansın. Senin arabanda senin kullanmandan rahatsız oluyorsa, her yere onun aracıyla gidin. Ha senin arabanı bu eril bahaneyle o kullanmaya çalışıyorsa, buna “mala çökme” deniyor, boşan abla
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Onu tokatlarımm
Egoist bi davranış ne alaka diyecekler şimdi çok duydum kanka lavuağ bak kız atmış gezdiriyor derler olmaz ya ne bilsin araba benim kız benim arkadaşım arabayı kızın sanar ohh kıza bak almış çocuğu takılıyor derler diyor böyle 3 tane tanıdığım vardı zihniyete bak desem az adamlardaki kafaya bak desem az ben şöyle diyorum artık ćünki bence böyle şu son 5 yılda gördüğüm duyduğumu ben ömrümde ne gördüm ne duydum diyeceğim şu
Kimse şeytana bak demesin
Şeytan tatile çıktı artık benlik bişey yok diye
Çünki artık o bile şaşırıyor bu insanlara
Hangi düşünceyle söylediğine bakarım ben. Özellikle türkiye'de ki tüm bölgelerden toplanmış olan magandalarla dolu İstanbul trafiğinde söylüyorsa, sonuna kadar haklı👍 çünkü burada erkek sürücülerle kadın sürücülere ayrı muamele yapılıyor. Kaldı ki ayının birinin camdan edeceği herhangi bir küfürü ya da hakaret içeren bir söylemi sindirecek erkek varsa lafım yok. Sadece bu açıdan diyorsa haklı. Tabi ki istisna bir durum. Ama illa duyar kasacaksak ııyykk öyle erkeklerde mi var ayol😝😝
Ne alakası var? Düşünceli olan erkek , sevgilisine yanındayken usta şoförlüğü öğretmeli. Ki geleceğe yatırım yapmalı, evlenildiği zaman vs , gözü arkada kalmadan çocukları okula bırakmasını vs düşünmeli. Tamam kadınlar erkeklere göre daha pasifler trafikte vs hata oranı yüksek ama, kadınlarımızda erkekler gibi olmalılar. Düşünki erkek hasta hastaneye gidicek acil durum var , eee iyi zamanda kadınına ego yapmış öğretmedği için can çekişiyor. Bunları düşünmek lazım..
Eziklik sadece erkeğe has değil, hemcinsimi ezdiremem k bakma 😀 ama enişte bey , daha çok emek vermeli sana, bu işin geleceğide var onu düşünsün yeter 😎
bişey dicem hanımefendi, sorunun ana sayfasında bir foto görmüştüm gözlüklü bir kadın siyah gözlüklü bir erkeği öpüyor arkada da kiralık bir beyaz araba, o hangi film ve diziydi acaba bir yerden tanıdık geldi de der misinizz ricalar etsem?
hm, tm stok fotoğraf mıydı o yoksa bir film veya dizi mi, bir yerden tanıdık geldi gibi. çünkü bana daa
tabii ki değil. Bu ne ya? Bu nasıl bir düşünce şekli? Arkadaşlar devir değişti. N'olur artık şu toplumun cinsiyetlere yüklediği "belirlenmiş" işler ve davranışları üstümüzden atalım ya. Kadın mis gibi de araba sürer. Erkek mis gibi de yemek yapabilir.
Erkekler genelde daha tecrübeli bu konularda. Çocukluktan gelen farklı bir merakları ilgileri var , bu da onları tecrübeli yapabiliyor.
Kısa mesafelerde erkeğin oturup kadının aracı kullanması trafiktede diğer erkek sürücüler tarafından çok dikkat cekiyor. Genelde maço erkekler de buna tahammül edemiyor.( sevgilin bu yüzden öyle konusuyor olabilir.)
Fakat uzun yollarda destek amaclı değişim yapılmalı. Onda gurur yapılmaz.
Bence sen burdaki insanlara bakma. Erkek arkadaşına konuyu doğru dürüst anlat.
Bence o senin araba kullanırken bayıla bilmen olasılığından veya yanlışlıkla çarpıp kendine zarar vermenden korkuyor, veya erkekler araba kullanan kızlara bakmayı sever, ve sen araba kullanırken erkeklerin sana bakmasından zerre kadar zevk almaz. O yüzdende ona saygı duy ve bunun bir hata olduğunu değilde seni korumak için yaptığını düşün.
Saygılarla😊🤗
Araba sürmeyi Biliyorsan Haksız Tabi Nasıl Kullanmaz misin Gayet de güzel sürersin Ama eğer Trafiğe çok alışık değilsen İyiliğin için diyor olabilir tabi
Kadın kullansın ne fark eder. Önemli olan A noktasından B noktasına girmek değil mi. Ota boka saçma saçma anlamlar yüklüyorlar.
Direksiyona geçer arabayı çalıştırırım. Gelmek istemezse sol cebine bi 20'lik sıkıştırır gittiğim yeri söylerim kdkdkd
Haksız, kadınlarda gayet yetenekli ve güzel araba kullanabilir, ama kadınlar böyle maço erkekleri tercih eder yani sizin için normal aslında
of trol🙄
Sorunun trol olduğunu biliyorum. ama gerçekte var böyle tipler onlar maaelsef troll değil
Maalesf 🤧
sitede troll soru olmadıkça anasayfaya soru çıkmıyor artık kimse ciddi değil, iyice cılkı çıktı.
Sevgilin değildir o, özel şoföründür. Sevgilin olsa duramazsın (!) 😄
hayır değil
bu nasıl saçma düşünce
kızlar araba kullanmayı biliyorsa gayette kullanır
4 erkek arabadaysa ne yapıyorlar? Cenk mi tutuyorlar kim daha erkek diye 😂
Eğer bir gün olur da evlenirsem kesinlikle eşime vericem arabayı ben yan koltukta keyfime bakicam.
Araba kullanmak bana göre değil.
Ben dünyaya motor kullanmak için gelmişim.
İki teker tam bana göre.
Hakli. Yan koltukta ayagini uzat keyfine bak iste ne guzel 💆♀️
Cahillik işte. Kadına değer sıfır. Saygısızlık yapmış. Ben eşim kullanacak diye çok memnun olup gurur duyardım onunla. Seve seve yan koltuğa otururdum esin benden isteseydi. ☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗
Valla keşke sürse hoşuma gider benim 😂yatar uyurum sağ koltukta
En fazla kaza yaparız ne olcak ben rahatsam oda rahat araba kullanir ortamı germeye gerek yok 😂
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş