+1 yıl12 senelik ehliyet var ve araba kullanmak şu an hayatımdaki değişiklikler sebebiyle zaruri oldu ama eşim de o mantıkla baktığı İçin araba süremiyorum. Cesaretim var ama otomatik alınca sürersin diyor o da bu devirde çok zor.😒😒😒
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAraba ruhsatı kimin üzerine? Senin arabansa sen kullan, onun arabasıysa o kullansın. Senin arabanda senin kullanmandan rahatsız oluyorsa, her yere onun aracıyla gidin. Ha senin arabanı bu eril bahaneyle o kullanmaya çalışıyorsa, buna “mala çökme” deniyor, boşan abla
02 Yorumla- +1 yıl
Seni kim eig seçti ya
- +1 yıl
Çöp görüş
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
107Cevap
- Arabalar konusunda 10,7b cevap paylaştı.
u +1 yılHaksız, kadınlarda gayet yetenekli ve güzel araba kullanabilir, ama kadınlar böyle maço erkekleri tercih eder yani sizin için normal aslında
13 Yorumla- +1 yıl
of trol🙄
- +1 yıl
Sorunun trol olduğunu biliyorum. ama gerçekte var böyle tipler onlar maaelsef troll değil
- +1 yıl
Maalesf 🤧
+1 yılEgoist bi davranış ne alaka diyecekler şimdi çok duydum kanka lavuağ bak kız atmış gezdiriyor derler olmaz ya ne bilsin araba benim kız benim arkadaşım arabayı kızın sanar ohh kıza bak almış çocuğu takılıyor derler diyor böyle 3 tane tanıdığım vardı zihniyete bak desem az adamlardaki kafaya bak desem az ben şöyle diyorum artık ćünki bence böyle şu son 5 yılda gördüğüm duyduğumu ben ömrümde ne gördüm ne duydum diyeceğim şu
Kimse şeytana bak demesin
Şeytan tatile çıktı artık benlik bişey yok diye
Çünki artık o bile şaşırıyor bu insanlara10 YorumlaHangi düşünceyle söylediğine bakarım ben. Özellikle türkiye'de ki tüm bölgelerden toplanmış olan magandalarla dolu İstanbul trafiğinde söylüyorsa, sonuna kadar haklı👍 çünkü burada erkek sürücülerle kadın sürücülere ayrı muamele yapılıyor. Kaldı ki ayının birinin camdan edeceği herhangi bir küfürü ya da hakaret içeren bir söylemi sindirecek erkek varsa lafım yok. Sadece bu açıdan diyorsa haklı. Tabi ki istisna bir durum. Ama illa duyar kasacaksak ııyykk öyle erkeklerde mi var ayol😝😝
24 Yorumla- +1 yıl
Eig veresim geldi😂
- +1 yıl
O gün gelsin 😂çsg olmazsa eig kesin
+1 yılNe alakası var? Düşünceli olan erkek , sevgilisine yanındayken usta şoförlüğü öğretmeli. Ki geleceğe yatırım yapmalı, evlenildiği zaman vs , gözü arkada kalmadan çocukları okula bırakmasını vs düşünmeli. Tamam kadınlar erkeklere göre daha pasifler trafikte vs hata oranı yüksek ama, kadınlarımızda erkekler gibi olmalılar. Düşünki erkek hasta hastaneye gidicek acil durum var , eee iyi zamanda kadınına ego yapmış öğretmedği için can çekişiyor. Bunları düşünmek lazım..
12 Yorumla- +1 yıl
Ezik erkek egosu işte 😃sadece o varken kullanamazmışım o yokken kullanıyorum
- +1 yıl
Eziklik sadece erkeğe has değil, hemcinsimi ezdiremem k bakma 😀 ama enişte bey , daha çok emek vermeli sana, bu işin geleceğide var onu düşünsün yeter 😎
bişey dicem hanımefendi, sorunun ana sayfasında bir foto görmüştüm gözlüklü bir kadın siyah gözlüklü bir erkeği öpüyor arkada da kiralık bir beyaz araba, o hangi film ve diziydi acaba bir yerden tanıdık geldi de der misinizz ricalar etsem?
15 Yorumla- +1 yıl
Hiç bilmiyorum desem sadece görsel gözüme hoş geldiği için kullandım🙂
tabii ki değil. Bu ne ya? Bu nasıl bir düşünce şekli? Arkadaşlar devir değişti. N'olur artık şu toplumun cinsiyetlere yüklediği "belirlenmiş" işler ve davranışları üstümüzden atalım ya. Kadın mis gibi de araba sürer. Erkek mis gibi de yemek yapabilir.
10 Yorumla
+1 yılErkekler genelde daha tecrübeli bu konularda. Çocukluktan gelen farklı bir merakları ilgileri var , bu da onları tecrübeli yapabiliyor.
Kısa mesafelerde erkeğin oturup kadının aracı kullanması trafiktede diğer erkek sürücüler tarafından çok dikkat cekiyor. Genelde maço erkekler de buna tahammül edemiyor.( sevgilin bu yüzden öyle konusuyor olabilir.)
Fakat uzun yollarda destek amaclı değişim yapılmalı. Onda gurur yapılmaz.10 Yorumla
+1 yılBence sen burdaki insanlara bakma. Erkek arkadaşına konuyu doğru dürüst anlat.
Bence o senin araba kullanırken bayıla bilmen olasılığından veya yanlışlıkla çarpıp kendine zarar vermenden korkuyor, veya erkekler araba kullanan kızlara bakmayı sever, ve sen araba kullanırken erkeklerin sana bakmasından zerre kadar zevk almaz. O yüzdende ona saygı duy ve bunun bir hata olduğunu değilde seni korumak için yaptığını düşün.
Saygılarla😊🤗22 Yorumla- +1 yıl
En güzel yorumm❤
- +1 yıl
Teşekkür ederim 😅❤️
Arabalar konusunda 1,7b cevap paylaştı. Araba sürmeyi Biliyorsan Haksız Tabi Nasıl Kullanmaz misin Gayet de güzel sürersin Ama eğer Trafiğe çok alışık değilsen İyiliğin için diyor olabilir tabi
11 Yorumla- +1 yıl
Ben iyi kullanıyorum onun düşüncesi bozuk😃
Kadın kullansın ne fark eder. Önemli olan A noktasından B noktasına girmek değil mi. Ota boka saçma saçma anlamlar yüklüyorlar.
31 Yorumla- +1 yıl
Dimii
+1 yılDireksiyona geçer arabayı çalıştırırım. Gelmek istemezse sol cebine bi 20'lik sıkıştırır gittiğim yeri söylerim kdkdkd
23 Yorumla- +1 yıl
Reis😂
- +1 yıl
😂😂😂
- +1 yıl
25 yaşına gelince hiçbir şeye tahammülün kalmıyor 😉
+1 yılKadınların trafikte okadar erkeğin içinde araba kullanması caiz degildir. Sadece domuzlar karısını kiskanmaz.
13 Yorumla- +1 yıl
Abart o zaman sokağa da çıkmayalîm
- +1 yıl
trafikte ne ciğeri beş para etmez ne aşağılık sapıklar var onların arasında benim sevdiğim kız araba süremez. şehirler arası ylculuk olabilir ama trafik olmaz.
- +1 yıl
Anladim
+1 yılSevgilin değildir o, özel şoföründür. Sevgilin olsa duramazsın (!) 😄
21 Yorumla- +1 yıl
Ya shshsh😂
+1 yılhayır değil
bu nasıl saçma düşünce
kızlar araba kullanmayı biliyorsa gayette kullanır21 Yorumla- +1 yıl
Bebeğim❤
- Arabalar konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yıl4 erkek arabadaysa ne yapıyorlar? Cenk mi tutuyorlar kim daha erkek diye 😂
25 Yorumla- +1 yıl
Bilmem😂
- +1 yıl
Bekliyorum , öğren gel sana zahmet 😂😂😂
- +1 yıl
Bunu senin öğrenmen daha iyi olur 😂
- +1 yıl
Oldu 3 erkek benımle de Cenk etsin 🥺 en güzeli direkt sen kullan balhatun 😂
- +1 yıl
Arkaya doğru ilerleyim😂
+1 yılTrafik canavarıysan normal.. Adam canına susamamış henüz.. Ama sen yalnız kullanabilirsin diyorsa, sıkıntı.. Benden uzak Mısır'a sultan ol demek istemiş.. 😄
11 Yorumla- +1 yıl
Güldüm buna😄
Trol neyse ki
Haksız sizi ezmesine izin vermeyin, hayat sizin dünyaya bir kere geliyorsunuz
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle 🙂
+1 yılSevgilin Ateş yakıp 3000 kelime konuşabiliyor he bide ehliyet almış
11 Yorumla- +1 yıl
Almış
- Arabalar konusunda 320 cevap paylaştı.
+1 yılEğer bir gün olur da evlenirsem kesinlikle eşime vericem arabayı ben yan koltukta keyfime bakicam.
Araba kullanmak bana göre değil.
Ben dünyaya motor kullanmak için gelmişim.
İki teker tam bana göre.10 Yorumla
+1 yılHakli. Yan koltukta ayagini uzat keyfine bak iste ne guzel 💆♀️
11 Yorumla- +1 yıl
😙😙
Cahillik işte. Kadına değer sıfır. Saygısızlık yapmış. Ben eşim kullanacak diye çok memnun olup gurur duyardım onunla. Seve seve yan koltuğa otururdum esin benden isteseydi. ☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗
10 YorumlaValla keşke sürse hoşuma gider benim 😂yatar uyurum sağ koltukta
16 Yorumla- +1 yıl
Güvenir misin😃
- +1 yıl
😂👍iyi görüş
- +1 yıl
Geç kaldın😂neyse ayarlamaya çalışırım
+1 yılHaksız bende kullanıcam banane ama kullanamam ne araba ne sevgili var gerekte yok fleöfüeöck
11 Yorumla- +1 yıl
Samimi görüş😄
+1 yılÖzel şoför olmak istiyor yani? Takım elbise giyerse neden olmasın? 😂
12 Yorumla- +1 yıl
Aklıma yattı🙄😂
- +1 yıl
Düşün düşün.😂😂
+1 yılHayır değil ama o yorulsun sürsün sen uğraşma
11 Yorumla- +1 yıl
Tamam ❤
Bir de bu düşüncedeki insan, seni insan yerine koymayan sevgilin mi?
Soruda kendini aşağılayarak öteki değersiz yapan bir durum var.
Bir kadın bunu neden yapar kendine?
Şaka olarak yazdım de de troll olduğunu anlayalım 😅😅😅10 Yorumla
+1 yılKişiye göre değişir. Belki de senin kullanmanı beğenmiyordur.
11 Yorumla- +1 yıl
Üzülürüm
Eziklik seziyom erkek arkadaşında. Sanırım beceriksizliklerini araba kullanarak perdeliyo 😁 bayılıyom böyle eziklere ya
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılolmayan konuşmayi olmuş gibi anlatmak.. bence uzmana git bende böyleydim yani olmayan şeyi olmuş gibi anlatıyodum sonra bipolar teşhisi koydu psikiyatrist
11 Yorumla- +1 yıl
Yaa sjsjd kız ben arabalar konusunda fenomenim ve çevremden gördüğüm kadarıyla bu soruyu sordum kafamda kurmuyorum yani😂
Allah korusun acil bir şey olsa ölüm kalım meselesi olsa ve bir erkek karısına kızına araba kullandırmasa acemi kadın heyecanla araba kullanamasa bu geri kafalı adam ölse bedelini ödemiş olur
10 YorumlaArabalar konusunda 666 cevap paylaştı. eğer soru ciddiyse ve kendine değer veriyorsan bu tip bi adamdan en kısa sürede ayrıl
11 Yorumla- +1 yıl
🤐🤐
+1 yılBoş ver kullansın. Sana karışmaz en azından.
13 Yorumla- +1 yıl
Kullansın bakalım
- +1 yıl
Bende aynı seninki gibi kilim
- +1 yıl
Neden böylesiniz😃
+1 yılCinsiyetçi biriyle berabersin.
İlişkinde çok fazla zorluk yaşatır bu adam sana.20 Yorumla
+1 yılBi moloz daha. Çok mu arıyoruz ya bu demode adamları?
20 Yorumla
+1 yılBende hiç sevmem yan koltukta oturan erkek
Bence haklı😂10 YorumlaOha daha neler. Çok saçma. Ama her yere seni götürüp getircekse tabii ki kullanma yami bosuna
10 Yorumla
+1 yılAbi bu ne ya olur mu öyle şey ajdjwhsh çomarlık bu kusura bakma da
10 Yorumla
+1 yılben sevgilime araba kullandırıyorum yavaş ve çok dikkatli 😊
10 YorumlaKeşke benim sevgilim bunu dese. Oh ne güzel ayaklarımı uzatır keyfime bakarım. :D
10 Yorumla
+1 yılTabi ki de haklı değil. Bence ayrıl ondan yoksa ileride sorunlar olabilir.
10 Yorumla
+1 yılTipik kazma erkek nerden bulursunuz bunları anlamadım ki
10 YorumlaGereksiz gurur yapmış, arada yan koltuğa otursa erkekliğinden bişey kaybetmez
10 Yorumla
+1 yılBunu bile erkeklik egosuna bağlayan da ne bilim, gelişimini tamamlayamamiş bir türdür herhalde.
10 Yorumla
+1 yılTamam sen arabayla git ben otobüs veya taksiyle gelirim de
10 Yorumla
+1 yılHaklı falan değil. İnandığı saçma bir düşüncesi var sadece
10 Yorumla
+1 yılBaştan sona haksız araba kullanan heleki agresif kullanan hatun gibisi var mı ya
10 Yorumla
+1 yılBen yan koltukta uyummak için güvendiğim zaman sürebilir evet.
10 Yorumla
+1 yılEnayilik. Ama kadınlar kullanırken daha çok yoruluyorum
10 YorumlaHaksız, erkek yan koltuğa geçmemeli. Direk bagaja girmelidir. Böylece hayatta kalma şansı artar
20 YorumlaBen bayan şoförlere güvenmiyorum o yuzden kendim kullanmak isterdim. Fakat araba onun sonuçta vermek istemessede ses cikaramazsin sevgilinde olsa ama ote yandan arabasi olan bi kiz cok havali bence 💎
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılo tercihi sana bıraksa daha güzel olmaz mı. belki sen kullanmak istiyorsun. o yan koltuga gecemem dıyor. peki sen ne istiyorsun? bunun önemi yok mu
10 YorumlaEğer güven veriyor ise geçerim yan koltuğa yakarım sigaramı 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılne fark eder ben bazen veririm hatta ne var bunda ne güzel özel şoför gibi 😂arada değişiklik şart
20 Yorumla
+1 yılUzun yolda görelim. yorulunca birazda sen kullan der😂
02 Yorumla- +1 yıl
O zaman da ben almam😂
- +1 yıl
Bencede almayın😂
+1 yılTrol soru soranlara Fenomenlik armağan ediliyor
Balık baştan komuş ne diyelim...
02 Yorumla- +1 yıl
Gerçek hayatta bunu yaşayan kadınlarımız var gözünü aç etrafa bak şimdi kaybol
- +1 yıl
Dolandırıcı var☝️
Kendi başına gelmiş gibi sormak nedir ya?
Gene sor bunu yaşayanlar var ne düşünüyorsunuz diye.
Ortalık dolandırıcı, hırsız, katillere kaldı.
Arabalar konusunda 370 cevap paylaştı. Ben de itelemeye çalışıyorum arabayı geç kullan diye, çok meraklıyım İstanbul trafiğinde araba kullanmaya.
00 Yorumla
+1 yılkullanma ne olacak sendeki dert mi
32 Yorumla- +1 yıl
Benimde derdim bu
- +1 yıl
aman otur evinde beyaa
+1 yılSevgilin kro 😐 , hemen kaç kurtar kendini
24 Yorumla- +1 yıl
Trol🤐😐
- +1 yıl
Biliyorum 🥳
- +1 yıl
😍😍
- +1 yıl
♡
- Arabalar konusunda 861 cevap paylaştı.
u +1 yılO zaman arabadan insin, dolmuşla gelsin :D
22 Yorumla- +1 yıl
😂❤
- +1 yıl
Shsjsj 😅♥️
+1 yılHaksiz kullanabilirsin tabki
21 Yorumla- +1 yıl
❤
- Devamını Gör (142)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?