Arabalar Aracınıza özen gösterir misiniz? ErotikAdam Takip Et Guru Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor daima temiz bakımlımıdır yoksa pasaklı reziiiil durumdamıdır :) Aracınıza özen gösterir misiniz? Cevapla Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Arabalar konusunda 15,6b cevap paylaştı. Modeli yaşlı sınırına dayamış arabama son zamanlarda özen göstermiyorum. 9,5 yıldır aynı arabayı kullanmaktan sıkıldım ve bir gün değiştirmeyi düşünüyorum. Fiat Palio veya Fiat Uno düşünüyorum. (Arabam Renault Clio Symbol) 0 0 Yorumla
Düşünürbiri Takip Et Master Yaş: 27 , eic 70% +1 yıl Son zamanlarda fazla özen göstermiyorum çünkü binmiyorum, binemiyorum bu gidişle de binemeyeceğim. Garajda bekliyor 2 haftadır bakmıyorum. 1 0 Yorumla
ANGAY Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl aracım olsa gösterirdim 1 2 Yorumla ErotikAdam +1 yıl en iyisi olur inşallah kardeşim Yorumla ANGAY +1 yıl inşallah Yorumla
BebeğimGelLocadayız Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl Her pazar yıkarım garaja çekerim 1 0 Yorumla