Arabalar Arabamın altına kedi girdi, nasıl çıkartabilirim? cpanel Takip Et Guru Yaş: 104 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kimsenin başına gelmeyecek olay yine benim başıma geldi abi sinir hastası oldum ya. Anne kedi sesi açtım yöntem işe yaramadı bagaj havuzunun altında orada kedi çıkmıyor! Arabamın altına kedi girdi, nasıl çıkartabilirim? Cevapla İş Soruları Havuz Soruları Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Arabalar konusunda 10,5b cevap paylaştı. Elinle çıkartmayı dene ya da mama ver kendi gelir 0 0 Yorumla
QueenOfTheFate Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Elinle çıkarmaya çalış, olmadı itfaiye gelecek ama kötü oluyor, et koklat çıkart. 0 0 Yorumla
UDixon2 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Ödül maması var onu al ya da sucuk salam al onu ver 0 0 Yorumla
Edaaa97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Allah affetsin güldüm oraya nasıl girmiş o öyle ya 😅 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl mama koy ya da sosis al cikar cikmazsa da hayvan barinagini cagir oda olmazsa itfaye 0 0 Yorumla
Söylebakalımalidan Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Elinle pisi pisi yap, elinle çekme ölür falan, adı minnoşsa minnoş gel kızım de gelir belki. 0 0 Yorumla
thegirlwohkd Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Su yaş mamalardan al kokusunu da hemen lairlar onu goepu çıkar belki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Elinle çıkartmayı dene ya da mama ver kendi gelir
Elinle çıkarmaya çalış, olmadı itfaiye gelecek ama kötü oluyor, et koklat çıkart.
Ödül maması var onu al ya da sucuk salam al onu ver
Allah affetsin güldüm oraya nasıl girmiş o öyle ya 😅
mama koy ya da sosis al cikar cikmazsa da hayvan barinagini cagir oda olmazsa itfaye
Elinle pisi pisi yap, elinle çekme ölür falan, adı minnoşsa minnoş gel kızım de gelir belki.
Su yaş mamalardan al kokusunu da hemen lairlar onu goepu çıkar belki
yeri rahat demek ki dokanmaaa
Ulan esolesek nasıl girdin oraya
Mama ile kandırmaya çalış