Araba mı motor mu gezmen için daha iyi hangisiyle kendini daha güvende hissedersin daha rahat hissedersin?
Araba
Motor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben araba ile gezmeyi daha çok seviyorum. Motor rahat değil ya bir keresinde binmiştim. Bana biraz motor tehlikeli gibi geliyor. Ben güvenemiyorum binerken falan ya. En iyisi bence araba en azından güvenli ve rahat. Motor için aynı şeyi söyleyemeyeceğim ama.
Anladım evet motor tehlike ama arabadan daha özgür istediğin heryere gidebilirsin trafik sorunun bile olmaz 😎
Motorla gezmedim daha önce. O yüzden bu konu hakkında pek fikrim yok. Ben arabayla gezmeyi daha çok seviyorum. Arana her açıdan daha rahat ya motor o kadar rahat değildir bence uzanacak koltuğu olmadıktan sonra motor binmek daha keyifli olsa ne olur.
Araba güzel ama motor daha özgür 😎
Motosıklet derım. Görsele göre yine motosıklet derım Gtr35 eyvallah ama bi r1 degıl
Tabi R1 edemez yanından bile geçemez
Araba. R 35 ise off
Ateş 😎
Silah
Cevap
7Cevap
Araç daha iyi
Ben motorla küçükken geziyordum seviyordum falan ama şimdi ki tercihim arabadan yana hem konforlu hem güvenli daha ne olsun..
Anladım araba tabi motora göre daha güvenli daha rahat 😎
Güven ve konfor açısından araba derim. Ama hızın ve adrenalinin tadını aldıktan sonra motordan vazgeçmek kolay olmuyor.
Öyle tabi doğru tespit bu arada ZX10r yakıyo maşallah 🔥😎
Rica efenim😎
Ben araba ile gezmeyi daha çok seviyorum. Motor rahat değil ya bir keresinde binmiştim. Bana biraz motor tehlikeli gibi geliyor. Ben güvenemiyorum binerken falan ya. En iyisi bence araba en azından güvenli ve rahat. Motor için aynı şeyi söyleyemeyeceğim ama.
Tercihim her zaman arabadan yana. Fazla adrenalin sevmem. Motora hiç binmedim.
Yazın motor diğer zamanlar araba
Anladım 😎🤙
Arabayla gezmek
Sebeb, 🤔
Motor mükemmel bir şey ya o bir araçtan da öte 🥶
Aynen öyle 😀
Motorumla gezmeyi seviyorum
motor tehlikeli o yüzden araba
motoru hiç sevmem
Sebeb😎
Motor.
Araba iyidir