Renk sayısı arttırılabilir ama süper spor otomobillerin en çok kullanıldığı 3 renk. Hangisi yakışmış.
Sarı
Turuncu
Siyah
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bence en güzel yakışan renk siyah. Ayrı bir hava katmış arabaya ben renkli araba sevmiyorum ya o yüzden bana pek güzel gelmedi diğerleri. En güzeli ve en havalısı siyahlı olanı. Ben olsam tercihimi siyah renkten yana kullanırdım daha cool duruyor.
Sıcak bölgelerde siyah dez avantaj
Benim favori rengim kesinlikle siyah ama arabanın modeline göre saks mavisi ya da turuncu da kesinlikle hoş bir imaj çiziyor.. Keyifli günler..
Teşekkür ederim.. :)
Profilimdeki nasıl
Rica ederim.
Gayet hoş bence turuncu araç..
Bence de
Turuncu
Cevap
3Cevap
Bence en güzel yakışan renk siyah ayti bir hava katmış arabaya ben renkli araba sevmiyorum ya o yüzden bana pek güzel gelmedi diğerleri en güzeli ve en havalısı siyahlı olanı
Ben kesinlikle siyah renk diyorum.
Siyah gerçekten asil bir renk her arabaya uyum sağlıyor.
Siyah candır..
Tabiki de siyah renk
Bence en güzel yakışan renk siyah. Ayrı bir hava katmış arabaya ben renkli araba sevmiyorum ya o yüzden bana pek güzel gelmedi diğerleri. En güzeli ve en havalısı siyahlı olanı. Ben olsam tercihimi siyah renkten yana kullanırdım daha cool duruyor.
Bunlardan siyah tabii ki…
Sarı en iyisi olmuş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar