Şu an hem çalışıyorum hem dışarıdan okuyorum. Is yeri eve 8km uzakta araba toyota corolla 2008 model diesel
araba ile git gel 25TL yakıyor. Öğrenci akbili ile 7TL'ye gidip geliyorum 😂 2 ay oldu sadece akü bitmesin diye bi kere bindim başkada binmedim! Arabayı satsam bi daha alamayacağımı biliyorum, satmazsam vergisi, sigortası, muayenesi, mazotu ve diğer masrafları var 🤦♂️
İKİ UCU B*KLU DEĞNEK MİSALİ!
Akaryakıt zamlarından arabayı kullanamıyorum, ne yapacağım?
Tayyip gidene kadar sabret. O gitmeden destek verdiği yandaşları dışında kimseye rahat ve huzurlu bir hayat olmayacak.. Ayrıca senin gibi ben ve milyonlarca insan da benzer durumda. Rte nin her başarısızlığa bir bahanesi hazır. Kendisi asla kusurlu ve başarısız degildir. Kusur hep başkalarındadır. Bunu biz yemiyoruz ama mlsf hala kananlar var.
Satma da binme de beklet evin önünde. Ayrıca öğrenci akbili de değil, abonman yap bedavaya getir yedirme bu devlete... Yiye yiye bitmedi bu halk ayrıca bu soru için zaten kimse trol ya da şaka demezdi rahat ol çok gerçekçi çünkü hayatın içinden😉
Ben en son benzin 14 TL iken araba kullanmayı bıraktım. Arabam evin önünde yatıyor, bisikletle geziom ya da scooter motor ile. Kontak kapatması lazım herkesin bence