Hangi makine daha havalı yakışıklı,,, 🤔🤔🤔🤔
1 Makine
2 Makine
3 Makine
4 Makine
5 Makine
6 Makine
7 Makine
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
7 derim.. Görüntü olarak bana çok daha çekici ve havalı geldi.. Diğerleri de güzel tabi ama bana model olarak hitap eden o.. Keyifli akşamlar..
Öyle tabiki efsane makine çok güçlü araç diğerleri de iyi 😎
Teşekkür ederim..
Rica ederim 😎
5 diyorum aşırı güçlü duruyor
Keske sadece o güçlü olsa 😀ama güçlü makine dediğin gibi F Sport Turbo 600 650 beygir o araba
Sadece o acıdan değil yüksek falan tekerlerine falan bak zırhlı araç gibi
Ben yanlış arabayla karıştırdım sen ToyoTank, ı mı diyorsun o çok büyük güçlü makine tük dolusu tirı çekiyor 😀
Ismini bilmiyorum ki 5 yazıyor o siyah olan. Guçlu durduğu için onu seçtim bununla bir yere carpsan bile bir sey olmaz uçmazsan tabiki Kirpiye benziyor
Toyota nın arabası güzel makinedir güçlü araç baya bir eve çarpsan evi yıkar 😀bu rengi nasıl
Gordun mu
Göremedim şifre istiyor
O site bozuk demek ki burdan bak😀
Gordum güzel ama çok buyukmus burada daha da büyuk duruyor korktum ben bunun içinde kaybolurum her an birini ezecek gibi duruyor
Tost yapar ezmekle kalmaz 1 katlı ev yüksekliğin de bir araç 😀
Evet çok güclu duruyor e buna nasıl biniyorlar
Bak kapının tam altında 1 çıkma gözüküyor dikkat ettin mi orada düğme var basıyorsun oraya seyyar merdiven açılıyor 😀
Bundan önceki attığım araçta açık merdiven kadın kapatmış resim çekinirken önünü 😀
Gördum hem guzel hem korktum 😂
Trafik beni korkutuyor. Turkiyede var bunu kullanan var mı acaba yolu kaplar bu zaten
Türkiye yolları bu araca uyumlu değil ama kullanılır sokak araları hariç 😀büyük caddeler de
Yanlıs tercih mi yaptim : ) ama o güzel ya
Doğru tercih servet seçtin 😀
Hadiya en pahalisi o mu
O değil ama oda çok pahalı🤫
🤠🤠🤠
Ben bunu kullanamam zaten ya cok buyuk ayaklarim yetismez anca yan koltuk . Korkarım birini carparim diye
Ben yardımcı olurum sana çıkarmak için 😀😀😀😀
Cevap
3Cevap

Bende bu, sende lexus
Plakaları kapatman takdire şayan 😃
Bir kısmında plaka yok öylesine yaptım plaka kapatmak aklımdan geçmedi 😀
6 numaralı olan :D
F Sport carbon edition 🙂🤙biliyorsun zevkini
Hepsine baktım en güzeli o 😅
Diğerlerinin hakkını da yeme şimdi 😀
Yedinci
Gtr sport edition yeni Jenerasyon
GTR R35
Beğenmedim onu
Fiyatın hiçbir önemi yok, Japon aracı diri ve atılgan olmalı, oyundan fırlamış gibi teknolojileştirilmiş değil, ki listede yok ama bana kalsa Japon arabası olarak Supra mk4 tek geçerim
Ne konuda daha iyi?
Değil, mk4 kadar kaliteli şanzıman ve motorları yok' 2jz', kaporta belki biraz sağlamdır o da fark etmez önemli olan iskelet.
Komik :D
Gram arabalardan anlamıyorsun, bahsettiğin honda ile mk4 supranın özelliklerini iyice karşılaştır ondan sonra yorum yaparsın, zaten pahalılığa göre araba beğenen birinden ne beklenir ki, rent boy
Yorumumu silmiş :D fordu japon arabasi sanıyor xd
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar