Suw aracımı değiştirmek istiyorum şehir içinde kullanıma uygun hashpack araç almayı düşünüyorum audi a3 sportback 2022 model almayı düşünüyorum ama bir kaç yerden audilerde dsg sorunu olduğunu ve her ay sorun çıkarttığını duydum bilgilerinizi paylaşırsanız mutlu olurum teşekkürler.
Otomatikte en guvenilir markalar zati mercedes audi toyota honda gerisinin otomatiginde yuksek km yapildiktan sonra herseyi bekle genel anlamda malzeme kalitesi iyi bir arac tek sorun ki buda kisiden kisiye degisir bana gore ici dar ve basik zati o yuzden test surusu veya anlik kullanimlar harici bu tarz kucuk araclari kullanmayan biriyim bu arada ses yalitimda bekledigimden daha iyi performans aldim bozuk yollarda dahi rahatsiz etmiyo aydinlatma sistemi halen eski serilerdeki gibi iyi değil kendi sinifinda audi daha iyisini sunabilirdi ama gelistirme gereginde dahi bulunmuyo sadece dis gorunusu degistirip (far) ayni urunu piyasa sunuyo
Arkadasim 2014 ten beri kullaniyor hic sorun cikarmadi. Hem onunki dizel yani daha cok sorun cikarrma potansiyeli var.. sadece dag sorunu seni alikoyacaksa cok dikkate alma derim ben.
Dsg ama adı s tronic yani otomatikleştirilmiş şanzımana, Renault ta, da edc, hyundai de dtc, hepsi aynı ama passatımda, Dsg çok sıkıntıyı volkanı bozuyordu, software, ile ilgili olay