Siyah🖤
Beyaz🤍
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Kesinlikle siyah araba tabi ki.. Çünkü zaten ben siyah renge aşığım. Fakat arabası siyah olan birinin garajı da olmalı.. Aksi halde sıkıntı.. Keyifli günler..
Beyaz Renk de Severim Araba da Tabi her araçta değil Örnek Vermek gerekirse Renault 19 Europa Beyazı Emekli Yaşlı Köylü Arabası Aklima getiriyor 😅 onun için beyazı fazla ilgimi çekmiyor Bizde Önceden vardı Renault 19 Europa İlk göz ağrım İlk araçtı 1998 Koyu mavi Ah ah Ne çabuk geçti zaman be anılar şu an yerine Vectra C Hizmet ediyor ama Europa nin yeri ayrıdır bende Siyah renge gelecek Olursam Siyahi her araçta Tercih ederim Ki favori rengim zaten siyah
Ikiside olabilir ama aslinda ikiside iyi degil, ikiside cok cabuk kirlenir, özellikle beyaz, siyahta genelde resmi arabalarda kullanilir, Türkiye disinda bircok ülkede siyah cenaze arabasinda kullanilir.
Arabalarda en dayanikli, saglikli bakimi kolay renk kursuni, veya griye yakin metalik boyalardir ve her zaman modadir.
Siyah iyidir güzeldir ama çabuk kirlenir :D beyazda sevmem
Parlament mavisi veya kan kırmızısı olacak tabi birde bu arabayı hakkıyla sürecek sevgili 🤣
Cevap
34Cevap
Beyaz renk
Siyah Mercedes hastasıyız.
Fena😃
Fiat, Ford C-Max ve orta kasa Renault 9 Broadway hariç tüm araçlarda gümüş gri. Fiat'ta mavi-lacivert, kısmen turkuaz yeşili, Ford C-Max'te füme veya gümüş gri, orta kasa Renault 9 Broadway'de sadece beyaz renk tercihim olur.
Japon olsun da renk önemsiz 😎
Siyah çok güzel görünsede yazın kullanmak zor oluyor, hem çok leke oluyor hem de sıcaktan bunaltıyor, beyaz da hoş değil bana göre. Kısacası gri :)
Kullanımı daha zor olsa da her zaman siyah. Hatta ben mat siyaha bitiyorum da kaplama arabaya çok zarar veriyor işte satarken de değeri düşüyor. :(
Şirket arabam siyah ama şahsi arabalarımı hep gri alırım aldım bu zamana kadar. Gri seviyorum ben
Kesinlikle siyah renk her şeye yakıştığı gibi arabaya da en çok yakışan renk.
Füme.. ama bir türlü denk getiremiuorum. sonuc beyaz oluyor :)
Mazotu düşünmekten arabanın rengini seçmeyi unuttuk
siyah arabalar aşırı güzel hoş duruyor ama yazın çok leke oluyor ve güneş çektiği için içinde pişiyoruz ama beyaz arabalarda ticari arabalar gibi.. kötü duruyo
Siyah her zamam tercihim siyahtan yanadır
Siyahın asaleti yeter
Aslında ikisi de ama beyazı tercih ettim
Beyaz olsun, çizikleri kapatması kolay olur :))
Siyahi daha asi buluyorum hoşuma gidiyo
Siyah tabi ki🖤
Kırmızı da olabilir ❤️
Kocamın arabası siyah hergun toz oluyor beyaz iyi
Kesinlikle siyah olurdu
bana göre en güzel araba siyah renk
Siyah daha asil geliyor
Siyah her zaman daha şık ve klas gelmiştir bana.
Dbs superleggera olacaksa rengin bir önemi yok 😋
Baska renk de olabilir
Metalic gri tercıh ettim :)
Arabayı Bulduk rengi kaldı...
Şimdiye kadar daha çok beyaz araba kullandım.
Hep beyaz oldu benim...
Sedef rengi çok güzel olur
Her zaman tercihim siyahtan yana
Siyahçıyım
siyahhhhh
Her zaman siyah
Siyah
Siyaah 🖤
Genel de füme
Siyah yilan gözü gibi
toz pembe
Mat Siyah <3