Arabalar Hangi makine daha yakışıklı çekici gerçekçi olalım ama? JapanMakineleri Takip Et Xper 6 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Hangi makine yakışıklı ben buradayım diyor 😏 Toyota 🔥 Honda 🔥 Acura 🔥 Mazda🔥 Nismo 🔥 Datsun🔥 Lexus 🔥 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi makine daha yakışıklı çekici gerçekçi olalım ama? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Arabalar konusunda 10,5b cevap paylaştı. Lexus 0 0 Yorumla
SalvioHexia Takip Et Master Yaş: 38 , eic 82% +1 yıl ankete göre acuraama benim tercih ettiğim mazda rx8 0 1 Yorumla JapanMakineleri +1 yıl Bende RX7 alayım 😀 Yorumla
YalvarBarışalımp Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Acura güzelmiş ama acura mı skoda mı dersen gözümü kırpmadan skoda derim 0 14 Yorumla JapanMakineleri +1 yıl Acura lüks marka Skoda sıradan marka kıyaslamak bile saçma oldu hadi Range Rower ile kıyaslasan tamam diyecektim 😀 Yorumla YalvarBarışalımp +1 yıl Yaa lüks markayla ne isim var benim teknik acıdan olmaksızın sadece tipine bakarım https://images.app.goo.gl/AGec1yPmkbhRWsAk9Şu yavrunun hatlarına bak çıldırıcam Yorumla JapanMakineleri +1 yıl Berbat 😀 Yorumla YalvarBarışalımp +1 yıl Zevksizzz 😶 Yorumla JapanMakineleri +1 yıl Gerçekten sokakta görsem gariban arabası sanarım😀 Yorumla YalvarBarışalımp +1 yıl Milyarder olsam bende öyle sanardım doğru Yorumla JapanMakineleri +1 yıl Saka bir yana idare eder arkadaki yazı bölümünü Volvo yu taklit etmiş 😀 Yorumla YalvarBarışalımp +1 yıl hiç önemi yok ahwndkndmd acura da az biraz porsche havası vermedi değil Yorumla JapanMakineleri +1 yıl Hic alakası yok Porshe de o şekil araba yok 😀 Yorumla YalvarBarışalımp +1 yıl https://images.app.goo.gl/4ydquu4EfXUbXjbm8Benziyo işte dmdmmdk Yorumla JapanMakineleri +1 yıl Gram benzemiyor Acura daha geniş ve büyük dikkatli bak istersen 😀 Yorumla JapanMakineleri +1 yıl Tasarım olarak da gram benzerlik yok 😀 Yorumla YalvarBarışalımp +1 yıl Ajkdnskd sen öyle diyosan öyle olsun madem Yorumla JapanMakineleri +1 yıl Öyle uyuz 😠 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Arabalar konusunda 645 cevap paylaştı. Toyota severim. Bu konuda tarafsız olamıyorum o yüzden 0 7 Yorumla JapanMakineleri +1 yıl Toyota dev marka ama Honda Lexus Subaru Mazda benim için daha ön planda 😎 Yorumla վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 +1 yıl Subaru 'yu Wrx Sti yüzünden severimEfsane bir araç Yorumla JapanMakineleri +1 yıl Aynen öyle Ralli diyince direk akla ilk gelen marka Yorumla վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 +1 yıl Kesinlikle Diğer araçlara tozunu yuttururdu Yorumla JapanMakineleri +1 yıl Yıllardır öyle hep bayrak Subaru da çok güçlü marka Yorumla վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 +1 yıl Daha iyisi gelene kadar en iyisi bu Yorumla JapanMakineleri +1 yıl Aynen öyle 🤙😎 Yorumla
Lemean Takip Et FenomenGuru Yaş: 43 +1 yıl Arabalar konusunda 312 cevap paylaştı. Toyotacıyım… 0 1 Yorumla JapanMakineleri +1 yıl Bende Honda 😎 Yorumla
Chıld_Of_GOD Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl Arabalar konusunda 992 cevap paylaştı. Hepsi. Ama r35 Bi tık önde 0 4 Yorumla JapanMakineleri +1 yıl Diğerleri nin de hakkını yememek lazm 😀 Yorumla JapanMakineleri +1 yıl Özelikle Acura Datsun çok tehlike 😀 Yorumla Chıld_Of_GOD +1 yıl Silah silah Yorumla JapanMakineleri +1 yıl Aynen öyle 😀 Yorumla
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Toyota... 1 3 Yorumla JapanMakineleri +1 yıl Ben Honda Lexus dedim😎 Yorumla padisahinkizi +1 yıl Toyota varken bakmam ona 😂 Yorumla JapanMakineleri +1 yıl Toyota dev zaten ama Honda da bir dev unutma bu arada Lexus de Toyota markasına bağlı😏oda Toyota bil hani Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Lexus
ankete göre acura
ama benim tercih ettiğim mazda rx8
Bende RX7 alayım 😀
Acura güzelmiş ama acura mı skoda mı dersen gözümü kırpmadan skoda derim
Acura lüks marka Skoda sıradan marka kıyaslamak bile saçma oldu hadi Range Rower ile kıyaslasan tamam diyecektim 😀
Yaa lüks markayla ne isim var benim teknik acıdan olmaksızın sadece tipine bakarım
https://images.app.goo.gl/AGec1yPmkbhRWsAk9
Şu yavrunun hatlarına bak çıldırıcam
Berbat 😀
Zevksizzz 😶
Gerçekten sokakta görsem gariban arabası sanarım😀
Milyarder olsam bende öyle sanardım doğru
Saka bir yana idare eder arkadaki yazı bölümünü Volvo yu taklit etmiş 😀
hiç önemi yok ahwndkndmd acura da az biraz porsche havası vermedi değil
Hic alakası yok Porshe de o şekil araba yok 😀
https://images.app.goo.gl/4ydquu4EfXUbXjbm8
Benziyo işte dmdmmdk
Gram benzemiyor Acura daha geniş ve büyük dikkatli bak istersen 😀
Tasarım olarak da gram benzerlik yok 😀
Ajkdnskd sen öyle diyosan öyle olsun madem
Öyle uyuz 😠
Toyota severim.
Bu konuda tarafsız olamıyorum o yüzden
Toyota dev marka ama Honda Lexus Subaru Mazda benim için daha ön planda 😎
Subaru 'yu Wrx Sti yüzünden severim
Efsane bir araç
Aynen öyle Ralli diyince direk akla ilk gelen marka
Kesinlikle
Diğer araçlara tozunu yuttururdu
Yıllardır öyle hep bayrak Subaru da çok güçlü marka
Daha iyisi gelene kadar en iyisi bu
Aynen öyle 🤙😎
Toyotacıyım…
Bende Honda 😎
Hepsi. Ama r35 Bi tık önde
Diğerleri nin de hakkını yememek lazm 😀
Özelikle Acura Datsun çok tehlike 😀
Silah silah
Aynen öyle 😀
Toyota...
Ben Honda Lexus dedim😎
Toyota varken bakmam ona 😂
Toyota dev zaten ama Honda da bir dev unutma bu arada Lexus de Toyota markasına bağlı😏oda Toyota bil hani
Lexus
Sebeb 🤔