Arabalar Bu arabanın adı yediğiniz son şey olsaydı ne olurdu? Balhaatunn Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 411 Yapay Zekaya Sor Kraker oldu mu bee🤪 Güncellemeler+1 yıl ❤🥳 Bu arabanın adı yediğiniz son şey olsaydı ne olurdu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 15 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Arabalar konusunda 10,5b cevap paylaştı. Pizza 1 0 Yorumla
mavipenguen_ Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl çay olurdu ben bir ara bunların fiyatına bakıyordum 400 bin civarı idi hatta 330 bine de vardı şimdi kim bilir ne kadar 1 14 Yorumla Balhaatunn +1 yıl 500 ü görmüştür belki geçmiştir bir bakayım :/ Yorumla mavipenguen_ +1 yıl 500 mu daha fazla bence çünkü bahsettiğim yıllar 2017 falan Yorumla Balhaatunn +1 yıl Dedim ya geçmiştir diye Yorumla mavipenguen_ +1 yıl en ucuzu şu an 1 980 000 bin tl vay be Yorumla Balhaatunn +1 yıl :/ Yorumla mavipenguen_ +1 yıl tr de araba almak hayal bence artık ya babadan zengin olacan ya da kayın baban zengin olacak Yorumla mavipenguen_ +1 yıl www.autoscout24.com.tr/.../bmw-i8-i8-head-up-1e-eigenaar-harman-kardon-elektrik-benzin-gri-68813afe-ebe9-4e19-af7f-9215ff0ab2f2 Yorumla mavipenguen_ +1 yıl baksana avrupa fiyatına Yorumla Balhaatunn +1 yıl Bakmaz olaydım😂 Yorumla mavipenguen_ +1 yıl türkiyede bu arabayı almak için 470 ay çalışman lazım hiç bir şey yemeden asgari ücretlen avrupa da asgari ücretlen 2 bin euro alsan yemeden 29 ayda alabilirsin Yorumla Balhaatunn +1 yıl Ya ne bileyim düşünüyorum da bir arabaya bu kadar para vermek 😏 Yorumla mavipenguen_ +1 yıl Valla düşününce aklım almıyor benim neyse ayaklarımız var 😂😂 Yorumla Balhaatunn +1 yıl Daha uygunları vardır🤪 Yorumla mavipenguen_ +1 yıl Cadde de yürüme vergisi gelmezse sıkıntı yok korkarım ki götümüze plaka takar yakında burası hiç şaşırmam 😂 Yorumla
GamerGirl2919 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl BMW i8🥺❤ En son yediğim şey de Bitter çikolata.. ❤ 1 2 Yorumla Balhaatunn +1 yıl Mat siyah renk bitter çikolata ile enfes olurdu😋 Yorumla GamerGirl2919 +1 yıl Off arabalarda en sevdiğim renk mat siyah 😋🔥❤😏 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl balık kraker kiraz çekirdek terasta ailemle vakit geçirdiğim nasıl belli ama tıkınmışım anca 😀 1 2 Yorumla Balhaatunn +1 yıl Afiyet olsunduu😄 Yorumla merakettimmişte +1 yıl sağol canım :) Yorumla
varrohincco Takip Et Guru Yaş: 87 , eic 98% +1 yıl Kiraz şimdide karpuz yiyeceğim hangisi olsun sen karar ver kiraz mi karpuz mu. ☺️ 1 2 Yorumla Balhaatunn +1 yıl Kiraz severim kiraz olsun Yorumla varrohincco +1 yıl Tamam kiraz koyalım ismini Yorumla
JapanMakineleri Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Araba tipsiz Japon daha yakışıklı makine yapar 😎 1 0 Yorumla
istlife321 Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Peynir ekmek olurdu. Çünkü aklını peynir ekmekle yemek lazım. 🧐 1 0 Yorumla
ITheLivingDeadI Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Elmalı kek olurdu. İsim ne yakıştı ama hee jxjs 2 1 Yorumla Balhaatunn +1 yıl Sorma😂 Yorumla
Bt74ever Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Sarma olurdu. Pek uymadı bu yakışıklı arabaya. 1 1 Yorumla Balhaatunn +1 yıl :/ Yorumla
BebeğimGelLocadayız Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl peki ya pizza olması 😂 1 1 Yorumla Balhaatunn +1 yıl Olurr Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Arabalar konusunda 1,8b cevap paylaştı. BMW i8 🖤 haddime mi o bana isim koysun 😂 1 1 Yorumla Balhaatunn +1 yıl 😂😂 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Arabalar konusunda 645 cevap paylaştı. Çikolata diyeceğim de renk uymuyor 😄 1 1 Yorumla Balhaatunn +1 yıl Olsun😄 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Kuru kayısı oldumu hiç 1 1 Yorumla Balhaatunn +1 yıl Olsun be😃 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yavruya bak bee😀 ama volvo mu aldatamam 🤧 1 2 Yorumla Balhaatunn +1 yıl Emin misin😃 Yorumla ikizterazi +1 yıl Yok yok☹️ Evet bu araba yavru olabilir,Kaymak gibi olabilir,Hatun gibi olabilir,Al beni diyebilir,Göz kırpabilir,Ama ben volvoya vurgunum 💘 Yorumla
DELİKANLIPRENSSSS Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Arabalar konusunda 318 cevap paylaştı. Çilek 🍓Olur nu ki 1 1 Yorumla Balhaatunn +1 yıl Neden olmasın Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Erik olurdu.. Kütür kütür.. 😄 1 1 Yorumla Balhaatunn +1 yıl Yakıştıı😄 Yorumla
Lemean Takip Et FenomenGuru Yaş: 43 +1 yıl Arabalar konusunda 312 cevap paylaştı. Leblebi😂 1 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Annem kıymalı börek yaptı. Gitti tüm diyet, 😐😐 1 0 Yorumla
sssicaksutlukahvem Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Şuna da tavuk olmuyor ama yapacak bişi yok.🤷♀️ 1 0 Yorumla
SucukluPatates Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Bmw i8, isviçrede yaşıyorsan bu bir kaju diyelim 1 0 Yorumla
Yusufaras33 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Tanruni 2 5 Yorumla Balhaatunn +1 yıl Canım çekti ama olmaz Yorumla Yusufaras33 +1 yıl Tantuni. Neden olmaz? Yorumla Balhaatunn +1 yıl Yani olmaz derken kötü anlamda değil daha yakışır isimlere bakıyorum Yorumla Yusufaras33 +1 yıl Şimdi anladım. Ben sandım canım yemeği çekti ancak olmaz yiyemem demek istedin. Yorumla Balhaatunn +1 yıl Bu saatte yemem bi yandan doğru anlamışsın😄 Yorumla
KnightsSword Takip Et Master Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl Erik :D 2 6 Yorumla Balhaatunn +1 yıl Ne çok erik yenmiş😃 Yorumla KnightsSword +1 yıl :D hazır varken yiyelim mevsimi çabuk geçiyor Yorumla Balhaatunn +1 yıl Afiyet olsun🥳 Yorumla KnightsSword +1 yıl Teşekkür ederim sizinde krakerinize afiyet olsun 😅😇 Yorumla Balhaatunn +1 yıl teşekkürler 😀 Yorumla KnightsSword +1 yıl 💫💫 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Arabalar konusunda 396 cevap paylaştı. Çilek mu be :D 1 2 Yorumla Balhaatunn +1 yıl Tatlı😃 Yorumla Mario45 +1 yıl O zaman güzel :D Yorumla
MrGYC Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Cacık 😂😂😂😂 1 1 Yorumla Balhaatunn +1 yıl Olmadı😄 Yorumla
SadeTurkKahvesi00 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Ekmek arası :D 1 3 Yorumla Balhaatunn +1 yıl Olur o da olur😄 Yorumla SadeTurkKahvesi00 +1 yıl beyaz peynir gibi araba neden olmasın dimii :D Yorumla Balhaatunn +1 yıl Kesinlikle 😄🤪 Yorumla
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kaşarlı tost 😂 1 5 Yorumla Balhaatunn +1 yıl 😂 Yorumla padisahinkizi +1 yıl Hiç güzel olmadı bu isim dhdhdhd Yorumla Balhaatunn +1 yıl Bi önceki ya da bir sonraki yediğin olsun sjsds Yorumla padisahinkizi +1 yıl Dondurma 🥲 Yorumla Balhaatunn +1 yıl Misss Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl Pringless 1 4 Yorumla Balhaatunn +1 yıl Havalı durdu😃 Yorumla ichwillsieg +1 yıl Uludağ limonata ile bilmiyorum havalı mı :d Yorumla Balhaatunn +1 yıl Yok o olmasın xd Yorumla ichwillsieg +1 yıl Peki olmasın :d Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Ülker Nero 😃 1 1 Yorumla Balhaatunn +1 yıl Uyumlu😄 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Arabalar konusunda 414 cevap paylaştı. Çokoprens 😂 1 2 Yorumla Balhaatunn +1 yıl prens oldu ama çoko kısmını yok sayalım😂 Yorumla Drakula3584 +1 yıl İyi öyle olsun 😂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl erik 😄 1 2 Yorumla Balhaatunn +1 yıl Yakıştı😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bencede ✌🏻😄 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
Pizza
çay olurdu ben bir ara bunların fiyatına bakıyordum 400 bin civarı idi hatta 330 bine de vardı şimdi kim bilir ne kadar
500 ü görmüştür belki geçmiştir bir bakayım :/
500 mu daha fazla bence çünkü bahsettiğim yıllar 2017 falan
Dedim ya geçmiştir diye
en ucuzu şu an 1 980 000 bin tl vay be
:/
tr de araba almak hayal bence artık ya babadan zengin olacan ya da kayın baban zengin olacak
www.autoscout24.com.tr/.../bmw-i8-i8-head-up-1e-eigenaar-harman-kardon-elektrik-benzin-gri-68813afe-ebe9-4e19-af7f-9215ff0ab2f2
baksana avrupa fiyatına
Bakmaz olaydım😂
türkiyede bu arabayı almak için 470 ay çalışman lazım hiç bir şey yemeden asgari ücretlen avrupa da asgari ücretlen 2 bin euro alsan yemeden 29 ayda alabilirsin
Ya ne bileyim düşünüyorum da bir arabaya bu kadar para vermek 😏
Valla düşününce aklım almıyor benim neyse ayaklarımız var 😂😂
Daha uygunları vardır🤪
Cadde de yürüme vergisi gelmezse sıkıntı yok korkarım ki götümüze plaka takar yakında burası hiç şaşırmam 😂
BMW i8🥺❤ En son yediğim şey de Bitter çikolata.. ❤
Mat siyah renk bitter çikolata ile enfes olurdu😋
Off arabalarda en sevdiğim renk mat siyah 😋🔥❤😏
balık kraker kiraz çekirdek
terasta ailemle vakit geçirdiğim nasıl belli ama tıkınmışım anca 😀
Afiyet olsunduu😄
sağol canım :)
Kiraz şimdide karpuz yiyeceğim hangisi olsun sen karar ver kiraz mi karpuz mu. ☺️
Kiraz severim kiraz olsun
Tamam kiraz koyalım ismini
Araba tipsiz Japon daha yakışıklı makine yapar 😎
Peynir ekmek olurdu. Çünkü aklını peynir ekmekle yemek lazım. 🧐
Elmalı kek olurdu. İsim ne yakıştı ama hee jxjs
Sorma😂
Sarma olurdu. Pek uymadı bu yakışıklı arabaya.
:/
peki ya pizza olması 😂
Olurr
BMW i8 🖤 haddime mi o bana isim koysun 😂
😂😂
Çikolata diyeceğim de renk uymuyor 😄
Olsun😄
Kuru kayısı oldumu hiç
Olsun be😃
Yavruya bak bee😀 ama volvo mu aldatamam 🤧
Emin misin😃
Yok yok☹️
Evet bu araba yavru olabilir,
Kaymak gibi olabilir,
Hatun gibi olabilir,
Al beni diyebilir,
Göz kırpabilir,
Ama ben volvoya vurgunum 💘
Çilek 🍓
Olur nu ki
Neden olmasın
Erik olurdu.. Kütür kütür.. 😄
Yakıştıı😄
Elmalı turtayı çok seviyorum.. <3
Pişi gel pişi pişi 🙄
Leblebi😂
Kaşarlı domatesli dilimli ekmek
Gökkuşağı dondurma 🙄🙄 sjjdjdjkd
Annem kıymalı börek yaptı. Gitti tüm diyet, 😐😐
Oyuncak tabanca boncuğu
Browni BMW/BROWNİ M paket pure
Şuna da tavuk olmuyor ama yapacak bişi yok.🤷♀️
Kek yemiştim ckdmcşöffkmf
Bmw i8, isviçrede yaşıyorsan bu bir kaju diyelim
Tanruni
Canım çekti ama olmaz
Tantuni.
Neden olmaz?
Yani olmaz derken kötü anlamda değil daha yakışır isimlere bakıyorum
Şimdi anladım.
Ben sandım canım yemeği çekti ancak olmaz yiyemem demek istedin.
Bu saatte yemem bi yandan doğru anlamışsın😄
Erik :D
Ne çok erik yenmiş😃
:D hazır varken yiyelim mevsimi çabuk geçiyor
Afiyet olsun🥳
Teşekkür ederim sizinde krakerinize afiyet olsun 😅😇
teşekkürler 😀
💫💫
Çilek mu be :D
Tatlı😃
O zaman güzel :D
Cacık 😂😂😂😂