Senin zevkine uymadığı için öyle geliyor. Belki de diğerleri senin beğendiğin janta çok kötü diyor olabilir. Mesela ben arabanın basılmasından nefret ediyorum fakat ülkedeki gençlerin yarısı basma yarışına giriyor. Kasislerden geçemeyecek duruma geliyorlar😂
basık arabadan nefret ediyorum çok kötü görünüyor
İşte zevk farkı
Biz, yıllardır orijinal kara jant ve plastik standart jant kapağını kullanıyoruz. Son yıllarda kara jantımızda kısmi yamukluklar tespit edildi ve bazı lastikçiler değiştirmemizi istiyor. Kara jant son zamanlarda zor bulunuyor, çelik jant düşünüyoruz. Fiyatları da dudak uçuklatıyor! Arabam 2002 Renault Clio Symbol. (2001 makyajsız kasalardan)
Genelde görüntü içi. Ama benim gibi motor ile modifiye yaparsan o hıza uygun lastik almak lazım.
Motor ile modifiye yapınca iyi oluyor mu çok fark var mı?
Krank mili, segman değiştiriliyor. Daha güçlüsü takılıyor. Motor swaplanıyor. Hava filtreleri değişiyor daha büyüğü ile. Ortalama 350 hp araç 600 ile 1000 hp arasına çıkıyor. Hp=horse power=beygir gücü. Yani 75 kg yükü 1 metre çeken kuvvet. Bu da aracın hızını etkiliyor. 6 sn de 100 km hıza ulaşan araç 3.5 sn lere iniyor. Kadran 260 olan araç saatte 300 km yi geçiyor. Bunun için de lastikler jantlar fren sistemleri balataları değiltiriliyor daha güçlükleri ile. Lastiklerin üzerindeki kodlar hızlarını göre belirtilmiştir. Saygılar.
teşekkürler
Rica ederim
Bu sefer ben teşekkür ederim
Cevap
2Cevap
Hastasi cok ama benim gibi offroad tutkunu birine gore değil asla arazide onemli olan lastik yanak saglamiligi ve genisligi yukseklikte jant ile değil amortisor alt takim komple yukseltme kitiyle yapmak kadar zevkli bisey yok
Ben bunu anlamıyorum boşa masraf olarak görüyorum her zaman orijinalinden yanayım..
Janta göre değişir
Bazısı çok yakışıyor, bazısı çok emanet duruyor. Orjinalinden yanayım...
tabi güzel bir jant takılırsa yakışır aynı boyutlarda fazla abartmamak lazım..
NFS bu hale getirdi 😂
aynen😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?