Arabalar Size yakışacak olan araba markasını söyleyeyim mi? Balhaatunn Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1118 Yapay Zekaya Sor Bence söylememi istersiniz😋🥳 Güncellemeler+1 yıl Sorumu beğenmeyi unutmayın :/ Size yakışacak olan araba markasını söyleyeyim mi? Cevapla Marka Soruları Beğen Paylaş Takip Et 29 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Arabalar konusunda 10,5b cevap paylaştı. Yabancı olsun 1 3 Yorumla Balhaatunn +1 yıl Porsche u Barış_LonelyForever +1 yıl Teşekkürler Balhaatunn +1 yıl Ricalar
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Merak ettim söylersen sevinirim.Gönlümden geçen bir kaç model var ama senin önerini öğrenmek isterim. 1 3 Yorumla Balhaatunn +1 yıl Mercedes ya da nissan içimden bunlar geçti 🙂 Yorumla KıyametAlameti +1 yıl Çok teşekkür ederim.Nissan modelleri de güzel.Ve evet gönlümden geçen Mersedes.Özellikle Glb suv istiyorım ama paraya bağlı her şey.Çok sağol 😊 Yorumla Balhaatunn +1 yıl Rica ederim tahminlerimin tutmasına sevindim🙂 Yorumla
Need4Read Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Maserati'den aşağısını kabul etmiyorum, baştan söyleyeyim de.. 😅😂 1 5 Yorumla Balhaatunn +1 yıl Söyledin zaten🙄😂size mutluluklar Yorumla Need4Read +1 yıl Ahahah sağol, Koenigsegg verebilirdin aslında bana.. Yorumla Balhaatunn +1 yıl Of abart🙄 Yorumla Need4Read +1 yıl Huyum kurusun! 😅 Yorumla Balhaatunn +1 yıl 😄 Yorumla
okuyankim Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Sıradan olmasın, ultra lüks olmasın, beyaz olsun, güçlü olsun. Peşinat ne veriyoruz 😀 1 2 Yorumla Balhaatunn +1 yıl Sipariş oluşturulamadı :/ Yorumla okuyankim +1 yıl Yine şansım nasıl kahkaha atıyor suratıma Yorumla
Herom44 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 30% +1 yıl Merhaba , söylemene gerek yok Range Rover yakışıyor ve var. 1 1 Yorumla Balhaatunn +1 yıl Pekiii Yorumla
Talhanınhesabı Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Spor olsun, sarışın.Çok havalı değil ama karizması olsunBir de siyah döğmesi, ortasından paralel olarak yükselen siyah bir döğme.Bil bakalım 1 3 Yorumla Balhaatunn +1 yıl Ne bu Yorumla Talhanınhesabı +1 yıl Camaro Yorumla Balhaatunn +1 yıl Chevrolet camaro Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bana yakışan görseldeki arabanın markası BMW bence 😉 1 2 Yorumla Balhaatunn +1 yıl M8 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen m8 hayranıyım özellikle de bmw mavisi olursa tadından yenmez Yorumla
aforizmalı Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Arabayı değil ama bana yakışacak motosikleti söyleyebilirsin 1 9 Yorumla Balhaatunn +1 yıl Of motor bilmiyorum ki🙄 Yorumla aforizmalı +1 yıl Nasıl yani motosikletçi değilmidin😀😀 Yorumla Balhaatunn +1 yıl Onu kim dedii🙄 Yorumla aforizmalı +1 yıl Sorduğun sorulardan öyle bir sonuca vardım. Galiba çok ön yargılıyım ama sende bir motorcu havası olduğunu seziyorum😀😀 Yorumla aforizmalı +1 yıl Çünkü motorcuların görünmediğini sadece motorcular bilir Yorumla Balhaatunn +1 yıl Arabalar beni bir tık daha fazla çekiyor😄Motorun bana güven vermediğini yazmıştım soruda ama :/ Yorumla Balhaatunn +1 yıl Göz var sonuçta bunu görmek için illa motorcu olmak gerekimiyor daha 1 ay önce adam gözümün önünde motor ile arabanın önüne düştü :/ bacağım diyerek ağlıyordu Yorumla aforizmalı +1 yıl Ama motorcuların umursamadığınıda yazmıştın 😀😀😀 Yorumla Balhaatunn +1 yıl E çünkü öyle Yorumla
TemizMan Takip Et Master Yaş: 44 , eic 94% +1 yıl Çok merak ettim bana ne gider 1 3 Yorumla Balhaatunn +1 yıl Toyota Yorumla TemizMan +1 yıl Bilemedin 😊 Yorumla Balhaatunn +1 yıl :/ Yorumla
Hiisslerinsoonu Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 90% +1 yıl Çok yukarıda gözüm yok Mini Cooper olsa yeter bana 1 2 Yorumla Balhaatunn +1 yıl Olsun be😃 Yorumla Hiisslerinsoonu +1 yıl Olsun yaa Yorumla
İrşii Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Olur söyle bakalım :D 1 2 Yorumla Balhaatunn +1 yıl Vosvos olur mu Yorumla İrşii +1 yıl Olsun Yorumla
Ⲁⲛlⲁყⲁⲙⲁⲍsıⲛ Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hadi bi nokta atışı yap 1 2 Yorumla Balhaatunn +1 yıl Audi Yorumla Ⲁⲛlⲁყⲁⲙⲁⲍsıⲛ +1 yıl Mükemmel 😄👏👏👌 Yorumla
Coolguy8610 Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 96% +1 yıl Resimde ki m8 mi aynısını istiyorum 1 1 Yorumla Balhaatunn +1 yıl M8 tabi Yorumla
BebeğimGelLocadayız Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl çek banada bi Porsche taycan 1 1 Yorumla Balhaatunn +1 yıl Tabiiii Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Çorbam soğumadan hemen söyle 😃 1 2 Yorumla Balhaatunn +1 yıl görsell😄😄 Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Ooo yılan Yorumla
BlackDeacker Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Buyur söyle ballllllhatunnnn 😍😅 1 5 Yorumla Balhaatunn +1 yıl Şahin mi desem tofaş mı🙄Neyse bmw diyorum💯 Yorumla BlackDeacker +1 yıl Aaa biz mersocuyuz canim ama yaa😅 Yorumla Balhaatunn +1 yıl Yapma yaa😄 Yorumla BlackDeacker +1 yıl Olsun sen bmw layık gormussun sagol 😘bende audi diyorum sana 😄 Yorumla Balhaatunn +1 yıl Teşekkürler 😄💯 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Arabalar konusunda 1,8b cevap paylaştı. Söyle bakalım balhatun 1 9 Yorumla Balhaatunn +1 yıl Görsel diyorum Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Severiz m8 competition Yorumla Balhaatunn +1 yıl Yess m8 / m4 hiç fark etmez😄 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Baak m4 / m8 falan yapıyorsun bu sporu sen. Yorumla Balhaatunn +1 yıl tabii😄 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Bi ben anlamıyorum araba işinden 😂😂 Yorumla Balhaatunn +1 yıl Sorularıma takıl😂 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Takılıyorum işte , bir şeyler kapayım diye ☺️ Yorumla Balhaatunn +1 yıl 💯 Yorumla
andy5686 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl Hadi bakalım umarım aklimdakini söylersin :) 1 7 Yorumla Balhaatunn +1 yıl Passat mı aklında ki😃 Yorumla andy5686 +1 yıl 😅 o ihtimaller arasında bile olmadı Yorumla Balhaatunn +1 yıl Jeep Yorumla andy5686 +1 yıl Güzel ama benim istediğim modeli uçuk. Yorumla andy5686 +1 yıl Tercihim Alfa Romeo Yorumla Balhaatunn +1 yıl Ipucu verseydin yazardım🙄😄 Yorumla andy5686 +1 yıl 😅 bi dahakine artık Yorumla
Pandamsı_642 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ben biliyorum zaten Honda 😍 1 1 Yorumla Balhaatunn +1 yıl Pekii Yorumla
babysharkSmom Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Hadi söyle gönlümdekini denk getirirsin belki😍 1 3 Yorumla Balhaatunn +1 yıl Bilmemedim şimdii range rover💯 Yorumla babysharkSmom +1 yıl Süpersinnn👏🏻👏🏻teşekkürler Yorumla Balhaatunn +1 yıl Ricalarr🤍 Yorumla
Pseudanor Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Anlamiyom araba markalarından pek. Olur 1 3 Yorumla Balhaatunn +1 yıl Bilindik bir şey olsun BMW Yorumla Pseudanor +1 yıl Çok pahalı bir tane yazar insan 😒 Yorumla Balhaatunn +1 yıl Porsche 😎 Yorumla
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bekliyorum şurada bir yerde 😏 1 2 Yorumla Balhaatunn +1 yıl BMW 💯 Yorumla padisahinkizi +1 yıl Ooo yakışır bana 😁 Yorumla
BirYazGünüü Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl evet arabalar sevdiğimiz bir konu merak ettim 1 2 Yorumla Balhaatunn +1 yıl Hyundaii Yorumla BirYazGünüü +1 yıl Genesis coupe Yorumla
Hellboy29 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 58% +1 yıl Arabalar konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hadi bakalım ne çıkacak 😃 1 4 Yorumla Balhaatunn +1 yıl Bakalımm ford Yorumla Hellboy29 +1 yıl Aaaaaaaa 🙄 Yorumla Balhaatunn +1 yıl Bmw😎 Yorumla Hellboy29 +1 yıl Vuuuuh huuuu 😎 Yorumla
Blackmen_1 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 44% +1 yıl Olur söyle fiyakalı olsun 😎 1 7 Yorumla Balhaatunn +1 yıl Lamborghini 😎 Yorumla Blackmen_1 +1 yıl Tarzım değil. Daha kaba arabaları seviyorum 😏 Yorumla Balhaatunn +1 yıl Jeep😏 Yorumla Blackmen_1 +1 yıl Dahada kabaa Rang Rover tam bingo olurdu Yorumla Balhaatunn +1 yıl :/ yaklaştım en azından Yorumla Blackmen_1 +1 yıl Evet yaklaştın. İlanlarına giriyorum çıkamıyorum Yorumla Balhaatunn +1 yıl Yapma bunu kendinee Yorumla
Berraqs Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 93% +1 yıl Söyle alırım belki ahahahh 1 3 Yorumla Balhaatunn +1 yıl Mini cooper😃 Yorumla Berraqs +1 yıl https://images.app.goo.gl/XDzGNjRccqLp8rVg9 gri çok hoş 😀 Yorumla Balhaatunn +1 yıl Bir tanede bana lütfen😄 çoksel Yorumla
Badboyalways Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 92% +1 yıl Bekliyoruz at arabası deme de 1 5 Yorumla Balhaatunn +1 yıl Yok demem Yorumla Balhaatunn +1 yıl BMW Yorumla Badboyalways +1 yıl Audi iyi olurdu yalnız bmw de iyi Yorumla Balhaatunn +1 yıl Bi üste yazmıştım onu :/ Yorumla Badboyalways +1 yıl Gördüm benim isteğim audi. siz bmw yakıştırdığı.. hadi ordan taş arabası demede farkettim yazdığını Yorumla
Fearless10 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aklimdakini mi soyleyeceksin, soyle bakalim 1 8 Yorumla Balhaatunn +1 yıl Aklıma geleni🙂 Honda Yorumla Fearless10 +1 yıl Hic sevmem, bir tahmin daha😊 Yorumla Balhaatunn +1 yıl BMW Yorumla Fearless10 +1 yıl Volvoydu, balım 😊😀 Yorumla Balhaatunn +1 yıl Çok yazdım onu sana denk gelmemiş Yorumla Fearless10 +1 yıl Olsun bakalim, sorunuzu begendim😊 Yorumla Balhaatunn +1 yıl teşekkürler Yorumla Fearless10 +1 yıl Rica ederim 🍯 Yorumla
Oksitosin Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Söylede yarın gidip alıyım 1 3 Yorumla Balhaatunn +1 yıl Borca sokmayalım şimdi Yorumla Oksitosin +1 yıl IMF den isteriz artık Yorumla Balhaatunn +1 yıl Audii Yorumla
DELİKANLIPRENSSSS Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Arabalar konusunda 317 cevap paylaştı. Söyle bakalim alicaaaaan😂 1 2 Yorumla Balhaatunn +1 yıl Jeep Yorumla DELİKANLIPRENSSSS +1 yıl Valla çok yerinde bir kararHem boyum da uzun diye rahat olurdu geniş araçRengi de siyah olsun Yorumla
Enperatriz_Eztia Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Söyle🥳 4 2 Yorumla Balhaatunn +1 yıl Bmw Enperatriz_Eztia +1 yıl Toyota kullanıyorum ama bmw severiz🥳
YorgunKasva Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Bizim de ayaklarımız yürürüz var ne olmuş sanki? 2 1 Yorumla Balhaatunn +1 yıl Dimiii Yorumla
ITheLivingDeadI Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Olur, söyle 😂 2 3 Yorumla Balhaatunn +1 yıl Doblo😂 Yorumla ITheLivingDeadI +1 yıl Hoaydaa sen unutmadın mı o muhabbeti jsjsjs benden de ne doblosu olan enişte olur var yaa jxjsjs Yorumla Balhaatunn +1 yıl Unutmam😂 olur olur Yorumla
Çilek_22 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 78% +1 yıl Söyleyin lütfen.. 2 3 Yorumla Balhaatunn +1 yıl Toyota Yorumla Çilek_22 +1 yıl Teşekkürler.😊 Benim gönlüm. Range R over jeepten yana.. Yorumla Balhaatunn +1 yıl Rica ederim yakışırr💯🤍 Yorumla
frkn7790 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl Söyle bakalım 😂 1 2 Yorumla Balhaatunn +1 yıl Mercedess😃 Yorumla frkn7790 +1 yıl Yaaaaa nasıl da biliyor 😊😊 Yorumla
Hasstr56 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 60% +1 yıl Söyle bakalım 😅 1 2 Yorumla Balhaatunn +1 yıl Bmw Yorumla Hasstr56 +1 yıl Çok seviyorum 😍 Yorumla
mandalinadalinaman Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Pls 🥺 1 1 Yorumla Balhaatunn +1 yıl Bmw Yorumla
Nevar12-22 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Söyle bakalım 1 1 Yorumla Balhaatunn +1 yıl görsell Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Söyle buyur 1 2 Yorumla Balhaatunn +1 yıl Tofaş Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Komik Yorumla
kimbu032 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl olur söyle 1 1 Yorumla Balhaatunn +1 yıl Bmw Yorumla
vicdanıyok Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Söyle bakayım 1 1 Yorumla Balhaatunn +1 yıl Toyota Yorumla
WUNDERWAFFE__ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Arabalar konusunda 477 cevap paylaştı. BMW. 1 1 Yorumla Balhaatunn +1 yıl tamam Yorumla
mavipenguen_ Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl söyle bakalım 1 2 Yorumla Balhaatunn +1 yıl Range rover Yorumla mavipenguen_ +1 yıl Onu ben değil benim sulele alamaz 😂 Yorumla
gençbirgenç Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 94% +1 yıl Söyle bakalım 1 1 Yorumla Balhaatunn +1 yıl Lamborghini Yorumla
SaykoMann Takip Et Master Yaş: 28 , eic 63% +1 yıl Buyur söyle bakalım 1 2 Yorumla Balhaatunn +1 yıl Mercedes Yorumla SaykoMann +1 yıl Honda araç hayalim ama Mercedes'te çok klas bir araç👍 Yorumla
mavilipenguen Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Söyleeeğğğ 1 2 Yorumla Balhaatunn +1 yıl Jeep Yorumla mavilipenguen +1 yıl Severim ❤️ Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Söyle bakalım 1 1 Yorumla Balhaatunn +1 yıl Jeep Yorumla
Coraline-0 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl evett 1 3 Yorumla Balhaatunn +1 yıl Nissan Yorumla Coraline-0 +1 yıl Teşekkürlerrr🎈 Yorumla Balhaatunn +1 yıl Ricalarr🤍🦋 Yorumla
zodyaklısamara_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Lütfen 😎 1 1 Yorumla Balhaatunn +1 yıl Bmw Yorumla
Wooowww Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Biz aşiret çocuğuyuz bize Passat yakışır 😅😅 1 1 Yorumla Balhaatunn +1 yıl Passat sende tuttu bak😄 Yorumla
KocaAdam1 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Lütfen 1 2 Yorumla Balhaatunn +1 yıl Jaguar Yorumla KocaAdam1 +1 yıl Oo çokta severim 🫡 Yorumla
Black_Desire Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl 🤣 Tofaşk 🤣🤣 1 1 Yorumla Balhaatunn +1 yıl Gerek kalmadı😂 Yorumla
Mordigo Takip Et Xper 2 Yaş: 40 +1 yıl Görmeden içimden geçen araba 🤗 1 1 Yorumla Balhaatunn +1 yıl Bmw🙂 Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Söyle bakalım. 1 2 Yorumla Balhaatunn +1 yıl Bmw Yorumla HesapsızHayat +1 yıl Teşekkürler yakışıklı araba inşallah nasip olur bizede🙂 Yorumla
Haki-yineyeniden Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Bana jaguar xf yakışır aşağısı kurtarmaz 1 1 Yorumla Balhaatunn +1 yıl Peki Yorumla
Ra_On Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 98% +1 yıl He söyle 1 1 Yorumla Balhaatunn +1 yıl Fiat doblo Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Arabalar konusunda 645 cevap paylaştı. Olur 1 4 Yorumla Balhaatunn +1 yıl Toyota corolla falan😃 Yorumla վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 +1 yıl Var ya iyi tutturdun yeminle. Tam toyotacıyım 😄Yoyota yaris, corolla, land cruiser ya da hilux 😍 Yorumla Balhaatunn +1 yıl Cuk oturmuş o zaman tahmin😃😄 Yorumla վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 +1 yıl Evet Nokta atışı oldu 🎯😄 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Olur söyle Bal 1 4 Yorumla Balhaatunn +1 yıl BMW diyim mii olur bence Yorumla Akrep-Bir_Adam +1 yıl Simsiyah bir BMW isterim 🤤🤤 Yorumla Balhaatunn +1 yıl Bembeyaz Yorumla Akrep-Bir_Adam +1 yıl Tamam 🤐 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
72Cevap
Yabancı olsun
Porsche
Teşekkürler
Ricalar
Merak ettim söylersen sevinirim.
Gönlümden geçen bir kaç model var ama senin önerini öğrenmek isterim.
Mercedes ya da nissan içimden bunlar geçti 🙂
Çok teşekkür ederim.
Nissan modelleri de güzel.
Ve evet gönlümden geçen Mersedes.
Özellikle Glb suv istiyorım ama paraya bağlı her şey.
Çok sağol 😊
Rica ederim tahminlerimin tutmasına sevindim🙂
Maserati'den aşağısını kabul etmiyorum, baştan söyleyeyim de.. 😅😂
Söyledin zaten🙄😂size mutluluklar
Ahahah sağol, Koenigsegg verebilirdin aslında bana..
Of abart🙄
Huyum kurusun! 😅
😄
Sıradan olmasın, ultra lüks olmasın, beyaz olsun, güçlü olsun. Peşinat ne veriyoruz 😀
Sipariş oluşturulamadı :/
Yine şansım nasıl kahkaha atıyor suratıma
Merhaba , söylemene gerek yok Range Rover yakışıyor ve var.
Pekiii
126 bis
Spor olsun, sarışın.
Çok havalı değil ama karizması olsun
Bir de siyah döğmesi, ortasından paralel olarak yükselen siyah bir döğme.
Bil bakalım
Ne bu
Camaro
Chevrolet camaro
Bana yakışan görseldeki arabanın markası BMW bence 😉
M8
Aynen m8 hayranıyım özellikle de bmw mavisi olursa tadından yenmez
Nismo 😎
Arabayı değil ama bana yakışacak motosikleti söyleyebilirsin
Of motor bilmiyorum ki🙄
Nasıl yani motosikletçi değilmidin😀😀
Onu kim dedii🙄
Sorduğun sorulardan öyle bir sonuca vardım. Galiba çok ön yargılıyım ama sende bir motorcu havası olduğunu seziyorum😀😀
Çünkü motorcuların görünmediğini sadece motorcular bilir
Arabalar beni bir tık daha fazla çekiyor😄
Motorun bana güven vermediğini yazmıştım soruda ama :/
Göz var sonuçta bunu görmek için illa motorcu olmak gerekimiyor daha 1 ay önce adam gözümün önünde motor ile arabanın önüne düştü :/ bacağım diyerek ağlıyordu
Ama motorcuların umursamadığınıda yazmıştın 😀😀😀
E çünkü öyle
Çok merak ettim bana ne gider
Toyota
Bilemedin 😊
:/
Çok yukarıda gözüm yok Mini Cooper olsa yeter bana
Olsun be😃
Olsun yaa
Olur söyle bakalım :D
Vosvos olur mu
Olsun
Hadi bi nokta atışı yap
Audi
Mükemmel 😄👏👏👌
Resimde ki m8 mi aynısını istiyorum
M8 tabi
çek banada bi Porsche taycan
Tabiiii
Çorbam soğumadan hemen söyle 😃
görsell😄😄
Ooo yılan
Buyur söyle ballllllhatunnnn 😍😅
Şahin mi desem tofaş mı🙄
Neyse bmw diyorum💯
Aaa biz mersocuyuz canim ama yaa😅
Yapma yaa😄
Olsun sen bmw layık gormussun sagol 😘bende audi diyorum sana 😄
Teşekkürler 😄💯
Söyle bakalım balhatun
Görsel diyorum
Severiz m8 competition
Yess m8 / m4 hiç fark etmez😄
Baak m4 / m8 falan yapıyorsun bu sporu sen.
tabii😄
Bi ben anlamıyorum araba işinden 😂😂
Sorularıma takıl😂
Takılıyorum işte , bir şeyler kapayım diye ☺️
💯
Hadi bakalım umarım aklimdakini söylersin :)
Passat mı aklında ki😃
😅 o ihtimaller arasında bile olmadı
Jeep
Güzel ama benim istediğim modeli uçuk.
Tercihim Alfa Romeo
Ipucu verseydin yazardım🙄😄
😅 bi dahakine artık
Ben biliyorum zaten Honda 😍
Pekii
Hadi söyle gönlümdekini denk getirirsin belki😍
Bilmemedim şimdii range rover💯
Süpersinnn👏🏻👏🏻teşekkürler
Ricalarr🤍
Anlamiyom araba markalarından pek. Olur
Bilindik bir şey olsun BMW
Çok pahalı bir tane yazar insan 😒
Porsche 😎
Bekliyorum şurada bir yerde 😏
BMW 💯
Ooo yakışır bana 😁
evet arabalar sevdiğimiz bir konu merak ettim
Hyundaii
Genesis coupe
Hadi bakalım ne çıkacak 😃
Bakalımm ford
Aaaaaaaa 🙄
Bmw😎
Vuuuuh huuuu 😎
Olur söyle fiyakalı olsun 😎
Lamborghini 😎
Tarzım değil. Daha kaba arabaları seviyorum 😏
Jeep😏
Dahada kabaa Rang Rover tam bingo olurdu
:/ yaklaştım en azından
Evet yaklaştın. İlanlarına giriyorum çıkamıyorum
Yapma bunu kendinee
Söyle alırım belki ahahahh
Mini cooper😃
https://images.app.goo.gl/XDzGNjRccqLp8rVg9 gri çok hoş 😀
Bir tanede bana lütfen😄 çoksel
Bekliyoruz at arabası deme de
Yok demem
BMW
Audi iyi olurdu yalnız bmw de iyi
Bi üste yazmıştım onu :/
Gördüm benim isteğim audi. siz bmw yakıştırdığı.. hadi ordan taş arabası demede farkettim yazdığını
Aklimdakini mi soyleyeceksin, soyle bakalim
Aklıma geleni🙂
Honda
Hic sevmem, bir tahmin daha😊
BMW
Volvoydu, balım 😊😀
Çok yazdım onu sana denk gelmemiş
Olsun bakalim, sorunuzu begendim😊
teşekkürler
Rica ederim 🍯
Söylede yarın gidip alıyım
Borca sokmayalım şimdi
IMF den isteriz artık
Audii
Söyle bakalim alicaaaaan😂
Jeep
Valla çok yerinde bir karar
Hem boyum da uzun diye rahat olurdu geniş araç
Rengi de siyah olsun
Söyle🥳
Bmw
Toyota kullanıyorum ama bmw severiz🥳
Bizim de ayaklarımız yürürüz var ne olmuş sanki?
Dimiii
Olur, söyle 😂
Doblo😂
Hoaydaa sen unutmadın mı o muhabbeti jsjsjs benden de ne doblosu olan enişte olur var yaa jxjsjs
Unutmam😂 olur olur
Söyleyin lütfen..
Toyota
Teşekkürler.😊
Benim gönlüm. Range R over jeepten yana..
Rica ederim yakışırr💯🤍
Söyle bakalım 😂
Mercedess😃
Yaaaaa nasıl da biliyor 😊😊
Söyle bakalım 😅
Bmw
Çok seviyorum 😍
Pls 🥺
Bmw
Söyle bakalım
görsell
Söyle buyur