Arabalar 1 ay Size yakışacak olan araba markasını söyleyeyim mi? Balhaatunn Fenomen Takip Et FacebookTwitter 1118 Bence söylememi istersiniz😋🥳 Güncellemeler: 1 ay Sorumu beğenmeyi unutmayın :/ Takip Et 1118 Paylaş FacebookTwitter Size yakışacak olan araba markasını söyleyeyim mi? 7239 Görüşünü yaz
KıyametAlameti Guru 1 ay Merak ettim söylersen sevinirim.Gönlümden geçen bir kaç model var ama senin önerini öğrenmek isterim. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Balhaatunn 1 ay Mercedes ya da nissan içimden bunlar geçti 🙂 KıyametAlameti 1 ay Çok teşekkür ederim.Nissan modelleri de güzel.Ve evet gönlümden geçen Mersedes.Özellikle Glb suv istiyorım ama paraya bağlı her şey.Çok sağol 😊 Balhaatunn 1 ay Rica ederim tahminlerimin tutmasına sevindim🙂
Need4Read Master 1 ay Maserati'den aşağısını kabul etmiyorum, baştan söyleyeyim de.. 😅😂 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Balhaatunn 1 ay Söyledin zaten🙄😂size mutluluklar Need4Read 1 ay Ahahah sağol, Koenigsegg verebilirdin aslında bana.. Balhaatunn 1 ay Of abart🙄 Hepsini Göster Daha Az Göster Need4Read 1 ay Huyum kurusun! 😅 Balhaatunn 1 ay 😄
okuyankim Bilge 1 ay Sıradan olmasın, ultra lüks olmasın, beyaz olsun, güçlü olsun. Peşinat ne veriyoruz 😀 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Balhaatunn 1 ay Sipariş oluşturulamadı :/ okuyankim 1 ay Yine şansım nasıl kahkaha atıyor suratıma
Herom44 Yoda 1 ay Merhaba , söylemene gerek yok Range Rover yakışıyor ve var. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Balhaatunn 1 ay Pekiii
Talhanınhesabı Xper 2 1 ay Spor olsun, sarışın.Çok havalı değil ama karizması olsunBir de siyah döğmesi, ortasından paralel olarak yükselen siyah bir döğme.Bil bakalım Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Balhaatunn 1 ay Ne bu Talhanınhesabı 1 ay Camaro Balhaatunn 1 ay Chevrolet camaro
aforizmalı Xper 5 1 ay Arabayı değil ama bana yakışacak motosikleti söyleyebilirsin Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Balhaatunn 1 ay Of motor bilmiyorum ki🙄 aforizmalı 1 ay Nasıl yani motosikletçi değilmidin😀😀 Balhaatunn 1 ay Onu kim dedii🙄 Hepsini Göster Daha Az Göster aforizmalı 1 ay Sorduğun sorulardan öyle bir sonuca vardım. Galiba çok ön yargılıyım ama sende bir motorcu havası olduğunu seziyorum😀😀 aforizmalı 1 ay Çünkü motorcuların görünmediğini sadece motorcular bilir Balhaatunn 1 ay Arabalar beni bir tık daha fazla çekiyor😄Motorun bana güven vermediğini yazmıştım soruda ama :/ Balhaatunn 1 ay Göz var sonuçta bunu görmek için illa motorcu olmak gerekimiyor daha 1 ay önce adam gözümün önünde motor ile arabanın önüne düştü :/ bacağım diyerek ağlıyordu aforizmalı 1 ay Ama motorcuların umursamadığınıda yazmıştın 😀😀😀 Balhaatunn 1 ay E çünkü öyle
Enperatriz_Eztia Master 1 ay Söyle🥳 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 4 Kişi Balhaatunn 1 ay Bmw Enperatriz_Eztia 1 ay Toyota kullanıyorum ama bmw severiz🥳
Blackmen_1 Guru 1 ay Olur söyle fiyakalı olsun 😎 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Kişi Balhaatunn 1 ay Lamborghini 😎 Blackmen_1 1 ay Tarzım değil. Daha kaba arabaları seviyorum 😏 Balhaatunn 1 ay Jeep😏 Hepsini Göster Daha Az Göster Blackmen_1 1 ay Dahada kabaa Rang Rover tam bingo olurdu Balhaatunn 1 ay :/ yaklaştım en azından Blackmen_1 1 ay Evet yaklaştın. İlanlarına giriyorum çıkamıyorum Balhaatunn 1 ay Yapma bunu kendinee
TemizMan Yoda 1 ay Çok merak ettim bana ne gider Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Balhaatunn 1 ay Toyota TemizMan 1 ay Bilemedin 😊 Balhaatunn 1 ay :/
Hiisslerinsoonu Xper 5 1 ay Çok yukarıda gözüm yok Mini Cooper olsa yeter bana Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Balhaatunn 1 ay Olsun be😃 Hiisslerinsoonu 1 ay Olsun yaa
İrşii Yoda 1 ay Olur söyle bakalım :D Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Balhaatunn 1 ay Vosvos olur mu İrşii 1 ay Olsun
Ⲁⲛlⲁყⲁⲙⲁⲍsıⲛ Xper 6 1 ay Hadi bi nokta atışı yap Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Balhaatunn 1 ay Audi Ⲁⲛlⲁყⲁⲙⲁⲍsıⲛ 1 ay Mükemmel 😄👏👏👌
BebeğimGelLocadayız Xper 5 1 ay çek banada bi Porsche taycan Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Balhaatunn 1 ay Tabiiii
вуηαяcσѕ Master 1 ay Çorbam soğumadan hemen söyle 😃 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Balhaatunn 1 ay görsell😄😄 вуηαяcσѕ 1 ay Ooo yılan
BlackDeacker Xper 7 1 ay Buyur söyle ballllllhatunnnn 😍😅 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Balhaatunn 1 ay Şahin mi desem tofaş mı🙄Neyse bmw diyorum💯 BlackDeacker 1 ay Aaa biz mersocuyuz canim ama yaa😅 Balhaatunn 1 ay Yapma yaa😄 Hepsini Göster Daha Az Göster BlackDeacker 1 ay Olsun sen bmw layık gormussun sagol 😘bende audi diyorum sana 😄 Balhaatunn 1 ay Teşekkürler 😄💯
GOKHANoturumactı Guru 1 ay Söyle bakalım balhatun Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Balhaatunn 1 ay Görsel diyorum GOKHANoturumactı 1 ay Severiz m8 competition Balhaatunn 1 ay Yess m8 / m4 hiç fark etmez😄 Hepsini Göster Daha Az Göster GOKHANoturumactı 1 ay Baak m4 / m8 falan yapıyorsun bu sporu sen. Balhaatunn 1 ay tabii😄 GOKHANoturumactı 1 ay Bi ben anlamıyorum araba işinden 😂😂 Balhaatunn 1 ay Sorularıma takıl😂 GOKHANoturumactı 1 ay Takılıyorum işte , bir şeyler kapayım diye ☺️ Balhaatunn 1 ay 💯
andy5686 Xper 6 1 ay Hadi bakalım umarım aklimdakini söylersin :) Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Balhaatunn 1 ay Passat mı aklında ki😃 andy5686 1 ay 😅 o ihtimaller arasında bile olmadı Balhaatunn 1 ay Jeep Hepsini Göster Daha Az Göster andy5686 1 ay Güzel ama benim istediğim modeli uçuk. andy5686 1 ay Tercihim Alfa Romeo Balhaatunn 1 ay Ipucu verseydin yazardım🙄😄 andy5686 1 ay 😅 bi dahakine artık
Pandamsı_642 Guru 1 ay Ben biliyorum zaten Honda 😍 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Balhaatunn 1 ay Pekii
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3972Merak ettim söylersen sevinirim.
Gönlümden geçen bir kaç model var ama senin önerini öğrenmek isterim.
Mercedes ya da nissan içimden bunlar geçti 🙂
Çok teşekkür ederim.
Nissan modelleri de güzel.
Ve evet gönlümden geçen Mersedes.
Özellikle Glb suv istiyorım ama paraya bağlı her şey.
Çok sağol 😊
Rica ederim tahminlerimin tutmasına sevindim🙂
Maserati'den aşağısını kabul etmiyorum, baştan söyleyeyim de.. 😅😂
Söyledin zaten🙄😂size mutluluklar
Ahahah sağol, Koenigsegg verebilirdin aslında bana..
Of abart🙄
Huyum kurusun! 😅
😄
Sıradan olmasın, ultra lüks olmasın, beyaz olsun, güçlü olsun. Peşinat ne veriyoruz 😀
Sipariş oluşturulamadı :/
Yine şansım nasıl kahkaha atıyor suratıma
Merhaba , söylemene gerek yok Range Rover yakışıyor ve var.
Pekiii
126 bis
Spor olsun, sarışın.
Çok havalı değil ama karizması olsun
Bir de siyah döğmesi, ortasından paralel olarak yükselen siyah bir döğme.
Bil bakalım
Ne bu
Camaro
Chevrolet camaro
Nismo 😎
Arabayı değil ama bana yakışacak motosikleti söyleyebilirsin
Of motor bilmiyorum ki🙄
Nasıl yani motosikletçi değilmidin😀😀
Onu kim dedii🙄
Sorduğun sorulardan öyle bir sonuca vardım. Galiba çok ön yargılıyım ama sende bir motorcu havası olduğunu seziyorum😀😀
Çünkü motorcuların görünmediğini sadece motorcular bilir
Arabalar beni bir tık daha fazla çekiyor😄
Motorun bana güven vermediğini yazmıştım soruda ama :/
Göz var sonuçta bunu görmek için illa motorcu olmak gerekimiyor daha 1 ay önce adam gözümün önünde motor ile arabanın önüne düştü :/ bacağım diyerek ağlıyordu
Ama motorcuların umursamadığınıda yazmıştın 😀😀😀
E çünkü öyle
Söyle🥳
Bmw
Toyota kullanıyorum ama bmw severiz🥳
Olur söyle fiyakalı olsun 😎
Lamborghini 😎
Tarzım değil. Daha kaba arabaları seviyorum 😏
Jeep😏
Dahada kabaa Rang Rover tam bingo olurdu
:/ yaklaştım en azından
Evet yaklaştın. İlanlarına giriyorum çıkamıyorum
Yapma bunu kendinee
Çok merak ettim bana ne gider
Toyota
Bilemedin 😊
:/
Çok yukarıda gözüm yok Mini Cooper olsa yeter bana
Olsun be😃
Olsun yaa
Olur söyle bakalım :D
Vosvos olur mu
Olsun
Hadi bi nokta atışı yap
Audi
Mükemmel 😄👏👏👌
çek banada bi Porsche taycan
Tabiiii
Çorbam soğumadan hemen söyle 😃
görsell😄😄
Ooo yılan
Buyur söyle ballllllhatunnnn 😍😅
Şahin mi desem tofaş mı🙄
Neyse bmw diyorum💯
Aaa biz mersocuyuz canim ama yaa😅
Yapma yaa😄
Olsun sen bmw layık gormussun sagol 😘bende audi diyorum sana 😄
Teşekkürler 😄💯
Söyle bakalım balhatun
Görsel diyorum
Severiz m8 competition
Yess m8 / m4 hiç fark etmez😄
Baak m4 / m8 falan yapıyorsun bu sporu sen.
tabii😄
Bi ben anlamıyorum araba işinden 😂😂
Sorularıma takıl😂
Takılıyorum işte , bir şeyler kapayım diye ☺️
💯
Hadi bakalım umarım aklimdakini söylersin :)
Passat mı aklında ki😃
😅 o ihtimaller arasında bile olmadı
Jeep
Güzel ama benim istediğim modeli uçuk.
Tercihim Alfa Romeo
Ipucu verseydin yazardım🙄😄
😅 bi dahakine artık
Ben biliyorum zaten Honda 😍
Pekii