Cuma günü zam gelmeden LPG'yi fulledim, benzinin dolmasına %2 kaldı. Malum LPG henüz yeni bitmişti, benzin %60 doluydu. (%60 dolu benzine 300 liralık benzin aldım, %98 doldu. LPG neredeyse %1 veya %1'in altındaydı, 400 liraya tam depo doldu.)
Birinde lamba yanıyor 🔥 🫢 diğeri iki çentik 🤷🏻♀️ Depoyu en son 2 hafta önce fulledim ikinci Defa fullemek için önce bankaya gidip kredi çekmek gerekecek 🤔
2 gün önce fullemiştim. 1100 km falan götürür. (mazot) Zam gelecek biz de zamdan önce doldurursak 1 depodan 50 100 lira kar edeceğiz diye dolduruyoruz işte. Naparsın burası Türkiye neticede.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19Cuma günü zam gelmeden LPG'yi fulledim, benzinin dolmasına %2 kaldı. Malum LPG henüz yeni bitmişti, benzin %60 doluydu. (%60 dolu benzine 300 liralık benzin aldım, %98 doldu. LPG neredeyse %1 veya %1'in altındaydı, 400 liraya tam depo doldu.)
Birinde lamba yanıyor 🔥 🫢 diğeri iki çentik 🤷🏻♀️ Depoyu en son 2 hafta önce fulledim ikinci Defa fullemek için önce bankaya gidip kredi çekmek gerekecek 🤔
5 litre benzin var işte içinde. d Araç motosiklet. Bir 120 km menzili vardır diye düşünüyorum
kaç cc o motor
200cc. Açıkçası kaç yaktığını hiç bilmiyorum şehir içi şehir dışı. Sadece bittikçe dolduruyom ne kadar giderse
Yarım depo az üstünde ama yarın kardeşim bitirir büyük ihtimal
Kapının önüne geldiğimde ışığı yandı 60 litre yarın fullerim
2 gün önce fullemiştim. 1100 km falan götürür. (mazot) Zam gelecek biz de zamdan önce doldurursak 1 depodan 50 100 lira kar edeceğiz diye dolduruyoruz işte. Naparsın burası Türkiye neticede.
Yarım depo , çok takmıyorum zamları
100 km götürecek anca vardır
Fule yakın.
Aracım yok :)