merhaba gecenlerde arabada arkadasimla otururken camlar buharlandi. sevgilim geldi ve beni yanlis anladi. Biseyler yaptigimi düsündü ve bende aciklayamadim durumu. Yaz aylarinda arabanin camlari neden buharlasir?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Nefes alış verişinden dolayı biriniz fazla ve hızlı nefes almış demekki biriniz de heyecan vardı ya da ağzından nefes alan birisi sürekli 😀
Hayır madem farklı algıladı ve inanmıyor da neden hala seninle birlikte, garip konu bu aslında
Ayrilmistik ztn degil birlikte falan ve hala geliyo hayatima karisiyo. Hem beni istemiyor hemde yargiliyor
Ayrıldık diyorsun hala sevgilim diye bahsediyor ve hala inandırmaya çalışıyorsun bırak öyle bilsin hatta buna inandır kopsun gitsin sal bunu demek ki hala cinsel anlamda birlkte olmak istiyor etrafında dolaşıyor. Yaşlar kac sizi?
Ben 22 oda 36
Pardon 26
Neden inandırmaya çalışıyorsun çok mu önemli yani bırak bir şeyler yaptığını düşünsün ve kurtul ondan derim seni ona bağlayan bir sebep var mı?
Seviyorum unutamiyorum
Seninle yatmak istiyor sadece bunun içinde etrafında dolanıyor arkadaşınla birlikte olduğunu düşünürken hala etrafında dolaşması başka bir şey ifade etmez
Dolanmiyor ki pesimde sadece biseyleri kanitlamak icin gelmis görmüs ve kaşar oldugumu bilmeseymis gitmeme asla izin vermezmis 😂. 6 ay boyunca pesinden kostum kimseyi hayatima almadim bekledim onu
Biz onunla cinsellikde yasamadik ki. Sevdigim halde yasanmadi birsey. Beni görünce arkadasimla kafayi yedi ve bana dediki ucuza gitme gel otel ayarlayim
Yani birde sana kaşar gözü ile bakıyorsa hiç yanaşma derim ya birileri ile yatmakla kaşarlık bambaşka bir şey
Aşırı çirkin şeyler söylemiş ya hala seviyor olman çok garip siz kadınlar zaten size hakaret eden ve küçük gören erkeklere böyle takıntılı bir sevgi duyuyorsunuz garip ya 😀 ozzzelden yazzzsana şu hadisizi götüune pervane edelim 😀
Halbuki ne kaşarligimi gördü anlamiyorum. 6 ay boyunca pesinde kostum okadar cabaladim istemedi. Sonra beni arkadasla görünce öyle tenha yerde etmedigi küfür kalmadi. Cocuk da yabanci bu arada arkadasim
Yaziyorum
Yani yabancı olması beni alakadar etmez konu ile de alakası yokta 😀
Eğer camlar açık değilse içerdeki oksijen miktarı azalır ve karbondioksit miktarı arttığı için camlarda buğulanma olur
Nasil inanicak sevgilim. Diyorki hava sicakdi herkes acmisti camlari. Sizin ki kapaliydi. Inanmiyor bana
Sıcak havada camlarınız neden kapalıydı eğer araç çalışmıyorsa?
Biraz esiyodu hava üsüyodum bende o yüzden kapatmisti 😔 cok yanlis anlasildim ya
araba içerisinde nem vardır. o buharlaşır sıcaktan dolayı
Normal demi yani olabilir inanmiyor resmen bana
olabilir tabi canım. mesela paspaslar yıkanım arabaya nemli konmuş ise koltuklar silinmiş ise ya da herhangi bir sebep ile arab içine sıvı dökülmüş ise yani içeride nem var ise hava sıcaklığı ile buharlaşır. gayet normal
sevgilin bence oyle anlamak istemis biraz sevgilinde sapiklik var heralde.. araba camlari yazin nefes alip verdigimiz icin arabasayken buharlanir.
Iste camlar niye kapaliydi diyo bide arka tarafa park etti ya cocuk ondan süphelendi. Herkesin cami acikken sizinki niye kapaliydi dedi
arabanin icindeki nemden yani.
ama tuhaf bir durum.. gecenin 3unde erkek kankanla arabada ne isin vardi.. erkek arkadasinin da o saatte gelip onca yer varkem arkaniza parketmesi cok tuhaf cidden.
Cok kötüydüm o gün. Arkadaslarimizda vardi yanimizda. Sonra benim arkadasimi eve birakti kiz kardesim. Bizde onlari bekliyoduk. Bende dedim ki yanliz görünmeyelim millet laf etmesin. Oda tamam dedi suraya park edeyim görmez kimse. Sonra iste benim eski sevgilim geldi oraya öyle gördü yanliz 😔
Sabah saatleri miydi
Gece 3 falandi
Normal keyfine bak. İnanmazsa inanmasin
Öylede iste seviyorum onu aslinda ayrilmistik ve erkek kankamla bulustum iyi degildim yanima gelmisti o gün. Agliyodum bende camlar kapaliydi. Sonra buharlanmis. Geldi bizi gördü arka tarafa park etmisti sonra demedigini birakmadi bana küfürler falan
Bahane ediyor Bi şeyleri 😏
Bilmiyorum valla hem beni istemiyor ayriliyor sürekli 1 yildir bana eziyet ediyor resmen bi geliyo bi gidiyo. Sonra o gün tamamen bitirdik ve ben cok kötüydüm. Sonra birden o geldi gece 3 dü. Tamamen yanlis anladi bende saklandim o panikle
Saklandigimida gördü iyice yanlis anladi hahaha allahim ya ne kadar sanssizim