aracınızın multimedya sistemi için ne kadar para harcarsınız
bazıları işin dozunu kaçırıp aracın değerine yakın para verenler var
benim orjinal halinde
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Ben arabamın orjinalini değiştirmem diye düşünüyorum ama günlük kullanacağım araba dışında bir araba alıp motor ses sitemi kaporta her şey dahil yüzlerce bin lira yatırmak isterim sadece zevk için eğer yurt dışına gidersem yaparım zaten paramız her gün degersizlesiyor bunları yapması çerez gelir
Hoparlörlerim cızırtı yaparsa veya arızalanırsa, vereceğim miktar bin lira sınırında olurdu. Ses sistemi bagajda çok yer kaplıyor ve eşyaları koyacak yer kalmıyor. Sevmiyorum.
Cevap
6Cevap
Çok fazla harcamam
Ses sistemi için para harcamam bana gereksiz geliyor. Olmasa da olur
Araba için değil ama evdeki ses sistemim LG marka.. çok harika ses kalitesi var...5 yıl önce 3000 TL ye yurt dışından almıştım.
Harcamam. Subeoofer , amfi falan saçma gelıyor bana. Duyacağım kadar ses çıkarsın yeter
Subwooer
şu an aracımda 42 45 aralarında cihaz var keyfini bilen biliyor
1k fazlasını ben istemem, para varsa motora yüklerim maksak hızlı koşsun evladım
1k ya arabanın orjinalinden daha kötüsünü bulamazsın 😂 motorla da uğraşmak istiyorsan en az 30k garanti paran olmalı ya da 2k ya stage 1 yazılımla yetinmen gerekir fazlası zaten motoru kucağına alırsın dediğim parayı yatırıp parça değişikliği yapmazsan
Araçtan araca değişir kanka 95 model bir araca sade mid koysam 1k yeter. Motorla uğraşmak için ise kimi zaman 100k yetmez kimi zaman 10k yeterli olur isteklere bağlı ama güzel koşan atmosferik istiyorsan artık 30k da iş yapmıyor üzücü.
Konu ses sistemiydi ondan dedim 1k bana yeter diye ben arabada müzik sevenlerden değilim. Hızlı bir geçiş olacak ama 50bin euro yatıran da gördü gözlerim o nedenle benim için 1k kafi 😂 gerisine bütçe belirlememiştik zaten.
10 para vermem araçta ne var ise o iyidir benim için
Ses sistemi güzel ama büyük bir cari miktar harcamazdım boşa gider yazık olur
Arabada asla ses sistemi istemem dikkat dağıtır evde profesyonel bir sistemim var
harcamam :d
Harcamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?