Arabalar Araç plakasını seçebiliyor muyuz? yavuzali06 Takip Et FenomenYoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Selam arkadaşlar araç plakaları kullanıcının isteğine göre olsa daha güzel olmaz mı günümüzde noter belirliyor plaka değişiminde verilecek numarayı Araç plakasını seçebiliyor muyuz? Cevapla Numara Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Parayı veren plakayı kapar.. :D Keyifli akşamlar.. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Arabalar konusunda 10,5b cevap paylaştı. Sanırım evet 1 0 Yorumla
Balhaatunn Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 +1 yıl Arabalar konusunda 345 cevap paylaştı. Seçebiliyoruz ama bence buna gerek yok ben tercih etmezdim🙂 1 0 Yorumla
seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Kendin seçme imkanı da var canım ama vergi oduyormussun bayag öyle duymustm bn 2 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Arabalar konusunda 15,6b cevap paylaştı. İsteyen seçebilir; ama özel plaka çıkarttırmak biraz maliyetli olabilir. 1 0 Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Özel plakalar para ile alına biliyor. Bence bu tür plakalar ego tatmini için yapılıyor. 1 0 Yorumla
meraklıoğlann Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Evet seçebiliyorsun özel plaka yaptırabiliyorsun 1 0 Yorumla
Bilthecag Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Kullanıcı isteğine göre olsa çok fazla aynı plaka olur hoşuna gider mi yaşamadığım bir şehirden ceza gelsin 😅 1 0 Yorumla
s Ayabasanmaymun Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Arabalar konusunda 327 cevap paylaştı. Özel plaka alabilirsin 1 0 Yorumla
sercandmr Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 91% +1 yıl İsteği üzerine oluyor ama belli bir ücreti var :) 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Parayı veren plakayı kapar.. :D Keyifli akşamlar..
Sanırım evet
Seçebiliyoruz ama bence buna gerek yok ben tercih etmezdim🙂
Kendin seçme imkanı da var canım ama vergi oduyormussun bayag öyle duymustm bn
İsteyen seçebilir; ama özel plaka çıkarttırmak biraz maliyetli olabilir.
Özel plakalar para ile alına biliyor. Bence bu tür plakalar ego tatmini için yapılıyor.
Evet seçebiliyorsun özel plaka yaptırabiliyorsun
Kullanıcı isteğine göre olsa çok fazla aynı plaka olur hoşuna gider mi yaşamadığım bir şehirden ceza gelsin 😅
Özel plaka alabilirsin
İsteği üzerine oluyor ama belli bir ücreti var :)
Çok iyi olur
Benim ki 03