Uzun yolda arabayı babam kullanıyor. Ben henüz ehliyetimi almadım ama babamdan gördüğüm kadarıyla uzun yolda aşırı telef oluyor. Uzun yolculuk çok zor ya 20 saatlik yok için özellikle. Yedek şoför olmasa çekilmez çekilmez yol hiç. O yüzden evet yorucu olur.
Uzun yolda arabayı babam kullanıyor. Ben henüz ehliyetimi almadım ama babamdan gördüğüm kadarıyla uzun yolda aşırı telef oluyor. Uzun yolculuk çok zor ya 20 saatlik yok için özellikle. Yedek şoför olmasa çekilmez çekilmez yol hiç. O yüzden yorulan ben degil babam oluyor.
Uzun yolda arabayı babam kullanıyor. Ben henüz ehliyetimi almadım ama babamdan gördüğüm kadarıyla uzun yolda aşırı telef oluyor. Uzun yolculuk çok zor ya 20 saatlik yok için özellikle. Yedek şoför olmasa çekilmez çekilmez yol hiç. O yüzden evet yorucu olur.
Uzun yolda arabayı babam kullanıyor. Ben henüz ehliyetimi almadım ama babamdan gördüğüm kadarıyla uzun yolda aşırı telef oluyor. Uzun yolculuk çok zor ya 20 saatlik yok için özellikle. Yedek şoför olmasa çekilmez çekilmez yol hiç.
Sıkıcı oluyor genelde ama yol boşsa hız yapıyorsam sıkılmam :P
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
araba kullanmak benim için A noktasında B noktasına gitmek degildir bir hobidir bir keyiftir çıkacagım mesafe ne kadar uzunsa öncesindeki heyecanımda o kadar fazladır yol bitmeye yakın uzulurum dinlenme tesislerini evimmiş gibi benimser laf ettirmem ulkenin bir köşesinden diger çapraz uzak köşesine ufak tefek dinlenlemelerle araba kullanarak gidebilirim ve direksiyonu kimseyle paylaşmam sadece ben kullanmalıyım : ) özellikle dumduz otobanlardan çok sıkılırım gidiş geliş eski usul ve virajlı dag yolları olacak ki bayılırım sollamalar aksiyonlar kamyon arkasına takılmalar delirmeceler : )
sırf bu yuzden kuçukluk hayalim şehirler arası otobus şöförluguydu.. o yolculuklarda şöförleri takip eder hareketlerini ilgiyle izlerdim : ) şimdide aracımla fırsat buldukça uzun yollara çıkarım mesafe ne kadar uzun o kadar iyi : )
uzun yol araba sürmek fiziken yorucu gibi görünmese de göz yorgunluğuna neden olabilir yola odaklanma ve konsantrasyon fazlalığından dolayı göz yorulması kişiyi mayıştırıp uykusunu getirebilir hatta uzun süre bakılan yol şerit çizgileri bile hipnotizma etkisi verebilir
eğer uzun yol araba sürülecekse bunlar dikkate alınmalıdır
Çok severim ve yorulmam ama tek şartla, yüksek sesle müzik dinleyeceğim😅 herkes uyuduysa ses kısılacak, gece olacak, sakin yolda hafif müzik yaz ayıysa gece olduğu için hafif klima açılıp içerisi ısıtılacak... canım çekti yahu😅💜 ben küçükken babamın arada "uzun yol"u tutardı. Durup dururken "canım uzun yol çekiyor" derdi hooop bikaç gün içinde uzun yola çıkardık. Babasının kızı işte, canım uzun yol çekiyor😅
Bu arada en büyük zevkim araba sürmek saatlerce araba kullanıp hiç yorulmam. 24 saati geçerse uygun bir yerde durup uyur sonra yine devam ederim. Arabalar en büyük Aşkımdır
Ben yorulmazdım galiba Ama bir de yanındaki kişiye de bağlı mesela inanılmaz derecede yorulabilir ama yanımdaki sevdiğim birisi ise hiç yorulmam ama karşıdakini de uyutmam ndjdjdj
Bazen tanımadım öyle eşlik eden de oluyor şehirler arası gidecek oldum zaman bazen kız arkadaşların arkadaşları geliyor İzmir den İstanbul a mesela oda gidecek oluyor geliyor falan