Arkadaşlar trafikte seyir halinde bazen denk geliyoruz benzer olaylar
siz bir başka araçla yarıştınız mı

Sinir bozucu makas atıp trafiği tehlikeye atanları geride tutup yandan geçmeye çalışınca hızlanıp sonra yavaşlayıp, kuralların izin verdiği en üst hızda giderken sınırları aşıp selektör yapanlara yol vermeyip onların da normal hız sınırlarında kullanmalarını sağlamak çok güzel oluyor. Asla yarışmam ama o mantıkla araba kullananlara dersini vermek güzel bir şey.
Hava basmaya çalışan çokkk kişiyle kapıştım ama trafikte değil araçların seyrek geçtiği üstüne birde keskin virajlı yollarda birçok elemana verdim ayarı 😀😄 çok nadirde olsa yetişemedim ve bıraktığımda oldu ama artık hiç uğraşmıyorum yol gidenindir 80-90 km/s kâfi😎
Eski bir arkadaşla Kızılinler-Musaözü köy yolunda bir kez kapıştık. 1,4 motorlu benzin LPG'li Renault Clio Symbol arabamla orijinal benzinli 1,8 motorlu BMW 3,18 is (E36) kapıştık. Bizim Clio Symbol, 140'la BMW E36 tokatladı.
Cevap
11Cevap
hayır
Kapışmadım ama bir kapışmaya şahit oldum saçma bence😃
2-3 yıl öncesine kadar her fırsatta yapardım. Neden bilmiyorum ama artık içimden gelmiyor. Ne makas atmak, ne yanlamak ne de başka bir şey...
Kapıştım hem okul da hemde başka bir yerde okuldakini kazandım diğerini kaybettim diğeri büyük akülü arabaydı 😄
Bazi bmw ciler kafa tutmaya calisiyor bana ama olmaz onlarin işi😄
Coook kapıştım. Özellikle motosiklet kullanırken :)
@GOKHANoturumactı hayde kapışak ama araba ve motor dışında bir şey olsun 🙏 😃
Köpek kovalamadığı sürece koşmam ben :) bisiklet?
Benim kazanma ihtimalim olan bir şey olsun 😃
Kapışalım bari kavga dövüş 😂
Tamam ya pes 🏳️
Kazanırdın bak , kadına el kaldırmam ben.
Bi arkadaşımla yolculukta bilerekten şakasına yapmıştık yolda boştu ve eğlenceliydi
Trafikte en son kapıştığımız trafik polisiydi meğer hırsız kovalıyolarmış 🤣
Oyle bir derdim olmadi hic
Çok. Ama yanlış tabi. Götüremediğim olmadı hiç
Yarışmadım yarışmamda
İnsanların hayatlarını tehlikeye atmam
Defalarca
Araba sürmedim hiç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?