Hem görünüş olarak beni ağır abi gibi iş adamı gibi göstersin hemde masrafsız olsun sanayi falan uğraşasım yok yakıt olarak ta askari ücretli birisi için uygun olsun 500.000 liram var birikmiş ömürlük bi araç alasım var sizce hangisi
Güncellemeler
+1 yıl
Resimlerdeki örnektir
Bu arabaları çok beğeniyorum, sizce hangisini almalıyım?
reis dizelin sesi çekişi bambaşka ayri mesele ama bende yeni gordum ambeleye kalkma meselesini biliyosundur belki yani araba stop etmiyo hele ki otomatik vitesse aman yarabbi artik egzoz mu tikarsin hava girisine yangin tupu mu basarsin bilmem ben arabaya 1 bicak koyucam inşallah hic olmadi kayışı kesmeye calisirim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Renault Megan ve Honda derim.. Keyifli günler..
Benim sevdiğim araba yok burada hondalar masraflı olur biraz sana
Benzinli sevmem yinede sen bilirsin
Toyota Corolla hybrid olanlara da bir bak derim.
Jetta ya da megan
Eyvallah bilader geçen bindim megan a çok rahat konforlu
Ben ikisine de bindim ama asgari ücretle çalışıyorsan araba alma derim
Kardeşim ev kendimin daha 18 yaşındayım bu kadar şey yaptım tek başıma çok şükür
Daha ne yapayım
şu an askari ücretle çalışıyorum meganın yakıtına yeter mi onu soruyorum
Aga 18 inde nasıl aldın bunları asgari ile
18 imde değil aileden gelen de var kendi yaptığım işlerde var ufak tefek yolumuzu bulduk kral
Zaten elinde telefon olupta para kazanamayanın kafasına s,,, km ben
Ndndnd iyi iyi bence biraz daha ekle 2016 Passat al
Japonlari severim
hondayı alırdım
Bilader illa beni masrafa sokucaksınız hea😅
honda ve egea haric hepsi dizel, bi ambeleye kalktiklarinda en gorursun masrafi Allah korusun😂ben korkuyorum dizel arabadan
Yani alıyorsan benzinli al diyorsun
Allah korusun tabi😀
reis dizelin sesi çekişi bambaşka ayri mesele ama bende yeni gordum ambeleye kalkma meselesini biliyosundur belki yani araba stop etmiyo hele ki otomatik vitesse aman yarabbi artik egzoz mu tikarsin hava girisine yangin tupu mu basarsin bilmem ben arabaya 1 bicak koyucam inşallah hic olmadi kayışı kesmeye calisirim