Sevgilim bir haftalığına arabamı istiyor, sizce vermeli miyim?

İşinin ne olduğunu söylemiyorsa verme. Gerçi söylüyorsa da verme. Erkeklere güven olmaz 😂
Ver gitsin nolacak :D bagaja girmek güzel fikir
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Bence verme.. Araba kiralamadan felan bahset :d bilmiyor sanırım böyle bi şey olduğunu. Şehirlerarası otobüs vs. var. Uçak tren felan var. Bunların olduğundan icat edildiğinden dem vur :D
Bana göre insan ne kendisini ne de karşısındakine ''bireysellikten'' uzaklaşıcı davranışa girmemeli. Yani her şeyi kendi olanaklarınla kendince var etme yapma yapmalıdır. Ne ailesi ne arkadaşı ne sevgilisi ne eşi vs. fark etmez. Ne zaman ki insani ilişkiler iç içe giriyor vıcıklaşıyor sonu iyiye gitmiyor :d
Şahsen benim sevgilim olacak adamın böyle bir şeyi bana teklif edecek cesaretin OLMAMASINI isterdim. Varsayalım ki istedi bir anda sevgim kalmaz ona. Çünkü bu durum bende beni gerçekten sevmiyor değer vermiyoru uyandırır. Düşman başına vermesin böylesini.
Ben bir arkadaşıma vermiştim aracımı balayına gidecekti. Arabanın tamponunu sürtmüş. Ben yapmadım falan dedi bir dünya sıkıntı hiç kimseye emanet etme aracını. Eşin olur, çocuğun olur, annen baban ya da kardeşin olur ama harici kimseyi bindirme.
Arabamı veremezdim kesinlikle ben, kesinlikle veremem yavrumu. İnsan evladından 1 hafta nasıl ayrı kalır? 🥲
Bende bu arabayı kişiselleştirme olayı sadece erkeklerde var sanıyordum, yanılmışım.. 🙄🙄😬
😂😂 evet erkeklerde de var ama bu konuda ben de çok hassasım. Kadınlarda da olabilir yani 😄
Verme, vereceksen de çok güvendiğin bir ilişki içinde olmanı tavsiye ederim. Yani Açıkçası evlenme yolunda değilsem ve herşeyimizi biliyorsak belki isterdim ki yine erkek arkadaşlarımdan isterdim kiralardım yine Sevdiğimden istemezdim.
Aaa vermelisin tabi ama şu arabalara takip cihazları takılıyor ya ondan tak bence 😎
Kendi aracımı emanete vermem,1 günlük olsa anlarım, sabah verir akşam alırsın. Ama 1 hafta asla. Benden değerlimi derse de , prensip meselesi dersin. Bunu aşk a, sevgiye bağlama edebiyatı yaparsa da, ayrıl derim
Yani aslında güven meselesi...
Sokarım böyle işe verme tabii ki asljfhsdkafadf
Arabanı ver hatta varsa kredi kartını da ver. Mazot olmuş kaç lira çocuk su ile mi gidecek çok ayıp bu devirde sevgilisi için bunu yapmayan da ne bileyim 🦁
Eşin olsa neyse de😂sevgiliye verilmez. Şahsen ben vermem arabamla olan aşkımız daha çok biz erkeklerin sjjsjdjdd
Kiralama, yıpranma payı ve kilometre sarfiyatı için ücret talep ederim..
Troll olduğu bariz knk az daha çalışmalısın Troll yapmak iÇin
Ne işi var hele bir onu desin sonra alsın bence verme
Verme ben olsam vermem şu an sevgilim yok ama babama kardeşime ablama VS bile vermem vermiyorum da
Ben olsam hayatta vermem. Vermem için eşim olması lazım.
Aşırı uzun süren bir ilişkiyse güven vardır zaten verirsin ama yoksada verme ben vermezdim şahsen
Erkeklere güven olmaz bence verme, ya da arabaya kamera yerleştir
Vermeni önermiyorum ben olsam vermezdim yani birde arabanı istemesiyle aldatılma in ne alakası var anlmadim
Valla pronoyak olma diyecemde ben de senin gibiyim ne yalan soyleyeyim erkek milleti sonuçta ne yapacağı hiç belli olmaz cunki guvenmeye Gelmiyor hiçbirine illa bı b yiyolar
Ver kanka da
Onun Arabası yok muydu
En son kavga etmiştin araba kaplaması yüzünden
Yeterli açıklama yapmıyorken niye veresin ki? Verme.
Bunu teklif edecek samimiyetteyseniz verebilirsiniz.. 🧚♀️
En İyi Erkek Görüşü