Selamlar.. Bir kere deneyimleme şansım oldu ve çok keyifli buldum.. Peki siz bu deneyimi hiç yaşadınız mı ya da yaşamak ister miydiniz? Keyifli günler.. 🤘😎
Evet, ATV kullandım. Babamın işi dolayısı ile kullanma şansı yakaladım. Güzel ve zevkli bir deneyim yaşatıyor ama şehir içi yerine arazide daha zevkli oluyor. Şehir içi standart yollar yerine engebeli, çukurlu, tümsekli yollarda sallana sallana gitmek daha heyecan verici oluyor. 😊
Bir kez kullandım. Bir zamanlar Eskişehir Musaözü piknik alanında vardı. 3 arkadaş bir görevli toplam 5 kişiydik. Çok değişikti; ama yolun %70'ini aştıktan sonra, ne olduysa ATV stop etti yolda kaldım. 5 dakika sonra başka arkadaşım da ATV'yi göçertti. Malum arkadaş çok şişmandı ve sağ ön amortisör kırıldı. 2 yılda bütün ATV'ler mahvoldu ve bir daha ATV sokulmadı.
motorsiklet kullandım araba kullandım ancak atv kullanmadım. lakin ATV nin 4 tekerli motorsiklet olduğunu düşünüyorum ve iki teker motorsikletin daha kullanışlı ve heyecan verici olduğunu düşünüyorum
Evet 2006 senesinin yaz mevsimiydi Didim Akbükte Caprice Palace oteli vardır duymuşsunuzdur 3 ay su sporlarında çalıştım ünlülerde geliyordu otele toprak yolumuz vardı orada bir 15 dakika kullandırıyorduk eşiyle binenler de olurdu. Ben bir gün toprak yoldan araçların geçtiği kara yoluna çıkarken hızı kontrol edemedim son anda frene bastım durdu Allah korudu bişey olmadı ama ATV zevkli olduğu kadarda tehlikelidir hız iyi değil ve güvenlik önemlerine riayet ediniz keyifli sürüşler 😉