Linea kullanıyorum bir yıldan fazladır. Yüksekliği çok az, bozuk yollara sürte sürte sağlam yeri kalmadı. Şimdi Duster kullanacam renk konusunda babam cimrilik yaptı beyaz aldı ama model nasıl 24 yaşında bir kıza gider miModel bu
Lineaya alçak diyorsanız diyecek söz bulamıyorum. Gerçekten arazide falan sürüyosunuz heralde ya da arabanızda farklı bir durum var. Bu araç çok güzel hele birde dizelse kebap. Fakat dikkat edin bu araç fazla hıza gelmez viraja felan ekstra temkinli girin. Aracı kullanmadım hiç, tahmini söylüyorum.
Fotoğraftaki araçsa donanım olarak boş paket. Ayrıca Duster'ın 4x4 versiyonu Türkiye'de alınabilecek en mantıklı SUV'lardan.4x2 versiyonu ise eğer Sandero Stepway modelini almak fiyat bakımından daha mantıklı olabilir. Yine de hayırlı olsun.
İyiymiş o zaman.4x4 versiyonunla otomobillerin ilerleyemeyeceği bozuk zeminlerde, arazilerde ve karlı-çamurlu yollarda rahatça ilerleyebilirsin. Düz vites kullanamayanlar için kötü yanı 4x4 versiyonun otomatik vites seçeneği olmayışı.
Aracın işlevsel olarak Türkiye'de alabileceğin en mantıklı araçlardan. Sadece donanım olarak dolu paket olsaydı daha iyi olabilirdi. Ama 4x4 müş. O bakımdan gayet iyi.
Bende punto evo arac aldim. Uzuluyorum vallahi. Gücümüz buna yatti. Benimde birikim vardi calisiyorum babamda biraz yardim ederek ancak fiat punto alabildik bana. Gercekten üzülüyorum ulkedeki duruma. Hayırlı olsun. Kazasiz belasiz insallah