Arabalar Hangi arabanın sürüşü daha rahat ve konforludur? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Araba kiralayacağım da seçenekler bunlar yardımcı olursanız sevinirim. Çok fazla tecrübeli değilim ama kullanabiliyorum şehirlerarası yol yapıcam. Kia Rio Hatchback Renault Clio Hatchback Fiat Egea Sedan Toyota Corolla Sedan Ford Focus Sedan Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Güncell Güncellemeler+1 yıl yok mu başka fikri olan Hangi arabanın sürüşü daha rahat ve konforludur? Cevapla Sevgi Soruları Tecrübe Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Blessedblue Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Corolla veya focus diğerlerine bakma bile. Fiat ı ele zaten direkt. 1 10 Yorumla Soran +1 yıl Evet ben de ikisi arasında kaldım ama egea da yakıt tüketimi olarak iyi karar vermek çok zor Yorumla Blessedblue +1 yıl Haftalık mı kiralayacaksın günlük mü yoksa? Yorumla erncglr1 +1 yıl Yakıtta fabrika verisi üzerine 1 lt koy öyle hesapla Yorumla Soran +1 yıl @erncglr1 3 günlük ama gezicem yani Yorumla Soran +1 yıl En az 500 600 km Yorumla erncglr1 +1 yıl Ya iste 100 km de fabrika 6 yazıyorsa 7 lt felan yakarım diye düşündün. Birde otobanda 2 bin devir üstüne çıkma böylece daha az yakarsın Yorumla Blessedblue +1 yıl GT veya R bir model kiralamıyorsun 3 günlük kiralıyorsun madem konforu düşün yakıtta bunların hiçbiri arasında kayda değer bir şey oynamaz. Yorumla Soran +1 yıl @erncglr1 tamam o zaman Corolla'yı alıyorum 😂 Yorumla erncglr1 +1 yıl Hayırlı olsun :) Yorumla Soran +1 yıl @erncglr1 hadi bakalım teşekkürler fikirler için sağolun beyler 😊 Yorumla
MuscleKing_T Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Corolla ile İstanbul - Ordu arası gidip gelmiştik ve gerçekten çok konforluydu. Hybrit oluşu da yakıt tasarrufu konusunda baya etkili olmuştu. 1 0 Yorumla
s Arag0rn Takip Et Master Yaş: 41 , eic 41% +1 yıl Arabalar konusunda 417 cevap paylaştı. Focus ve Corolla diğerlerinden daha iyi. Corolla hangi paket acaba. Şerit takip sistemi varsa uzun yolda rahat edersin 1 0 Yorumla
erncglr1 Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Kesinlikle focus sen yolda saçma bir hareket yapsan bile sürüş dinamiği olarak seni üzmez. 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla erncglr1 +1 yıl Rica ederim. Yorumla JaponMakineleri +1 yıl Ufak at sorunlu marka Ford Yorumla erncglr1 +1 yıl @JaponMakineleri tamam bay her b@ku bilen Yorumla JaponMakineleri +1 yıl Araştır konuşuruz yine😀 Yorumla erncglr1 +1 yıl @JaponMakineleri Ford Otosanda staj yapıyorum :) Yorumla
Lemean Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Arabalar konusunda 312 cevap paylaştı. Toyotacıyım ben☺️ 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Corolla veya focus diğerlerine bakma bile. Fiat ı ele zaten direkt.
Evet ben de ikisi arasında kaldım ama egea da yakıt tüketimi olarak iyi karar vermek çok zor
Haftalık mı kiralayacaksın günlük mü yoksa?
Yakıtta fabrika verisi üzerine 1 lt koy öyle hesapla
@erncglr1 3 günlük ama gezicem yani
En az 500 600 km
Ya iste 100 km de fabrika 6 yazıyorsa 7 lt felan yakarım diye düşündün. Birde otobanda 2 bin devir üstüne çıkma böylece daha az yakarsın
GT veya R bir model kiralamıyorsun 3 günlük kiralıyorsun madem konforu düşün yakıtta bunların hiçbiri arasında kayda değer bir şey oynamaz.
@erncglr1 tamam o zaman Corolla'yı alıyorum 😂
Hayırlı olsun :)
@erncglr1 hadi bakalım teşekkürler fikirler için sağolun beyler 😊
Corolla ile İstanbul - Ordu arası gidip gelmiştik ve gerçekten çok konforluydu. Hybrit oluşu da yakıt tasarrufu konusunda baya etkili olmuştu.
Focus ve Corolla diğerlerinden daha iyi. Corolla hangi paket acaba. Şerit takip sistemi varsa uzun yolda rahat edersin
Kesinlikle focus sen yolda saçma bir hareket yapsan bile sürüş dinamiği olarak seni üzmez.
Teşekkürler
Rica ederim.
Ufak at sorunlu marka Ford
@JaponMakineleri tamam bay her b@ku bilen
Araştır konuşuruz yine😀
@JaponMakineleri Ford Otosanda staj yapıyorum :)
Hiçbiri Toyota nın kıçı olamaz
Toyotacıyım ben☺️
Focus tabiiki
En sorunlu marka
Toyota
bisiklet