+1 yılArabamı aşırı seviyorum. Ismi falan var. Bu hep böyleydi ablamın arabasının veya babamın arabasının şimdiye kadar olan tüm arabalarımızın isimleri vardı. Arabaya karşı fazla bir sevgim var. Buna rağmen kişisel hesabımda pek paylaşmamaya özen gösteriyorum ama nazar korkusuna. Ben paylaşsam sevgiden olurdu yani görgüsüzlük değil bence
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Benim yapamadığım şey özellikle direksiyonda story atmak falan bilmiyorum ama utanıyorum (arabalarımdan değil 😀) garip geliyor bana ama mesala gezerken falan sürekli fotoğraf atarım bende güzel resimler çekip paylaşırım hoşuma gidiyor belki de başkasına araba resmi çekip atmak hoşuna gidiyor bilmiyorum
00 Yorumla
Arabalar konusunda 427 cevap paylaştı. İkisi de olabilir ama maddi değeri olması sebebiyle daha çok görgüsüzlüğe kaçıyor. Ona bakarsan şu an paylaşılan hemen hemen tüm resimlerde görgüsüzlük var. Şu mekana takılıyoruz, şu yemeği yiyoruz, şu hayat tarzını yaşıyoruz, şunu yapıyorum gibisinden tüm resimler görgüsüzlük.
00 Yorumla
+1 yılGörgüsüzlük tabii ki, benim de lüks bir aracım var, şu ana kadar hiçbir yerde ne foto ne başka bir şey paylaşmadım. Çünkü benim için sıradan bir şey, mesela evindeki masayı paylaşıyor musun? Hayır çünkü senin için sıradan bir şey.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
- Arabalar konusunda 10,7b cevap paylaştı.
u +1 yılAraba aşırı da güzelmiş şimdi
00 Yorumla
+1 yılburada esas paylaşilan araba değil popodur 😂
Araç 2. Planda kalıyor jsjsdjd
Sürekli paylaşmak görgüsüzlüktür ve gün boyu sadece arabayla ilgilendiği işsiz olduğu anlamina gelir😄131 Yorumla- +1 yıl
O esas paylaşılan değil bakan gözün esas öncelik verdiği husustur öhöm öhöm 😂
- +1 yıl
Üff 😅bunu okumak istemiyorum🙈jsjsjs
- +1 yıl
Arabayı mı? fotoğrafı çekeni mi? Tercih ederdin diye sorsaydın😂😂😂
Hangisi olurdu sence jsjs - +1 yıl
Allahta beni kahretmesin ya çok pardon niye öyle sormadım ki ben tühh 😂
- +1 yıl
orada 3 şahıs var😂araba , kız , fotoyu çeken dhfufy
- +1 yıl
Sokak lambalarının gözü yaşlı jakkss
- +1 yıl
Kız nike pro giyseymiş daha iyi olurmuş sjsjdjdjd arabayla uyum olurdu 🤣😅
- +1 yıl
Vay kombinden uyumdan da anlarmışş bak sen şuna 😂
- +1 yıl
Jsjsjsjssj uzmanlık alanım 😅
- +1 yıl
İyi bakalım kfkdkdk
- +1 yıl
Sen bei bu tarz sorulara çağır mutlaka jsjsjss
- +1 yıl
Gel bak banane 😂😂
- +1 yıl
Aa hanımefendiliğe hiç yakışıyor mu buu😅
- +1 yıl
Valla yeri gelince çok güzel yakışıyor 😂cuk oturuyor biliyon mu
- +1 yıl
Türk kizları cuk oturtturur genelde jsjss
- +1 yıl
Terbiyesiz mizah mı yaptığını sanıyorsun
- +1 yıl
Başım ağrıyor zaten kafa atarım bak sana
- +1 yıl
😂😂😂😂fesatça niye düşünuyorsun be deli. O kelimeyi kullanan sensin
- +1 yıl
Dayak mı istiyoorsuunnm😂
- +1 yıl
Allah aşkina şu nickini değiştir hic alakasız yaa 😂agresif , dayakçı , psikopat filan yap hsjsssj
- +1 yıl
Kapak fotomda ki cümle diyorum şu an başka da bişi demiyom
- +1 yıl
Olumm hanımefediler sinirlenemez mi yani alla alla
- +1 yıl
Hayır sinirlenemezler 😂
- +1 yıl
Dur nick sorusu sorucam ilham geldi hahaha
- +1 yıl
Iyi sor bakalım😁dayakçı bayan jsjs
- +1 yıl
Hadee geell
- +1 yıl
Hadi gelir misin demen gerekiyor canıms 😁
- +1 yıl
Geliyon mu gelmiyon mu hahha
- +1 yıl
Yaw sen Adanalı msiin😂
Karadenizli mi sjsjj - +1 yıl
Ne alaka ya tarzım böyle
- +1 yıl
O da iyimiş😅
+1 yılhayattaki en buyuk basarısı tofaşk almak sahıp olan hadı bıolemedın eskı kasa honda birde eskı kasa bmw olan elınde tutunacak baska bır seyı olmayan kısı story atacak resım koyacak onu gectım facebook profil resmı aracı koymus.
bu kısılerle mumkunse tıcaret yapmayınız (yapacaksanız nakıt kredı kartı ıle yapın cogu dolandırıcı)
Arkadasınız ıse artık olmasın
kız vermeyı dusunuyorsanız vicdanınıza tüküreyim.
not : Görsel feci tampon ateş ediyor o ayrı.07 Yorumla- +1 yıl
@SanaNeLao yazdıklarımın harıcınde ve ust modelı oldugunu soylemem yeterlı.
- +1 yıl
@SanaNeLao yadıgım markaları alıp kullanmıyorum dedım neyın muhasebesını yapıyorsun sanane benım ne marka arac kullandıgımdan .
arac tıplerı kullanıcı profılıne gırdıgını bılıyorum bı uzak dur olur mu? - +1 yıl
Ne sana ne insanları bindiği arabayla yadirgayan herifin arabasına bakarım ve kurduğu cümlelere desenli modifiye mantıksız zaman para vs kaybı anlarım ama kalkıp yok kız verenin aklına yok işte hayattaki tek başarısı gibi konuşursan senin araban ne olursa olsun sen o kadar edersin yani şu an ins çok iyi bı arabaya biniyor sundur diye umuyorum
- +1 yıl
@SanaNeLao modifiye ya da senın bındıgınn grubtakı aracları bınmem almam etrafımda cevremde yoktur . bize gore cnc torna tezgahından cıkan gelır egıtım statu durumu bellı lan tıplersınız. trafıkte sorun cıkartan sacma hareketler yapan yıne sızlersınız. ayrıca 15 -20 yasından buyuk araclar toplatılmalı ama sahıbı ile itilaf edilmelidir mottosunu sureklı vurguluyoruz.
yukarıda tanımladıgım arac ve karakter profılı tam olup o kısılerden uzak durulmalı tıcaret yapılmamalı kı deneyımle sabıt olup daha yasın kac senın hayat ıcın bu kadar cumle kurma .
20 arac alıp degıstırdım o markalara bakmadım bıle su an volvo (xc60) kullanıyorum . modıfıyeyede karsıyım şebelek gibi trafıkte seyır ediyorsunuz fabrıkanın mühendisinden demı akıllısınız .
keske trafıkte sizlerden olmasa , ehlıyet en az lise mezunu alsa ve 16 yas alım 2 yıl aday sürücülük gelse .
şükür 50 tl alanlar elenmıstı sımdıde 100 tl alanlar elendı rahatca ıse gıdıp gelebılıyoruz .
- +1 yıl
Nede garip hala arabadan dem vuruyorsunuz
1. si eğitim seviyem yerinde
2. si benim 1 tane arabam yok
3. su insanları elindeki mallarla veya oyla buyla yadirgamam benim vurgulamak istediğim meta olan gorusunuzun yanlış olduğuydu
4. sü ben sizin bu düşünce yapısıyla yaklaşırsaniz insanların sizi en fazla şu an dünyadaki en pahalı olan Bugatti Chiron bile olsa insanı mal statüsünde giren birinin farklı bir muameleye maruz kalmayacağını dile getirdim
Son olarakta benim bindigim arabayı nerden biliyorsun ve beni bununla eğitim seviyenin düşük olduğunu vurguluyorsunuz burdan ben şu sonucu çıkartırım arabanız gibi sizde bı garipsiniz
Eee sonuçta Nasrettin hocaydi essege ters binen herkes o olup dillere dusemez dimi
+1 yılBence aşırı sevgi benim için bu böyle.
00 Yorumla
+1 yılMal mülke fazla önem atfetmek saçmadır. Montunuzun fotosunu çekip sosyal medyada paylaşır mısınız? Arabayı bundan özel kılan nedir? Aaa evet çok daha pahalı değil mi :)))
00 Yorumla
+1 yılGorgusuzluk bence starbucks bardagini cekip atmaktir... ya da yedigi yemegi cekip atmaktir. Araba sevdasi bir baskadir. Sonucta bunu yapan kisiler tofaslada yapiyor en dusuk modellerlede yapiyor.
01 Yorumla- +1 yıl
Her insan hobileri ile paylasim yapar. Hobisi araba olanlarda bunu yapar. Gorgusuzluk kelimesinjn anlamini cok farkli yerlerde ariyorsunuz. Gorgusuzluk son ses muzik acip camlari indirip gezmektir. Hani onzaman dersin gormemis gorgusuz. Ama foto paylasiyor fiye gorgusuz demek sacma olur. Sonucda bir tutkudur. Gorgusuzluk amaci ile paylasanlarda var tabiki onlara dicegim bisey yok. Ama her araba postu atan gorgusuz degilir...
Görgüsüzlükten başka bişey değil. Arabanı çok seviyosan bakımı yaparsın, fotolarını, videolarını çekersin ama görgüsüz gibi orada burada insanları kusturacak kadar paylaşmazsın
00 Yorumla
+1 yılSürekli arabasının resmini paylaşan insandan daha kötüsü varsa o da arabasının plakasını biyografisine yazan insandır.. instagram kullanıcı adını arabaya yazdıranlardan şu an bahsetmek istemiyorum
00 Yorumla
+1 yılSevgi başkadır, görgüsüzlük başkadır. Arabasını sevenler depoyu tam doldurur. Öyle "biz hep 50 liralık alıyoruz" demez :D
10 Yorumla
+1 yılGörgüsüzlük sonradan görmedik artık adını ne koyarsanız. Aklım almıyor cidden ne mantıkla yapıldığını. Asla yapamayacağım hareketler..
00 Yorumla
+1 yılBenimde iyi bir arabam var şu ana kadar hiç resim resim cektirmedim genelde erkekler çekiliyor gıcık oluyorum
00 Yorumlakimisi görgüsüzlükten kimisi aşırı sevgiden ama sonuç ne olursa olsun insanlar bunu görgüsüzlük olarak algılar sürekli paylaşılmasını
00 Yorumlafotoda arabadan daha çok dikkat çeken kadının kendisi bence ama :)
00 YorumlaKesinlikle, olan var olmayan var kıskanırrlarrrr :D
00 YorumlaArabalar konusunda 313 cevap paylaştı. Araba içi selfie paylaşırım ama arabamla çekinmiş fotoğrafım yok sanırım☺️
00 Yorumla
+1 yılBenimki aşırı sevgiden. Yalnız kadının kasa sağlamış 😄😅
00 YorumlaBen sacma buluyorum. Kimsenin umrunda degil zaten o arabayi gordugunde
00 Yorumla
+1 yılErkekler arabalarına çok bağlıdır. Modifiye edilmiş bir lada bile olsa bağlıdır.
00 Yorumla
+1 yılÇok seven gidip egzozuyla sevişsin. Görgüsüzlükten başka bir şey değil tabi.
00 Yorumla
+1 yılBenim arabam var aç köpek, senin bir haltın yok demektir Türkçe meali
03 Yorumla- +1 yıl
Yanlış anlaşılıyorum o zaman 😑😏
- +1 yıl
Her yere görgüsüz gibi arabanı koyarak anlaşıl bence de sorun teşkil etmez.
- +1 yıl
Her yere değil de ayda bir story atmak normal bence.
+1 yılaşırı sevdiğin bir şeyi yabancı gözlerden sakınırsın
00 YorumlaGörgüsüzlük olduğunu düşünmüyorum, sonuçta insanlar sevdikleri şeyleri paylaşabilir. Lakin kiyaslama yaparsa veya kendi malını överse görgüsüzlüktür. En azindan benim icin 🙂
00 Yorumla
+1 yılSadece birkaç kere paylaşıyor ya da sadece kendisine hatıra kalsın diye yapıyorsa sıkıntı yok ama bunu sürekli birilerinin gözüne s*kmaya çalışanlar olduğu için net görgüsüzlük!
00 Yorumla
+1 yılgörgüsüzlük bir tofaşım var daha alırken fotosunu çektim o kadar
00 YorumlaYa onlar ne oldum budalası arabayla aşk yaşıyor rahat bırak onları 😂
08 Yorumla- +1 yıl
tamam saldım gitti 🤣
- +1 yıl
Abartmaa 🙄
- +1 yıl
25 dişi görüş lehz o zaman hahahah🤣
- +1 yıl
Canım benim tatlım algılanmanda problem mi var 25 dişi görüş diyorum kendş soruma nasıl kendim görüş atayım da lez olayım sen erkeklere öyle dersen kızlara da o anlam çıkıyor düz mantık
- +1 yıl
Hadi erkekler abazalığından yazdı görüş attı 25 kız da mı popoya görüş attı
Arabayı icat eden adam bunu bileydi kaportayi Pablo Picasso ya yaptırır di o senin aracın aracın amacın değil
00 YorumlaSürekli paylaşmak görgüsüzlük abarti
11 YorumlaGörgüsüzlük hiç sevmem
00 Yorumla
+1 yılgüç gösterisi denebilir
00 Yorumla- Arabalar konusunda 992 cevap paylaştı.
+1 yılBen paylaşırım paylaşıyorum da
00 Yorumla Görgüsüzlük benim düşüncem
00 YorumlaRuh hastalığı
Nokta00 Yorumla
+1 yılSevgi diye düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılİnsan sevdiğini paylaşmaz.
00 Yorumla
+1 yılGörmemisloktir
Simariklitri
Kibirdir00 Yorumla
+1 yılgörgüsüzlüktür tabi anladık araban var aww
00 Yorumla
+1 yılModifiye yapmak çok varoşça
00 Yorumla
+1 yılNeyse ne banane beni ilgilendirmiyor
00 YorumlaArabalar konusunda 15,9b cevap paylaştı. Büyük ihtimalle görgüsüzlük.
00 YorumlaArabaya beslenen sevgidir
00 YorumlaGörgüsüzlük. Benim arabada story çekip duruyorlar
00 Yorumla
+1 yılBazılarında gerçekten aşırı sevgi. 😂
00 YorumlaArabaya karşı beslenen sevgi bence
00 Yorumla
+1 yılSonrada gormuşlukten kaynaklı
00 Yorumla
+1 yılyani öyledir birazcık.
00 Yorumla
+1 yılKızların poposuyla erkeklerin arabası kapışır.
00 YorumlaBence “ben aldım bak” gibi bir şey bu ya :)
00 Yorumla
+1 yılGörgüsüzlüktür
00 Yorumla
+1 yılGörgüsüzlük
00 Yorumla
+1 yılİkisinden de biraz.
00 YorumlaKimisi gösteriş için yapıyor kimisi de sevdiğinden
00 YorumlaGörgüsüzlük bence
00 Yorumla
+1 yılGörgüsüzlük
00 Yorumla
+1 yılResimde 2 motor var
00 Yorumla
+1 yılGörgüsüzlüktür
00 YorumlaGörgüsüzlük iy
00 YorumlaGörgüsüzlük..
00 Yorumla
+1 yılGörgüsüzlük
00 Yorumla
+1 yılGörgüsüzlük bence
00 Yorumla- Arabalar konusunda 791 cevap paylaştı.
+1 yılGörgüsüzlük
00 Yorumla - Devamını Gör (22)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler