Doğan şahin Tempra UNO kartal gerçi farketmiyor artık çoğu araba kro abazan arabası hemen belli oluyor yüksek sesli müzik havalı olduğunu düşünmek param var arabam var kafası karı kız düşer ayakları ama itici gereksiz en iyi dikkat çekici yön efendilikdir bana göre komikler ya 😂
resimde güzel anlatılmış. orjinalinde bu kadar yere yakın olmayan ucuz arabayı pahalı spor arabalar gibi yapmaya çalışıp bu hale getirilmesi. Tofaş Kuş sınıfına ne yaparsan yap o yine Tofaş kuş
Bir araç modifiye olmuşsa kırolaşmıştır bana göre birde sağında solunda duvar yazısı varsa kıra arabasıdır bu konuda marka veremem. En kaliteli son model arabayada o duvar yazısını yaz onuda kırolaştırır. 🤷♀️
Bir kere bir araba gördüm. Allah'ım yani insan o arabaya nasıl biner hayret 🤦♀️ Araba yaldızdan her yeri simli parıl parıl parlıyor. Pavyon gibi 😬😬 Millet gerçekten kafayı yemiş 🤦♀️😂
arabaları kırolaştıran insanlardır ve maalesef o görsüz insanlar hangi markaya binerse binsin o araba markası kıro noktasına ulaşıyor. https://www.hizliresim.com/l3swo9n
Arabayı bilmiyorumda sonn ses yabancı müzik açıp araba kullanmayı bilmeyen biri tam kekodur. Ulaaa ne dediğini sorsan anlamaz fiffty cent akon dinler😄😄😄
Bak bende vardi bi kere motorla takasa verdim oda sirf direksiyonumu gelistirim diye. Yanlarim felan dedim. Zaten carpsam ucuz herseyi. Sag olsun guzel bir dublor arabasi oldu bana. Ama yeminle illalah ettirdi ya. Valla yanlis anlama ama. Durumu olmayanlara bisey demiyom. Tam bir mallik o araba. Yaa hava yastigi yok bi kere aracta. Carptinmi ikiye bolunuyo sjjsjssj