Öncelikle çok geçmiş olsun, Allah cana getirmesin ve kazalar asla sizleri araç kullanmaktan soğutmasın...
Arabada en az iki işlem görünüyor ama ne kadar tutar bilemeyiz. Kaskonuz var muhakkak kaskoyu arayın, kasko yoksa muhakkak en az 3 yerden sanayide fiyat alın, mümkünse bilinen büyük bir yere yaptırın sıra beklemeyi göze alın ve işiniz sağlam olsun.
Bir adet tampon braketi, Bir adet far lensi,(cami) Tampon icin ise lokal boya, Far ayaklari kirilmissa tamir ya da degisim sart olur. Saglamsa far cami degisir. Yetkili servis ortalama 7-8 bin kaskoya yazar. Disarida 2500 3500 arasina hallolur ya da anlasmasi olan bir servis bulmaniz lazim. Bu kaza demir bariyere surtme darberine benziyor. Bu sizin kaskonuzun teminatiyla alakalilidir istediginiz yerde yaptirip tamir ucreti hesabinizada yatirilabilir ama 500 lirayada halolur saglamsa parcalar. Sadece var ampulu ve (lens) cami degisimiyle.
Geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin. Kaskon var mı önemli çünkü uzak doğu üretimi bir araç? Ve yetkili servise yaptırırsanız biraz tuzlu olur sanayide biraz daha hesaplı olur yetkili servise Göre
Geçmiş olsun. Allah beterinden korusun. Bir servise göster, bir kaç sanayiden güvenebileceğin ustaya da. Fiyat al. Öyle geniş yelpaze fiyat veriyorlar ki, işine gelene yaptırırsın.
Öncelikle geçmiş olsun 5000 ila 6000 arası bir masraf. Tampon sökülüp tamir olup boyanıcak sis farı ve far deyişicek sanırım çamurlularda biraz buruk var orayıda macunlanıp boyanıcak
Çok pahalı. Özel ampülleri var. Mtorlu hareket eden vs oluyor. kafadan 3000 Tl den fazlada ona gidebilirdi. Bu çok şiddetli ışığı olanlar genelde Xenon
Ben seni uyarayım da seni cahil görüp abla boyayalım mı buraları boyarsak daha güzel olur diyip boyamasınlar sonra arabanı. Farı da önce git servise sor orjinal far ne kadar fiyatı diye. Sonra git sanayide orjinal olmayan far fiyatlarını sor. Hangisi işine gelirse al birini. Sonra götür sanayideki ustalardan birine taktır. Serviste taktırma işçiliğe çok yüksek paralar alıyorlar çok kazık. Servisten sadece orjinal farını satın al. Ayrıca sanayide bir ustaya bir şey yaptırmadan önce mutlaka fiyat sor pazarlık yap. Fiyatı baştan anlaşmazsan sonradan kazıklarlar.
Yok ya bunu bana her gün yapıyorlar park esnasında o yüzden pek bi masraf yok gibi çizik pasta cila ile kapanır. Far camı da onarılır
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ya gerçekten işini severek yapan güzel bir yere götürmen gerek özel servislerden bahsetmiyorum. Ama fotoğrafta görüldüğü üzere kaporta işin var tampon kırık varsa değeştirmek istersen tampon değişecek, farın değişecek farın camını değiştirebilen biri varsa o daha ucuz olur. Biraz masrafın var 4-5 bin felan. Daha dikkatli olmanız dileği ile geçmiş olsun.
Üzüldüm Kaskon yoksa far orjinal 4000 Genişletilmiş kaskon varsa 1 far hakkın var tampon da bişey yok o siyah lekeler için çif dök sil tertemiz olur.. Çıkma karartılmış far bulman gerekiyor
Yani komple çamurluk çıkcak onarılcak camlar değişcek, içindeki kabloları da zedelenmiştir açınca belli olur, en sonunda boyancak tekrar monte edilcek vs derken bayağı tutar söylim
Geçmiş olsun insan ilk başlarda üzülüyor ama abartılacak bir şey değil basit bir şey pasta cila yaptır o bölge birçok yeri geçer hata yaptıkça aynı hatayı bir daha yapmıyorsun geliştiriyor kendini
Evet baktim 105€ yazio en ucuuzu; Benim Arkadas elektrikxi ona taktiriyim El emegi almam dioda pek samimi gelmio caktirmadan alir bence Oda kendi parcacisina sorcak. Ama 105€ baya makul geldi normal mi