AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
123Cevap
Garip gelmiyor bana. Denk geliyorum süren kızlara anlık bakar sonra devam ederim
Motor süren kadın görünce hem imrenerek bakıyorum hemde takdir ediyorum
Ay abyilirim motor süren kizlara popolari çok Seksi görünüyor.
Ucube zihniyetleri boş ver🤍 nasıl ve ne yapmak istiyorsan öyle yap🐥
Motor sürmen garip değil seni öyle otururken görmeleri garip
Ben kapalıyım, bisiklet sürdüğüm için bir gün embesilin biri arkamdan küfretmişti. 🤦🏻♀️
Yoo aslinda nerde ve ne giydigine bagli bacaklar disardaysa kaldigin yer ufaksa olabilir
Bende motora biniyorum bañada bakıyorlar sorun var mı bunda
Sorun sende değil doğduğun ülkede. Motora binmeyi ben de çok istiyorum yıllardır amaaa almak için param yok. Kimseyi takma yaptığın gayet olağan bir şey. tr erkeği yoldaki direğe de duran damacanaya da halleniyor
Teyzeye gelince ben olsam teyze s*ktir git şurdan boş yapma derim skjdncjfjfjdjdkk
Normal bir şey. Teyzelerinki cahillik, adamlarda abazaliktan bakıyordur.
O teyzeler bisiklet içinde ayıp günah diyor. Allahın fesatları😃
İran ve Arap ülkelerinde garip karşılanıyor yasak hatta
Bende çok severim ve motora binmek en iyi yaptığım şey
motor , motora binince demek ki milletinde motor algıları çalışıyor .
Burası Türkiye, başkalaşabilmesi zor, gelenler de seferinden dönmeyenleri aratmaz.. 🥱
Nerede yazıyor günah olduğu deseydin de
popiş olsaydı ya aptallll
Çok güzel ne motor kullanıyorsun. Bende alıcam hayabusa
Cogaldi motor suren kizlar yakinda normalleşir boş ver
Sende sürüyormsn,?
Valla ben Bursa gibi yobaz bir memlekette yaşıyorum kurye arkadaşım var hiç böyle bir şey yaşamamış sen nerede yaşıyorsun ki?
Ben Van
Hmm o taraflar bu konularda sıkıntılı bildiğim kadarıyla takma ya kimseyi
Motor severim kızı erkeği yoktur. Daha özgür hissettiriyor. Elalemin ne dediğini umursama
Kızların motor sürmesi değil bazı bölgelerin insanları garip
Erkeklerin bakması abazanlıktan teyzelere gelince ise geçmişten gelen önyargı kalıplarını hâlâ aşamamış olmasından kaynaklanıyor. Gel gelelim sonuca motor sürmenin cinsiyeti olmaz normal olan bir şeyi bile anormalmiş gibi lanse etmeye başladılar.
Yuh kız başına motora binmek günah mı? Bu insanlar dini de bilmiyor erkeğe her şey sevap sanırlar. O bakan erkekler öğkliii
Alışılagelmiş değil ondandır. Sorun değil motorda sürsen olur arabada sürsen olur aynı şey
“Kız başına motora binmeye utanmıyor musun çok günah” kız olmak günah deseymiş daha şey olurmuş hay Allahım yarabbim ya 😂😂😂😂
Motor mu günahmış. Bin gitsin. Millet kendisiyle uğraşsın.
Kısa ve özz. Harikasın 😂😂😂
@tatakeeeeea 👍👍👍☺
Amaan takma kimseyi boş ver insanların dediklerini ciddiye alıp hayata devam edersek bu hayat bizim değil onların hayatı olur ayrıca motora binmek gerçekten harika bir şey yaa
Hız motorlarını ben de çok seviyorum. İsterdim sürmek ama ailem izin vermiyor 😂
Elalem diye bir topluluk var ne yazık ki. Kardeşim sana tavsiyem elli alem de konuşsa sen sevdiğin şeyi yap. İnsan evrimini tamamlayamamışlar hala aramızda dolaşıyor maalesef.
Motorsiklete oturuş şekli çok seksi geliyo kızların
Ne abqzasiniz
@gizemnxx Abazalıkla ne alakası var hoş bir görüntü olduğu için bakıyoruz sen de yakışıklı görünce bakıyorsun sen de abazasın mk
Siz erkekler her kadınla yatmak istiyorlaar gotuen falan bakiorlar biz sanki kaslı gorunve dinimiz mi düşüyor
@gizemnxx siz sadece belli etmiyorsunuz canım benim o kaslılar tanışmaya yanına gelse diğerlerinden 100 200 adım önde oluyorlar bilinçaltınızda abazalık var sizin de
kendim kaslı yakışıklıyım ordan biliyorum yanımdaki arkadaşım bi kız için aylarca uğraşıyordu ben bi kızdan hoşlandım 1 haftamı almadı
Yani bence bir şey yok motor binmeye kadar çok ayıp şeyler var o teyzelerin geçmişine baksak hepsi sabıkalı günahtan djjsksks yani şöyle diyim çok kullanan olmadığı için dikkat cekiyo
Altın kaplamamısın sen erkek bakıp taciz ediyomuş siz hiç bakmıyonuz zaten erkeklere saçma sapan konuşmayı ne kadar seviyonuz
Bence umursamamalısın ciddi bir şekilde taciz vs durumlar olduğun da da yasal yollara başvur. Motor müthiş bir şey tadını çıkar kimseyi önemseme.
tam tersi gayet havalı bence. araba kullanıyorum şu an ama belki ileride gaza gelip motor kullanmak isterim gibime geliyor :)
Aynen taciz aynen herkesin işi gücü yok 10 k lık motor süren drama queen kızı izliyor
çok havalı bence motora binmek ve etrafın cahillerle dolu takma devam böyle çol havalısın
Teyze niye çok günah desin? Mabadınızdan uydurmayın artık yeter
Diyebilir. Niye demesin? Binbir cesit insan var? Bana dizimin altinda elbisemi gorup (altinda derken asagisinda) tovbe ceken dayi oldu. Herkes boyle değil tabiki ama olan da var.
Salla ya bizimkiler garipsemek için konu arıyor. Motor da sürersin gemi de ne var bunda?
bence garip değil ama düşünce yapısı olarak yavaş yavaş gelişen bir toplumdayız o yüzdendir
Türkiye hale gelismemis kız dedin ağır başlı olur erkek dedin abaza çapkın olur
Ay kadınlar ne yapsa tuhaf geliyor insanlara zaten boş ver Allah aşkına jahahshahshahs
Ee ciplaksiniz ondan ola bilirmi eğilip elinizi öpecek değiller her halde 😀
Maks erkek zeka
tatakeeeeeea
Bakın durumu biraz faklı pencereden bakın ben kendim bir sosyalist düşünceye sahip bir insanım
Bine yakın kitap okudum
Ve kitapta yazmaya başlamadım
Ben hiç bir felsefeci hiç bir filozofcu ve en aydın insanın kadın özgür olsun bir yandan da çıplak geze bilir diye bir şey okumadım ve duymadım
Bakın Avrupa'da kadının hakkı çok kadına şöyle bir şey yapmış sen özgür sun demişler ve kadın aklınızın alamayacağı şeyleri tapıyor ve buna özürlük diyoru
Sebebi özgür kadın nasıl olunur asla ve asla anlatılmamış ve eğitimde geçirilmemistir bu neden dolayı insani ve aklaki değerler hiç yok
Şimdi Türkiye de son yıllarda kadın özgürlüğü deniliyor
Atama sonuna kadar katılıyorum
Ama gelin görün ki sadce özgürsün demişler toplumun kadınına ve sonra ben özgürüm deyip soyunmaya başlıyor
Beden benim deyip 14 15 yaşlarin da aşk adı altında sokaklarda bekaretini kaybetmiş çocuk yaşta yüzlerce kadın var
Şimdi olayın neresinden tutacaksınız
Onlar uzaylı oldukları için öyle bakmaları çok normal
Bizim burada normal
Çoluk çocuk sürüyor
Yobazlık başka bir şey değil
Bende almak istiyorumm inşallah nasip olur 🤲🏻
o kadar çok yakıştırıyorum ki anlatamam
İmkanım olsa ben de alsam
Foto dakı gıbı suruyor san bakarlar
Kezonun tekinin sorusu fotodaki kızın yanından geçemez kdkkdkdj ilgi çektiğini sanıyor sadece
Demi
Çok günah üff cehennemliksin😂😂
Ay çok saçmalamis teyzede ktktj
Abartılacak bir durum değil aslında.
Bisey olmaz bende cok bindim motora
bence yakışıyor ve kullanışlı
Sikinti sende degil, elestiren beyinlerde.
Demekki çekici gösteriyor motosiklet
Motor olması bile garip değil artık
Devirmediğin sürece sorun yok benim için
teyze mö 580 tarihlerinden kalma sanırım
Başkalarına bakarsan önünü göremezsin.