Sözlüm çok cimri ve araba almıyor?

2 yıldır beraberiz sömestrda sözlendik aile arasında. Ama gerçekten çok paragöz rahatına zevkine asla para harcamaz. İkimizin de maddi durumu fena değil aylık 12 bin ben 15 bin de o kazanıyor tamam çok zengin değiliz ama bir araba alıp benzinini ödemeye yeter heralde. Evi de var. Evlenince onun evinde kalacağız ama o bile bana batmaya başlıyor acaba başıma kakar mı diye. 30 yaşında bir arabası yok birikmiş parası olmasına rağmen. Diyorum ki evlenince hiç olmazsa beraber kredi çekelim alalım Bi araba bıktım artık otobüslerde sürünmekten ne gerek var diyo acil bir durum olursa taksi çağırırız olur biter diyo kendisi de geliri iyi olmasına rağmen öğrenci gibi otobüste işe gidip geliyo delirtecek beni bu cimriliği. Araba kullanma fobim var benim ayrıca da biraz borcum olduğu için şu an bir krediye giremiyorum ama diyor ki benzine aylık 1500e yakın para gider sigortaya şh kadar kaskoya bu kadar ananın... artık diyesim geliyor ya. Balayına bir yer beğendik fethiyede başta tamam dedi ama söylenmeye başladı şimdiden. Evin eşyalarını bana takılan altınlarla ödeyeceğiz düğün de istemiyorum zaten yapmayacağız adam sıfır masrafla evleniyor hala nerden ne kıssam derdinde haksız mıyım sizce?
Sözlüm çok cimri ve araba almıyor?