Hiç akla gelmeyecek bir kusur yüzünden muayeneden kaldım plakada türk bayrağı var diye
benzer durumu yaşayan oldu mu

Bir kez muayeneden kaldım. Eski Renault 9 GTC arabamızı, 2012 yılında muayeneye götürmeden önce oto yıkamacıda motoru yıkattık. Araba benzin ve LPG'li. Bilinçsiz ve yanlış motor yıkanması yüzünden, arabamızın hızı 35 km/s hızın üzerine çıkamadı. Millet çevreyolunda 70-90 arası hızda bastırmış, kendimi dünyanın en yavaş giden arabası gibi hissettim. Tekleye tekleye muayene istasyonuna yarım saatte varabildik. (istasyon evden 7 km uzakta) Muayeneden korna çalmaması, elektronik aksamların işlevini yitirmesi ve arabanın zor çalışması yüzünden onlarca maddeden kaldık. 3 gün sonra sağdan soldan arıza giderildi, ikincide geçti. En çok maddeden muayeneden kalma olayı bununla yaşandı. Şu anki arabam Clio Symbol ve 2 ay sonra Temmuz'da muayeneye girecek. 2024'ten endişeliyim. LPG tankı değişimi konusunda ağır takıntım var. 10 yıllık ömrü 2024'te dolacak; ama ustaların fahiş fiyat istemelerinden dolayı yaptıramama riskim var. Yaptıramayıp muayeneden kalma riski çok yüksek... En iyisi 2023'te satacağım.
Hobi olarak yapıyorum bu işi ben.
Muhakkak her muayenede kalırım, hem de bahsettiğiniz minik bir sebepten. Mesela en son, "roleli" yani "diiittttt" diye değil de, "datdiriditdit" diye ötüyor kornam diye kaldım.
Keyfi bırakıyorlar bence...
Sıkmayın canınızı.
Cevap
9Cevap
Annemin eski arabası yüzünden evet😖
Mini lerde arka koltuk sayısı yüzünden 2. bir defa gidip gelmek zorunda kalmıştım🤦🏻
Bujiler yüzünden kalmıştım. Bir de arabada yangın tüpü yokmuş 🧯
Arabamın muayenesi daha 8 Şubat 2024 de daha çok var
Çok şükür hiç kalmadım. Hatta kusursuz şekilde geçtim bir önceki muayeneden
Ne oluyormuş güzelim bayrağımız olunca? Aksine yok diye kalınmalı
Hiç kalmadım , kalmamda diye düsünüyorum.
Çok saçma durum
Araba kullanmıyorum
Evet kaldim
Hiç kalmadım
Kalmadim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?