Aşksızlık krizi haricinde genelde sakin giderim. Beni sollayanı umursamam, sağ veya orta şeritte sabit hızda giderim. Aşksızlık krizi aktif iken, tek başıma araç kullanırken bomboş yollarda hız sınırı tanımıyorum. Mahalleler arası yolda 70-90, havaalanı yolunda 130-150 basıyorum. Bu gidişle, otoyolda hiç makas atmadan her an 200 basabilirim!
Yol Trafik ve Hava şartlarina göre değişkenlik gösterdiği için boş yolda herkes bir an önce ulaşacağı yere varken için gaza yüklenmek ister Lakin Trafik ve hava şartları Uygun değilse aksine sağdan öte zincirleme arasında kalmamak adına emniyet şeridinden bile ilerlemek isteyenler olabiliyor.
Kontrollü hızı seviyorum nerede hız yapacağını biliyorsan nasıl yapacağını biliyorsan bence bir mahsuru yok biraz ekşın oliy hem rahatlatıyor insanı mental olarak 👸🌿
Severim de Çok yüksek Km Hız Afedersiniz İnsanı b k yoluna götürür 😅 Ben Araba sürerken Çevre Yolunda Denedim Çok yüksek Km Hız yapmadım 140 Km Kadar yaptım Ama Tabi alışık olmadığımdan olabilir mi Sanırım öyleydi biraz korktum Araç güvenli zaten Zamanın Sağlam D Segment Opel Vectra C Kasa bu bebişle yaptim o hızı
Trafikte sakin sakin giderim, özellikle hız yapmak için çıktıysam sakin bi yer ve saatte veya pistte hızlı gitmeyi çok seviyorum. Bu yaz böyle foto çekilcem ben de artık 😁
Kullandığım taşıta göre değişir. Hıza uygun bir güce sahipse uygun şartlar altında hız yaparım. Ama kullandığım taşıt hız için uygun değilse yolun tadını çıkartırım
Yılın arabası seçilen Opel Insignia'nın ortadan ikiye ayrıldığını gördük. Euro-Ncap testleri 64 km hızla yapılıyor. Hiçbir araç belli bir hızdan sonra güvenli değildir.
Hız yapmak kesinlikle övünülecek bir şey değil biliyorum belki hız sporları yapabileceğim bir saha olsa orada o hazzı yaşamak isterdim. Kendimi ne kadar frenlesemde bazen o hızlı gitme hissi o haz peşini bırakmıyor.
@efulimmm88 aklıma Çorlu’da ki fabrıkaya gittiğimiz gün geldı. Sen , Cemal abı ve gözde arabada ben motorla yanınızdan gecmıstım. Benım olduğumu sonradan anlamıştınız hanı 😂😂