Arabalar Çeken aracın markası ne? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor çeken aracın markası nee Güncellemeler+1 yıl çekeni soruyorum öndeki değil Çeken aracın markası ne? Cevapla Marka Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
-Zed- Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 63% +1 yıl Wolkswagen grubu olduğu kesin de sanki bir tık golf gibi geldi. Ama seat leon ya da skoda fabia da olabilir bilemedim. 1 0 Yorumla
obiralfa Takip Et Master Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Pek şeklinden belli olmasa da ya Hyundai ya da Subaru.Subaru dememin sebebi de yıldızların yeri tutuyor.Hyundai ise H okunuyor. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl çeken aracı soruyorum önündekini değil Yorumla obiralfa +1 yıl Hava ızgaraları ve silecek kolu Alman özellikle Opel markasını işaret ediyor. Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Arabalar konusunda 15,6b cevap paylaştı. Çeken araç Seat Leon veya Ibiza olabilir. (2017 sonrası üretim) 0 0 Yorumla
Ahmet-1992 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 92% +1 yıl Araç Seat Ateca arkadaşlar. Şimdi dağılabilirsiniz 0 0 Yorumla
lovbdy Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Toyota veya Volvo 0 1 Yorumla lovbdy +1 yıl İste ben de çeken aracı söylüyorum 😄 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Arabalar konusunda 404 cevap paylaştı. Seat 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bmw olmalı 0 1 Yorumla sinan0134 +1 yıl Bmw kadar kaliteli bir iç dizayn yok 😂 Yorumla
Sorgusual12345 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Leon 0 2 Yorumla Soran +1 yıl çekeni soruyorum Yorumla Sorgusual12345 +1 yıl Tamam leon öndeki hyundai Yorumla
ghostmania Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl hyundai i20 veya i30 0 2 Yorumla Soran +1 yıl çekeni soruyorum öndeki değil Yorumla ghostmania +1 yıl açı çok dar hiç bişey görünmüyor tahmin zor Yorumla
DrunkenSailor26 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Hyundai aygo 0 2 Yorumla Soran +1 yıl çekeni soruyorum önündeki değil Yorumla DrunkenSailor26 +1 yıl Audiye benziyor Yorumla
sinan0134 Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Hyundai 0 3 Yorumla Soran +1 yıl çekeni soruyorum öndeki değil Yorumla sinan0134 +1 yıl Hmm o da Fiat egeaya ya da renault megan a benziyor neden önemli? Yorumla Soran +1 yıl öneminden değil de iddiaya girdik ondan Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Wolkswagen grubu olduğu kesin de sanki bir tık golf gibi geldi. Ama seat leon ya da skoda fabia da olabilir bilemedim.
Pek şeklinden belli olmasa da ya Hyundai ya da Subaru.
Subaru dememin sebebi de yıldızların yeri tutuyor.
Hyundai ise H okunuyor.
çeken aracı soruyorum önündekini değil
Hava ızgaraları ve silecek kolu Alman özellikle Opel markasını işaret ediyor.
Çeken araç Seat Leon veya Ibiza olabilir. (2017 sonrası üretim)
Ne alaka ya fiat doblo da bunun nesini merak ettin?
Hyundai İ20
Araç Seat Ateca arkadaşlar. Şimdi dağılabilirsiniz
Wolksvagen ya da seat eminim
hyundai i 20 sanırım..
Hyundai i30 yeni model
Profilo
Hyundai
Toyota veya Volvo
İste ben de çeken aracı söylüyorum 😄
Seat
Toyota attım
Hundai i30
Bmw olmalı
Bmw kadar kaliteli bir iç dizayn yok 😂
Leon
çekeni soruyorum
Tamam leon öndeki hyundai
hyundai i20 veya i30
çekeni soruyorum öndeki değil
açı çok dar hiç bişey görünmüyor tahmin zor
Hyundai aygo
çekeni soruyorum önündeki değil
Audiye benziyor
Hyundai
çekeni soruyorum öndeki değil
Hmm o da Fiat egeaya ya da renault megan a benziyor neden önemli?
öneminden değil de iddiaya girdik ondan
Volkswagen
Golf veya leon
Nerden bilelim 😀
burası neresi peki