ehliyetim var eylül ayında elime ulaştı, şu an kiralama şansım var mı yoksa sürücü olabilmek için 2 yıl geçmesi gerekir mi? TikTak uygulamasından araba nasıl kiralarım?

ehliyetim var eylül ayında elime ulaştı, şu an kiralama şansım var mı yoksa sürücü olabilmek için 2 yıl geçmesi gerekir mi? TikTak uygulamasından araba nasıl kiralarım?
Aşırı araba kiralayan biri olarak hemen TikTak uygulamasından bahsedeyim.
TikTak uygulaması, hem bireysel kullanım için hem de kurumlara dakikalık araç kiralama hizmeti veriyor. Kullandığınız kadar ücret ödüyorsunuz. Farklı ihtiyaç ve zevklere göre birçok araba bulunuyor.
Öncelikle üye olmanız gerekiyor. Hemen gereken adımları sıralıyorum.
TikTak puanlar, kiralama yaparken kullanabildiğiniz TL cinsinde bir ödeme aracı diyebiliriz. Kampanyalar ve kiralamalardaki paket alımlarında TikTak puan kazanırsınız. TikTak puanlarınızı mobil uygulamadaki profil sekmesinde görebilirsiniz.
TikTak puanlarını kullanmak için, kiralama yaparken ödeme yapılacağında "Puanlarımı da Ödemeye Dahil Et" kısmını onaylamanız yeterlidir.
En az bir senelik ehliyete sahip, son bir yıl içerisinde ehliyetine el konulmayan, son bir yıl içerisinde 2 kereden fazla kusurlu kazaya karışmamış, Türkiye'de ikamet eden, kredi kartına sahip kişiler TikTak kullanabilir.
Şu an güncel olarak TikTak uygulamasından çektiğim görselde fiyatları görebilirsiniz.
Görüş
2Görüş
İki yıl dolmadan kirlayamazsin
2 yıl malsf
Aynı sorun bende de var mlsf
En İyi Görüşler