Ben yaşadım gerçekten. Arabam hızlı biraz gaza oturdum geçtim de abla beni 180 le giderken sollamıştı 230 da mı ne geçtim. Muhtemelen limitte gidiyodu yani. Saygı duydum. 2 ay önce lldu olay, geçen de arabayı sattım işte 🤣
Hiç bir şey Benim küçük kibirim/egom yoktur Acelesi varsa geçsin Şoförlüğüne güveniyorsa geçsin. Helal olsun bravo der geçerim Kıskanmak vb gibi ucuz ve zayıf karakterli işlere tenezzül etmem... En fazla "daş gibi garı, babası zenginse beni bulsa iyi olur" derim 😀 Tabi 34 bedenli küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi yüzlü Yasemin Özilhan tadında bir garı ise 🤪
Bişi hissetmem araba sollaması boş iş, gelsin benim yaşadıkları yaşasın sonra beni geçsin her konuda, görelim böyle iyi acı çekecek kaç sene hastalık, o havalar bana sökmez.
Zaten geçsin isterim. Baktım peşimde biri var, hafif hafif gaz keserim. Yol uygunsa sağa doğru biraz çekilirim. Kazasız belasız geçsin. Kim olduğunun önemi yok. Beni kendi halimde bıraksınlar isterim. 😃 Peşimde, kuyruğumda insanlar hoşuma gitmiyor. Rahat rahat geçsin, kadınlara saygım sevgim sonsuz zaten.
Başıma geldi:)) yarıştık, yarışmaz olaydım.. Böyle bir makas yok! Her makasında arabasının arkası kayıyordu ve çok güzel kontrol ediyordu. 10km boyunca geçemedim, dibinden gidip rüzgar direncini azaltmama rağmen geçemedim. Sanırım lisanslı bir pilot falandı.
1 ay kendime gelemedim. Tanışmak isterdim kendisiyle.