Neyden bahsettiğini görüyorum foto eklemişsin zaten. Markası Ferrari olması benim için birsey ifade etmiyor arabanın rengi modifiyesi kötü çingene işi. Senin gibilere uygun da araba üretiyor Ferrari sonuçta
Trafikte gördüğün üç kuruş etmez arabalara her gördüğünü takan modifiye kekolarının yüzünden bu şekil antipati duymanı anlıyorum ancak yinede tercih meselesi bana pekte abartı gelmiyor ki rengi kötü demişsin ferrariyi ferrari yapan en önemli etkenlerinden biride o meşhur rosso corsa rengi zaten
Nerde üstün Japon arabaları çok pahalı hem sağlam hemde güçlü Japonları pazarları çok geniş her pazara hitap ediyorlar model marka yelpazeleri kalabalık çünkü 😎
Haha internetin ayağına gelmiş dikkatli bakarsan kimin attığını görürsün gtr r50 1.5 milyon dolar, sadece LaFerrari 3 milyon dolar o da en az ve 1 modeli ferrarinin 2 milyon üstü en az 10 aracı daha vardır gtrnin ise sadece 1
Aynen 500 adet üretilen konsept adı laferrari 600 adet üretilen konsept daytona sp3 500 adet üretilen konsept monza sp2 400 adet üretilen konsept enzo Bunların hepsi 2 milyon doların üstünde araçlar ama güya konseptmişş anlıyorum seni 😆😆
He yav he atma o dediğin arabayı kimse almadı ama GTR tonlarca sipariş alıyor tonlarca makine sattı sen fiyatı iyi öğren guncel fiyatına iyi bak gel buraya o zaman konuş 😀😀
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İlki daha iyi bana göre.. Fazla cart tonları sevmem ben.. Keyifli akşamlar..
İyi akşamlar
Hiçbirini. Serseri arabası gibi duruyor modifiyeli filan.
Ferrariden bahsediyoruz tofaştan değil
Neyden bahsettiğini görüyorum foto eklemişsin zaten. Markası Ferrari olması benim için birsey ifade etmiyor arabanın rengi modifiyesi kötü çingene işi. Senin gibilere uygun da araba üretiyor Ferrari sonuçta
Trafikte gördüğün üç kuruş etmez arabalara her gördüğünü takan modifiye kekolarının yüzünden bu şekil antipati duymanı anlıyorum ancak yinede tercih meselesi bana pekte abartı gelmiyor ki rengi kötü demişsin ferrariyi ferrari yapan en önemli etkenlerinden biride o meşhur rosso corsa rengi zaten
Tamam arkadaşım haklısın sen alır kullanırsın inş.
…
İlki daha güzel gibi geldi bana
Stock mu yoksa bunlardan biri mi sence
bence nissan gtr r35
Onun yeri ayrı zatenn bu 3ünden birini alacak olsaydın eğer hangisini alırdın
Japon makinesi
1. Ferrari onlardan en az 2 gömlek üstün
2. Kim olduğunu biliyorum gizlenmene gerek yok japon_makineleri
Nerde üstün Japon arabaları çok pahalı hem sağlam hemde güçlü Japonları pazarları çok geniş her pazara hitap ediyorlar model marka yelpazeleri kalabalık çünkü 😎
Gtr yi geçtim Supra Nsx, veya LFA nın bile gölgesine yaklaşamıyor Ferrari 😎
Ben Japonlara laf etmedim zaten sadece japon arabaları sorumun dışında kalıyor
Ayrıca lexus lfanın sesini bende beğeniyorum ama yinede ferrari değil ferrari > all
Lexus LFA Ferrari den hem hızlı hemde sağlam
🤠🤠
Fiyat olarak da çok pahalı biliyorsun LFA, yı, 😀
Alt tarafı 375.000 dolarlık bir araçtan bahsediyoruz. Japonların en pahalısı, ferrarinin en ucuzu 400.000 🤠
Bos atma kank 30 milyon GTR R50 28 milyon LFA nerde var bu fiyatta ferrari? 😀
Haha internetin ayağına gelmiş dikkatli bakarsan kimin attığını görürsün gtr r50 1.5 milyon dolar, sadece LaFerrari 3 milyon dolar o da en az ve 1 modeli ferrarinin 2 milyon üstü en az 10 aracı daha vardır gtrnin ise sadece 1
Sen öyle san gir resmi sitesine bak fiyatına GTR R50 yeni Jenerasyon, a bakacaksn ama😀
Ferrari de o kadar pahalı araba yok bana öğretme 😀Concept tir o dediğin
Aynen 500 adet üretilen konsept adı laferrari
600 adet üretilen konsept daytona sp3
500 adet üretilen konsept monza sp2
400 adet üretilen konsept enzo
Bunların hepsi 2 milyon doların üstünde araçlar ama güya konseptmişş anlıyorum seni 😆😆
Gtr r50 üretim adedi 50 fiyatı 1 milyon dolar kıyaslamaya bak😝
He yav he atma o dediğin arabayı kimse almadı ama GTR tonlarca sipariş alıyor tonlarca makine sattı sen fiyatı iyi öğren guncel fiyatına iyi bak gel buraya o zaman konuş 😀😀
O dediğin GTR nin ölü fiyatı 😎
LFA hayallerimin makinesi ulaşılmaz makinem 😎
Gtr tonlarca sipariş alıyor çünkü ferrariye göre ulaşılması daha kolay 🤡
Sen bir ara gtr ye düşmandın şimdi gtr dostu mu oldunn🤠
Alakasi yok iyi makine olduğu için talep oraya kayıyor sürekli 😀
Gtr ye düşman değilim Nsx ile kiyaslamana o zaman gülmüştüm 😀
Yinede gtr>all 😃
🍎 bunu djfmgklg
Alabileceğimiz tek kırmızı hdndjzn
Ooo cjkgkg evet bu arada 🥲
www.ebay.com/.../303787621201
Aşık oldum)