Zevkler renkler şüphesiz ee peki sizin için hangisi daha önde?
Lüks Arabalar
Klasik Arabalar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İkisini de severim lakin kullanım alanları değişiyor, klasik arabaların altları daha yüksek olduğundan ötürü tatil yerlerinde de rahatlıkla kullanıma uygun oluyorlar ve özellikle cabrio olurlarsa tadından yenmiyorlar bunu deneyim etmiş birisi olarak söylüyorum çok şahane bir tatil yolu arabasıdır klasikler lakin otobanlar benim işim, hızı severim diyenlere ise tabii ki modern, dinamik görünümlü spor/lüks arabalar ilk sıra için hitap edecektir
Şimdilik tek düşüncem arabam olsun da nasıl olduğu önemli değil
Rica ediyorum reis
Klasik arabaları ayrıca seviyorum ve bir karizması var özellikle Mustang in eski modelleri mesela :D Fakat günümüzde modern ve lüks görünmesini daha fazla tercih ederim sanırım.. Keyifli günler..
Lüks spor 😍..
Cevap
19Cevap
lamborghini
Pöf karar veremedim lükste klasikte bebeklerim gibi nasıl ayrım yapamam ki ikisinide ayrı ayrı ölüp bitiyorum ayh yok valla seçim yapamicim c ikiside diyorum kendimi seçimimi ekliyorum 🏁👸🌿
Mini Cooper eski model alacağım çok meragim var
Klasik severim en azından gerçekleşecek hayallere tutunmak daha manidar, çok boş yapan olmuş burada herkes ferrasini satan Bilge sanırım 🤣 anne renkti peki yokda kırmızı mı?
Datsun tabiki de
Eski antika araçlarıda son model araçlarıda beğeyorum. Favorilerim uzun araçlar. Limuzin - hummer gibi.
Ww cc vardı eskiden şimdi de aircross Lar çok hoşuma gidiyor. Aşiret kasa passatlarda bi baktırıyor tabi kendine
Klasik araba seviyorum, özellikle "efsane kasa" diye tabir edilen arabaları daha çok seviyorum.
Var bir klâsiğim ama toplamak hem külfiyetli hem maliyetli bu ara
4x4 seviyorum örnek verecek olursam mercedes g serisi, range rover, hyundai tucson,
İki tarzı da test etmişliğim var keyifleri ayrı bu tarz öndedir diyemem.
Klasiklerin tadı başka reis yaa.
Klasik araba Hız için değil Haz içindir.
Amerikan Kaş’ı seviyorum ben
İkiside ayrı güzeller.
Lüks olsun ya nostalji sevmiyorum
vosvos ve mini cooper
ben range rover adamıyım..
Klasik Arabaları çok severim
Valla tr de yasiyosan hepsi onde biz gerisinde...
Bu arada klasik sevdam hic. biseyde yok. Beni her zaman yeniler cezbeder. Eskiyi gozum aramaz.
klasikler her zaman daha çekici..
Klasik arabalar
Spor lüks 😀
klasik
Güzel soru ama ben motorcuyum 😁
Lüks arabalar
Lüks arabalar
Sedan hb
lüks
lüks kim istemez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?